Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

nexus

..ako prebiehal ten augenny trening?
ja som bol u jednej uz tri krat a nic take somnou nerobila, len ma pocuvala a zhodnotila, ze skacem z jednej veci do druhej...slabota..kebyze za mnou dojde tak nervozny clovek ako som bol vtedy ja, prisaham, ze by som ho urcite lepsie ukludnil...ona proste na to nema...
a moze si s tym diplmom...je sice mlada...
ale komu neni vzury dano...

mohli ta nahlodat tie male potkaniky, tie "drobne " stresy" v robote... nebol si mozno zvyknuty...mamicka s tebou mozno jak vo vaticke...a teraz ta vsade kopu do...

Denz

Kontrolné znaky dlhodobého stresu
podráždenosť*
pocit beznádeje, bezradnosti, viny a bezcennosti*
trvalá nervozita
chronické trápenie a úzkosť
pocit smútku alebo nešťastia*
potenie
bolesť žalúdka, zápcha, hnačka, kŕče alebo nevoľnosť
bolesť hlavy
búšenie srdca
svalová napätosť
plytké dýchanie
problém so zaspaním alebo spaním
strata záujmu o bežné činnosti, vrátane sexu*
prejedanie sa alebo konzumovanie príliš malo potravy*
menej energie; pocit „spomalenosti“ *
nesústredenosť a poruchy pamäte*
ťažké rozhodovanie sa (*označené stavy sú aj prejavy depresie)

Denz

potkan- ty si myslis,ze mesiac a si ok???
Lieky na depresiu zacinaju zaberat az po mesiaci a postupne.....
je to dlhodoba liecba.....

Potkan

Práveže nie mám perfektný spánok, stres samozrejme v práci bol, ale kto ho dnes nemá, práveže nič som neprežil nikto mi nezomrel nič takého kua!!! Práve preto nechcem tomu veriť a práve preto neverí tomu ani psychologička! Ale napríklad dnes bol hrozný deň a ona ma autogénnym tréningom z toho v pohode dostala. KUA aj s touto pliagou čo mi je niekedy som si pekne hovel na 98kg váhy a teraz je so mna hajzlový pavúk. Bude to PP?? To je konina!!!!! Alebo teda mám sa tomu poddať? Cipralex 1,5mesiaca a nič, Trittico 1 mesiac absolutne žiadna zmena!!! Tak čo je to PP aleo nie???

nexus

...hodit na krk :))))))to by ti dali.. manazer s panickou poruchou, to si uz len do zivotopisu dat... :)))
pred troma mesiacmi ti este nic nebolo?
panicka porucha urcite neni len tak z nicoho nic...
zazil si nejaku traumu?
niektori ti psychiatri...5 minut ta pocuva..nepocuva, lebo si medzi tym vyvlolava s kamaratkami..
to sa urcite za tych 30 rokov poznas lepsie...
je to povrchna felciarina, ta psychiatria...farmakofabriky pracuju za nich, oni su len distributori...
mozno ty si si vydupal prikladnu starostlivost...ked si ta prevetrali zospodu, zvrchu...:)
ty aj zle spavas?