Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

ivana4837

Ahoj zsofa,

tvoju psychologičku poznám osobne a ver,že budeš spokojná!!!

Veľmi veľa ľuďom pomohla a je uznávaná v tom čo robí,urobila si dobré rozhodnutie!!!ahoj

nexus

cau zsofa...tak je dobre...ked si spokojna...
ja som bol s kamosom na kofolu po dlhom case...a zistil som, ako daleko som od reality...cim sa zaoberam...on ide kdesi hrat poker, vesely.. a ja sa zapodievam sam sebou,
a riesim, aby som spal aspon 3 hodiny , ako hlboko som klesol... je toto vobec mozne?
zistujem, ze som sa tak vzdialil skutocnemu zivotu...a mam pochynosti, ci je cesta spat vobec mozna...

zsofa

Ahoj nexus,
ja som s nou bola velmi spokojna.Hlavne hned zistila bez toho,aby som jej to povedala, co mi je.Porozpravala som jej ako to vsetko zacalo, a hned sme danu situaciu zacali riesit.Ukazala mi ako spravne dychat ked ma chyti zachvat paniky, takze sa to budem ucit.Ja som od nej odchadzala proste velmi spokojna.Aspon som sa mala komu vyrozpravat.A inak je velmi mila.
Dalsie sedenie mam buduci piatok,a budeme u mna vyvolavat paniku, a spravnym dychanim sa pokusat o uvolnenie.Tak uvidim.....

nexus

..ja som bol dnes u psychologicky treti krat..a nic z toho...odisiel som odtial len sklamany...nevie povzbudit ani naviest na nejake myslienky pozitivne, strasne pasivna sa mi zda...nic mi to nedava..
necha ma rozpravat ale nejake resume z toho nevie sparavit...
ty si zsofa z coho bola taka nadsena?
ako s tebou pracuje?

ivana4837

pre nexus:

Prečo pochybuješ o niečom čo si ešte ani neskúsil,prečítaj si aj príspevky iných ľudí na tomto disk.fóre a uvidíš čo tam píšu...veď vhodná psychoterapia,či už individuálna,alebo skupinová,to je na tvojej voľbe,robí viac ako napchávanie sa liekmi,ktoré síce riešia problém,ale riešia PRÍZNAKY nie PRÍČINU tvojho problému.

Ak nie si dostatočne silný vysporiadať sa s tým sám bez psychoterapie a to iste nie si,inak by si nehľadal tu pomoc,...vyskúšaj,povieš čo ťa trápi a potom vyhodnocuj!!!

Psychoterapiu ti mal už na začiatku odporučiť psychiater,tak kontaktuj čím skôr jeho a on ti môže dať kontakt na psychológa aj bez osobnej návštevy,stačí ak mu zavoláš hoci zajtra,že sa necítiš stále dobre a on by ti mal dákeho poradiť.Ak nie,tak sám si zisti kontakt na dobrého psychológa,využi net.Ja osobne som platila iba preto,lebo jedine s mojou zdrav.poisťovnou nemal zmluvu,inak ostatným to hradila poisťovňa,ale na tom sa dohodneš pred začatím terapie.

ANI NEVIEŠ AKO SA TI UĽAVÍ,KEĎ SA VYKECÁŠ A DOSTANEŠ PROBLÉMY ZO SEBA VON!!!

Ak ti psychoterapia nepomôže...smola,ale zaručene ti to nijako neuškodí!!!