Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

jenni791

ahojte všetci no to znižovanie xanaxu je ťažké mal by sa brť IBA TAK NAJVIAC MESIAC DOKEDY NEZABERU ANTIDEPRESíVA lebo ako aj neurol je navykový , poznám však ludí ktorí ho uživaju roky... ja som mala tiež xanax aj neurol, ale chvala bohu sa mi ho podarilo vysadiť ,ale teda fakt to dalo zabrat , treba ho postupne znižovať napr, jeden den celu na druhý den trištvrtinky potom zase celu a zas trištvre a potom ostačť na trištvrtinke ..a tak postupne , no dokedy ja som si odvykla mala som teda všelijaké stavy byvalo mi zle a tak, ale naštastie už je to ok beriem len tritico a citalopram, neurol mám však stále pri sebe keby čosi..

fidorka2

Prosím Vás pekne poraďte mi kde v Ba sa dá zohnať heroín, nemám s týmito vecami žiadne skúsenosti, vôbec neviem na koho sa obrátiť, v akom smere hľadať. Píšte mi prosím na meilovú adresu.

zsofa

ivana4837
Ja som tiez trocha pohorcena, lebo mi tu pisali ze AD a xanax by sa spolu vobec nemali uzivat.Mne to psychiater v pohode predpisuje uz rok.A naposledy mi chcel este xanax aj zvysit, lebo som mala strasnu depku.Pokusam sa to znizovat po stvrtke, ale aj sa bojim, ci sa mi znova nevratia tie hnusne stavy.To by som bola totizto velmi nerada.Aj tak citim, ze pri zmene pocasia sa citim akosi divno.

ivana4837

pre zsofa:

Ahoj,ja mám presne ten istý problém ako ty,psychiater mi neustále predpisuje kombináciu AD a xanaxu a to už vyše 8rokov a mne je stále na... a vôbec nebadám zlepšenie stavu.Bola som zhrozená,keď mi ľudia na tomto fóre začali písať,že to nechápu,lebo tieto lieky sa berú spolu tak do 3týždňov,ale nie dlhodobo,lebo AD stimulujú a xanax utlmuje a tak dochádza v organizme k chaosu.Keď som to vravela môjmu psychiatrovi,tak mi odpovedal,že je to blbosť,že sa to bežne predpisuje spolu,ale potom ostatných prečo na to psychiatri bežne upozorňujú,že je to nevhodné užívať spolu a na benzo sa po pár týždňoch stávaš závislá.

Teraz k tvojej otázke,ja tiež znižujem pomaličky xanax,ale nechoď na to zhurta,lebo si môžeš spôsobiť zbytočne šok....,ak sa cítiš na to po štvrťkách,klobúk dolu...to zvládne málo kto,ľudia to tu píšu a aj nelly71 správne napísala,že treba doslova zoškrabovať z tabletiek,aby si telo zvyklo,držím ti palce!!!

zsofa

Ahojte
Chcem sa len spytat na to znizovanie xanax-u.Ak beriem denne 1mg, mozem si ho zacat znizovat po stvrtke?Ak ano, potom zasa po akej dobe si ho asi mozem znova znizit?Beriem ho 1rok spolu s citalecom.Myslite si.ze citalec by mal postacovat?Bojim sa, aby som zasa nemala stavy PP,ale zaroven by som uz xanax chcela postupne vysadit.

jenni791

jojko123 ahoj no ja beriem tritico jednu večer a citalopram jednu ráno a okrm toho mám aj neurol ten mám pre istotu vždy zo sebou ak by ma chytila velká uskosť niekde ,ale ten sa snažím nebrať.. no moja rodina o tom neviem, tí by to nechapali vedia o tom len najlepšie kamošky a pomahaju mi ako sa dá .. najskor chodili všade so mnou inak by som nedošla ani lekáre, teraz už prejdem aj sama .. no a teraz mám zle obdobie cítim sa hrozne, asi aj preto lebo sa idem rozvádzať a doma je to celé nanič skrátka vela stresou a tak..niekedy mám pocit že nevládzem dalej..no viem že to prejde a že mám pri sebe ludí ktorí mi pomožu., a táto choroba sa dá vyliečit ja som už raz sa z tohto dostala..vyše roka som nebrala tabletky bolo mi super, len škoda že začali doma velké problémy a tak sa mi to vrátilo, ale viem že dá sa z toho dostať len musíš začať od seba.. radovať sa z každej maličkosti aby ťa obchadzali depky a ked niečo zvládneš ,stačí len kusok cesty sám je to velké plus.. držím Ty palce aj všetkým ktorí s touto chorobou bojuju, dufam že ju prekonáme:-))

Jojko 123

Cawte "baby"

Dakujem Vam za rady a Vase skusenosti.No von chodim kazdy den doobeda s otcom, potom s kamosmi na chvilku.Potom poobede idem tez troska na cervstvy vzduch sa prejst.Aspon do stanku si kupit cigy alebo k tete a niekedy aj do krcmy na kofolu.Cesta je cca 10min.Ale ked pride naj.kamos tak sa velmi tesim, lebo od kedy ma nechala byvala tak ma tato choroba zmohla este viacej.Ostal my byt, ktori mam na hypoteku a ted mi pomahaju rodicia.Trapim sa pretoze ich nechcem zatazovat v mojich veciach, ale viem ze ked budem schopny a aj coskoro budem, tak im to vratim.Mozem sa Vas opytat ake lieky beriete?A ci ste neni snich mimo?Lebo nechcem byt zas nepricetny.No dnes som bol aj v banke a prezil som.Dal som si neake eurinka na ucet a pak na poste.Ale bol som s mamou.Sam by som to asi nezvladol.Baby a mate aj take ze si poriadne nepamatate cestu.No s tymi nohami tak isto sa podlamuju, lenze zacinam cvicit a uz sa to zlepsilo.Ja berem coaxil 3 krat denne.Dufam tato choroba nie je nevyliecitelna, lebo niekedy mam pocit ako keby to neprejde.Aj sa tesim ze idem von a pak mi ostane tak divno, ale mam aj lepsie dni.A co Vas spanok?Mate neake tabletky aj na spanie?Mne predpisal atarax.A este posledna vec co ma tak zaujima a potom Vam dam uz pokoj :D...co na Vas zdrav stav vrawi rodina?Ako to vnima?

Dakujem za odpovede..

jenni791

kelly ahoj no citim to aj ked som doma občas, že nevladzem ani kráčať .. no a zrovna dnes mám jeden z tích zlých dní ledva som došla z obchodu, ale došla .. treba myslieť na niečo iné aj ked je to v tedy ozaj ťažké

kellly

jenni 791-- cítiš slabé nohy ,iba ked máš íst von?alebo len, ked si doma.A to podlamovanie noh je aj doma?,alebo len vonku.

jenni791

Jojko123 ahoj:-))no to točenie hlavy , pociti na odpadnutie aj stavy že sa citiš akoby mimo to všetko patri k tejto chorobe, mne sa občas aj nohy podlamuju ked mám isť niekam mám pocit že nevladzem kráčať.. treba brať lieky, ale musíš nabrať aj odvahu chodiť von každý den aspon kusok, hlavne neostavaj doma, lebo sa ty to zhorší, viem o čom píšem zažila som to.. treba každý den íst von a pomaly kusok po kusku dalej a bojovať, neboj nič sa ty nestane, nie si mimo a ni neodpadneš ..je to len blbá myšlienka v tvojej hlave nič viac!! neboj zvladneš to!!