Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Ahoj nexus
Mne povedal psychiater, ze to je jedno kedy si dam xanax.Nedaval mi ho preto, lebo by som nevedela spat.Spytal sa ma, ci mi ma dat este aj nejake lieky na spanie, alebo ze ci nemam problem so spanim.Ale ja mam praveze ten problem, ze by som stale len spala.
A odkedy beries xanax?Pretoze mne tu prave pisu, ze je strasne navykovy, takze ja by som si asi radsej vypytala od psychiatra nieco na spanie, no ale ja nie som lekar, takze neviem.Treba sa radsej poradit s odbornikom.
A aj ja mam xanax SR.Ten ma totizto okamzity ucinok s postupnym uvolnovanim.
Ahoj nexus
Mne povedal psychiater, ze to je jedno kedy si dam xanax.Nedaval mi ho preto, lebo by som nevedela spat.Spytal sa ma, ci mi ma dat este aj nejake lieky na spanie, alebo ze ci nemam problem so spanim.Ale ja mam praveze ten problem, ze by som stale len spala.
A odkedy beries xanax?Pretoze mne tu prave pisu, ze je strasne navykovy, takze ja by som si asi radsej vypytala od psychiatra nieco na spanie, no ale ja nie som lekar, takze neviem.Treba sa radsej poradit s odbornikom.
A aj ja mam xanax SR.Ten ma totizto okamzity ucinok s postupnym uvolnovanim.
zsofa..poradis mi? ja s tym len zacinam kvoli nespavosti...vecer na ukludnenie si dam... asi tyzden som ho uzival naobed a vecer 0,5, ale xanax SR...
potom tyzden nic a teraz, ked sa to uz nedalo s tym nespanim vydrzat, tak som si vcera poobede dve tabletky 0,5 a pred spanim o deviatej tiez.. a konecne som spal od desiatej az do rana do pol siedmej, co sa mi nestalo uz vyse mesiaca...
dnes cez den som si nedal nic...
zvazujem....
fakt potrebujem poradit...
ked mi to zabera na ten spanok, tak potiahnut este a mozno sa mi spanok upravi a mozem ho potom vysadit... aky mate nazor?
dat si tie dve 0,5 na noc?
dakujem za rady... ale je to surne.,...
Ahojte kámošky moje!
Chodievam sem prečíta si čo píšete, ked som bola mimo v škole tak ste sa tak rozpísali, že som to dva dni čítala pri malej.
Mám za sebou nejaké skúšky a zápočty, celkom mi to ide. Cestujem, v škole som celý den. Z času na čas ma tam mrle žerú stále sedieť, ale ide mi to.
Stále som v pohobe, niečo vybavujem, bola som na svadbe, aj v rodine sme mali teraz úmrtie..tak také vypäté situácie ale zládam ich. Na svadbe som aj tancovala, zabávala som sa...nič som nepila. Ten pohreb som horšie znášala, ale dá sa povedať, že to újde.
Ja som stále pri AD, ale z tej štvrtky si ešte polovicu dávam. Niekedy mám super dni, nič necítim, že by mi bolo a niekedy mierny závrat a už som si na to zvykla. Hlavne tie blbé myšlienky, tie z hlavy sa mi postupne uplne dostávajú, viete tie, že mi je zle, že odpadnem. Dnes som v kostole vydržala dve hodiny a plno ľudí...čo mi vždy vadilo.Po meste sa pohybujem aj cestujem sama...všetko prekonávam a som potom vždy na seba hrdá, ked sa mi to podarí.
Idem teraz s malou začať chodiť plávať na plaváren, lebo aktívny oddych mi chýba, tie korčule v lete boli fajn.
Majte sa pekne všetky a držte sa!
Ivanka ty bojuj s tými džadami benzákmi.
ivana4837
A ty beries ako ten xanax,ak sa smiem spytat?
Ahoj ivana4837
Mne sa uz ten xanax od zaciatku leta podarilo znizit z 1mg denne, na 0,5mg denne.Ale prednedavnom mi prislo tak zle, ze som sa vratila na povodnu davku 1mg,co velmi lutujem.Takze teraz sa pokusam znova, ale asi by som teda na to nemala ist az tak zhurta.To ma mohol psychiater na to upozornit,ze je az taky navykovy.
Ahoj zsofa,
pravdu ti poviem,že ja neviem či nám obom xanax pomáha naozaj,alebo nás len utlmuje a preto si myslíme,že nám je lepšie!!!
Po roku si už na ňom závislá a tvoje telo si ho žiada a o mne po vyše 8rokoch užívania ani nehovorím,som sklamaná z toho,že mi ho toľko rokov predpisoval psychiater spolu s AD,hoci určite dobre vedel,že sa to nemá a stanem sa na ňom závislá a ja hlúpa som mu úplne dôverovala.
Držím ti palce pri tej odvykačke,aby ti to vyšlo,ja znižujem xanax opatrne,niekedy sa cítim veľmi zle,ale na pôvodnú dávku sa nevrátim,keď som už toľko vydržala.Ak sa to však robí urýchlene potom býva ľuďom často veľmi zle a väčšinou sa vrátia k pôvodným dávkam.
Mne xanax pomaha.Aspon to tak citim.
Rano si dam citalec a hned aj xanax 0,75mg.Ale rok som brala citalec+xanax 1mg rano.
zsofa.. a v kolkych davkach ho uzivas?
pomohol ti?