Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Ahoj vsetci
Od piatka som si znizila xanax z 1mg na 0,75mg.Zatial sa drzim.Ale je to len 5dni,takze uvidim.Drzte mi palce.
Tani, zdravim ta, ja som ok a prajem ti, nech si aj ty a to dlho, dlho.
Ivanka, ked myslis...
Ahoj Zuzka,
ja spím denne 8-10hodín,len pracujem teraz doma,tak som hore od cca.15.00hod.,keď všetci prídu domov a idem spať ráno okolo 6.00-7.00 hod.,hneď ako porobím raňajky,desiate...Vyhovuje mi to tak,lebo preklady čo tlmočím sa mi dobre robia v noci,keď všetci spia a mám na to kľud.Prispôsobila som si všetko svojim potrebám,takto mám čas aj na rodinu aj prácu,samozrejme môžem si to dovoliť iba preto,že pracujem momentálne doma.
Maj sa pekne!!!
Ahoj Táni,
aj ja sa mám tak,že nie je to ono,ale bolo už aj horšie,takže taký priemer.Snažím sa znižovať tie benzáky,tak uvidím či sa toho svinstva vôbec niekedy zbavím,ale snažím sa.Ketsut sa už nehlási,určite má veľa práce+vysoká škola,malá...,ale som zvedavá ako sa má,tak dúfam,že sa ozve a tiež sa poteším,ak dajú o sebe vedieť Mia,emiliana,myska a ostatní starí známi!!!pa
Ahoj dievčatká, dlho som tu nebola, život mi beží strašne rýchlo...ako sa máte? darí sa vám? ketsut, chodíš sem ešte? ivanka, zuzka, ako?
ja som stále v jednej línii, ani dobre, ani veľmi zle, čiže dá sa, chodím do práce, zvládnem domácnosť, mohla by som si sťažovať, ale som rada, že aspoň fungujem...
ludkovia nenicte sa zbytocne liekmi len si treba spravit poriadok vo svojom vnutri a brat vsetko take ako je verte mi viem ocom hovorim ja so sa dopovala roky a vzoprela som sa sama sebe ani jeden psychos vam nepovie ze co tie lieky s vami skutocnosti robia.To ze sa citite lepsie po uziti lieku to nije vôbec pravda ale preto je vam lepsie lebo to otupuje ciastocne vas mozog.Prosim Vas neuzivajte zbytocne lieky ktore nepotrebujete to len vy si myslite ze ich potrebujete verte mi!!!!
Zabudla som vlazit link, sorry, tu sa to da porovnat, no neviem, mne sa to zda dost dobra stranka.www.stopstigmapsychiatrie.cz
Ivanka, precitaj si a porovnaj PP a generalizovana uzkostna porucha atiez , ak som dobre pochopila pri GUP je moznost podavat benzaky dlhsie ako pri PP, mozno to je tvoj pripad. Ivanka, ale skus nieco robit s tvojim spankom. Ja ked som brala xanax som chodila zavcasu spavat, hoci som aj zavcasu rano vstavala, lenze mam pocit, ze riadny spanok je pri tychto poruchach dost dolezity. Pravdepodobne ti ten xanax nezabera, ved to pises, viem, len skus s tym nieco robit, alebo si myslis , ze je to v poriadku? Ahoj a drz sa.