Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
ivanka...a kto mi ju da? pochybujem, ze pomoze...
nexus a čo psychoterapia???
ahoj ivanka...vobec to neberiem ako urazku, je to pravda...ja som taky...
dnes som mal tretiu noc bez tabletiek na spanie, a spal som rekordnych 5 hodin bez prestavky...co je na tom najviac potesujuce, , ze sa mi nieco prijemne aj snivalo...to bol skoro ako zdravy spanok...taku dobru naladu som z toho mal,ze doobeda som sa citil, uplne, ako za strych cias..kym mi ju nepokazili v robote, a stresoval a potil som sa niekolko hodin poobede...
drzte mi dnes palce, budem aj ja vam...
aby sa nam to zlepsovalo...
Ahoj zsofa, (aj pre nexus)
teraz nechaj troška telo odpočinúť,aby sa vysporiadalo s tou zníženou dávkou a znova znižuj až keď sa budeš cítiť dlhodobo fajn,lebo naozaj tu sa uponáhlať neoplatí,predsa si brala xanax 1rok a to nie je krátko!!!
Buď šťastná,že sa ti ho podarilo znížiť o 1/4 dennej dávky,ale treba počkať či to prinieslo žiadaný efekt!!!Veď skús vydržať takto napr.2mesiace a ak budeš v pohodičke potom zasa skús znížiť o 1/4,keby si ho brala ako nexus (krátkodobo) môžeš znižovať po týždni bez problémov.
Najradšej by som ti povedala konzultuj to s psychiatrom,ale ten Tvoj je presne ako môj=dlhodobo dokonca odporúča brať benzáky spolu s AD,čo je nezodpovednosť!!!
Treba skúšať...pripadáš mi rozumný človek a preto si myslím,že sama vieš čo si môžeš dovoliť a ako sa cítiš,pristupuj k znižovaniu zodpovedne a naozaj pomaličky!!!
HLAVNE NEROB HLÚPOSTI AKO NEXUS,TENTO CHALAN IDE Z EXTRÉMU DO EXTRÉMU A AK SA NEZBADÁ SÁM SA ZNIČÍ!!!(nexus neber to ako urážku,ale snaž sa to brať ako varovanie od ľudí,ktorí ti chcú len dať dobrú radu a prešli si peklom ako ty,čo sa týka našej choroby...ak máš dobrého psychiatra rieš to s ním čím skôr a ty potrebuješ aj veľmi dobrú psychoterapiu,lebo treba dať zo seba von všetko čo ťa trápi,ja som ju na začiatku odmietala a to bola kravina,psychoterapia je polovičná úspešnosť liečby spolu s tvojím správnym prístupom...nie tým doterajším)
zsofa ešte na záver:
PRI VYSADZOVANÍ BENZÁKOV PRÍSLOVIE "POMALY ĎALEJ ZÁJDEŠ" PLATÍ NA 200%!!!
nexus, užívam aj AD, na spanie nič, a ani nič nepotrebujem, lebo aj tak by som vždy len spala.To znižovanie sa mi zatiaľ darí.
zsofa.. to je dost, rok na xanax..a ske AD uzivas? a na spanie nic? ja som mal hroznu noc.. skusil som dve noci len xanax bez tabletky na spanie...aj tak nezabera...
takze to vysadzovanie sa ti dari toho xanaxu?
nexus....
Xanax uzivam 1 rok spolu s AD.
mimka..ved chodim, ale zacalo to tak...
zacal som ten xanax uzivat...
mal so ho brat naobed a vecer, ale bolo mi asi na treti den dobre cez den, tak som si povedal, ze si nedam, ked sa citim fajn...
no a dal som si len vecer, proste som si experimentoval...no a potom aj tak, ked som bol na pivo vecer, tak som si nedal vobec a tak..zle som spal a na druhy den som si nedal cez den nic, a vecer, aby som zadrichmal naisto, dal som si dva a taketo veci...a zafungovalo to...
ja som to doktorovi aj povedal, nerobil z toho nejaku vedu..ale povedal som mu, ze mi vecer busilo srdce, tak mi dal namiesto toho frontin, ze len pred spanim.. a ked som si dal to, tak katastrofa...velmi zle mi to urobilo, tak som sa vratil ku tomu xanaxu....
uz len to je pre mna trauma, ze to musim uzivat...
je to dva a pol tyzdna..
ty sem asi tiez preto chodis, ze ta to ukludnuje, ale to, co minapisala ketsut, ma uplne rozhodilo a hned som si musel ten xynax dat..
zsofa ....ako dlho uzivas ten xanax?
nexus,urob hlavne sam sebe velku zivotnu sluzby a chod za psychiatrom.tu nic neporiesis ani ti lepsie nebude a hlavne ti tu nikto spanok nevrati,ja sama najlepsie viem ake je to tazke ,ale sak sa musime vzchopit .ja osobne mam male deti a chcem sa z nich tesit