Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

nelly71

Ahoj zsofa,

dobrá klinická psychologička v GA je pri BILLE v novom medicínskom centre na prvom poschodí vedľa gynekolog.ambulancie (oproti T-COMU),kontakt: Mgr.Vojvodinská-0904 621 314,špecializuje sa na psychoterapiu-KBT,totálne vhodnú na úzkostné stavy,depresiu a PP.Ja beriem tiež xanax a znižovať ho treba "nie pomaly",ale doslova maličkým zoškrabovaním,inak tvoj organizmus zažije šok a budeš na tom horšie ako predtým,pri benzákoch sa musí dávka znižovať veľmi-veľmi opatrne!!!!!!Branie liekov je iba menšia polovica úspechu liečby,s psychoterapiou si mala začať hneď.Držím palce!!!!!!!!!!

klara4568

ahojte.prosim vas....co mam robit....myslienky ze sa zblaznim ze mi prepne,ze ublizim rodine ma vkuse trapia :{ snazim sa od toho odputat ale aj tak.... mne sa uz tie fyzicke stavy trochu zmiernili,zato psychicke mam stale :{ co mam robit???.som objednana k psychologicke.Mam ist rovno k psychiatricke??....lenze ja lieky nechcem,som hrozne mlada,aby som brala lieky..... co by ste robili na mojom mieste :{ ...

Jojko 123

Cawte all,,,
Chcem sa poradit s ludmi co brali popripadne este beru coaxil.Ake ste mali vedlajsie ucinky a ako dlho ste ich uzivali kym sa Vas stav nezlepsil az natolko ze ste boli fit?Trpim depresiou, niekedy je to lepsie inokedy horsie,,nezvladam bezne situacie, ktore som pred tym zvladal lavou zadnou,,som cca 2 a pol mesiaca na PN a nevladzem robit nic.dokonca sustredenie je niekedy na bode mrazu a pripadam si strasne.Von chodim, ked tak len do obchodu a ked pride kamos tak na chvilku na kofolu,,medzi ludmi sa citim velmi zle a newem jako a preco sa to zacalo.Asi pred 2 tyzdnami ma nechala frajerka po 4 rokoch a to ma polozilo na kolena.Teraz sa staraju o mna rodicia..Nemam zaujem o ziadnu vec a som strasne slaby..ma tu niekto podobne problemy?alebo mal?skuste poradit na co sa zamerat a ako stym skoncowat..dakujem pekne

ciniminiska

pre zsofa

Je to normálne ja sa liečim už štvrtý rok a tiež sa mi stavy vracajú a keď som sa snažila znížiť dávku prišlo mi zle a začínala som s inými liekmi opäť...

zsofa

Rok sa liečim na depresívno-panickú poruchu, beriem citalec a xanax, ktorý sa mi podarilo postupne znižovať z 1mg denne na 0,5mg denne.Ale od minulého týždňa mávam znova pocity na odpadnutie, srdce mi ide vyskočiť z hrude,triaška, atď.Takže som si znova zvýšila dávku xanaxu na 1mg, keďže som v poslednom čase aj dosť v strese.Chcem sa len spýtať, či je to po roku užívania liekov normálne, aby sa mi tie pocity vrátili späť (triaška, búšenie srdca, pocit na odpadnutie,...).

zuzanka65

Kubko2o, ty to len chces pocut od inych, ze si urobila dobre, ze si odmietla hospitalizaciu, tak teda ok, urobila si dobre, lebo si sa tak rozhodla, v danej chvili si urobila najlepsie o com si bola presvedcena a nakolko si svojpravna osoba, keby ti aj niekto povedal, ze si neurobila dobre, co ti to pomoze? Zbytocne budes mat vycitky, raz si sa rozhodla, tak sa neobzeraj a nic nelutuj a skus to, porazit to cestou, ktoru si si zvolila. Drzim ti palce.