Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Ahoj jojko 123
Ja mavam tiez tie pocity ako ty-busenie srdca, tocenie hlavy, pocit na odpadnutie,atd.Kazdy mi hovori, ze mam vtedy mysliet na nieco pozitivne, ale ked ma ten pocit, cize panika pochyti, tak to nie je take jednoduche.Tebe je dobre aspon ze mas super kamarata, s ktorym sa mozes porozpravat.Mne moja najlepsia kamaratka zomrela, a odvtedy mam tieto stavy.Psychologicku si skusal? Aj ja k nej idem teraz prvy krat, akurat dnes som sa objednala,tak uvidim.
Ahoj Zsofa,
No mne predpisala tiey neurologicka a este aj psychiater mi ich dal tiez, len nemam ich uzivat dva krat denne ale tri krat.Mozem sa ta opytat, ze ci mas podobne problemy ako ja?Vies mam stoho strach co sa so mnou deje a newiem to pochopit.Vzdy som byval sebavedomi, vedel som si poriesit co som chcel a nemal som problem.A teraz je vsetko tazke a ja sa len trapim.Dost casto myslim na moju EXpriatelku.Dorazil ma aj nas rozchod.A najviac ma desi ze saa citim strasne vonku a ako keby som nemal ani co povedat nikomu.Mam akurat jedneho supis kamosa a ten pri mne stoji.Mavas aj ty take tocenie hlavy a busenie srdca atd..??Nemusis odpovedat ak nechces,,Dakujem ale za prispevok.
jojko 123
Ja som brala tiez coaxil, ten mi predpisala neurologicka, ale nepomahal mi.Potom som zasla za psychiatrom, ktory mi lieky vymenil za citalec a xanax.Zlepsenie som pocitovala tak asi po 2 mesiacoch.
majko16
Zaregistrovat sa da ak kliknes na kolonku registrovat v pravom hornom rohu, vyplnis udaje, a potom si uz mozes pisat, s kym len chces.
klara4658
Mala by si zajst za psychiatrom, a on posudi, ci potrebujes lieky.
Ahoj nelly71
Uz som sa aj objednala k tej psychologicke co si mi doporucila.V telefone bola velmi mila.Takze ti este raz velmi pekne dakujem.
Ty sa liecis podla tohto uz dost dlho?Ja zatial rok,zacalo sa to po smrti mojej najepsej kamosky, a po problemoch s mojim bratom.
Najhorsie prezivam to, ked musim sama cestovat autobusom, kedze nie som z Galanty, len tam pracujem.A strasne sa bojim zostat sama doma, co ked ma chyti PP.Ako je to u teba?
nelly71
MUDr.Straka Mário-031/7807942, aj on vybavuje pacientov dost rychlo, ale som s nim vcelku spokojna.
Ahoj zsofa,
nie je zač,ak som ti pomohla som len rada,ak môžeš napíš mi k akému psychiatrovi chodíš a ako si s ním spokojná,lebo ja bývam kúsok od GA a neviem nájsť za 9rokov schopného psychiatra.Chodím stále k jednému,ale nie som spokojná,pacientov berie ako na bežiacom páse,recept dostaneš pomaly medzi dverami,nemá vôbec čas na pacienta a chová sa často arogantne,aspoň ja to tak cítim.
nelly71 veľmi pekne ti dakujem.