Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

zsofa

potkan pozor,lebo aj mne povedal jeden skúsený odborník,že tie lieky na PP do koša, a predsa trpím PP už rok.Aj ja som absolvovala najprv všelijaké možné vyšetrenia, a stále to zvaľovali na chrbticu.Je pravda, že mám problémy aj s chrbticou, ale predsa to je PP.Takže by som to nepodceňovala.

Potkan

Metros, tiež mi to šlahajú na psycho ale tiež si niesom istý a idem stále za svojím cielom, teraz momentálne podozrenie na celiakiu. Uvidíme ale zdá sa mi byť divné pokiaľ si niečo neprežil (strata blízkeho - stresy ale nie normálne stresy to máme každý), tak to zo psycho nebude!!!

Tak ako sa mi vyjadril jeden z najlepších kardiochirurgov na slovensku citujem: Ja mám 100x väčšie stresy ako Vy a som tu a úplne v pohode, takže hodte ten cipralex do koša!!

Potkan

Takže dnes som bol na vyšetreniach ďalších a pravdepodobne to bude teta Celiakia t.j. nič psychického. Uvidíme začnem držať bezlepkovú diétu čo to urobí. Fyzické prejavy boli skutočné opresie na hrudníku vyvolávalo tenké črevo, ktoré bolo podráždené lepkou, tým pádom prišiel aj strach o život a všetko čo s tým súvisí. Po 3 mesiacoch boja a ako písal nexus debilov ktorý miešajú seroxat v kotli lebo všetko je zo psychiky a nechce sa im nič vyšetrovať. S pozdravom. Keby niečo nové ja sa ozvem.

zsofa

Ahoj ivana4837
Ja znižovať xanax budem podľa tvojej rady,keďže ho berieš už 8 rokov.Ten týždeň sa mi zdá veľmi ale veľmi krátka doba.
Inak ti veľmi pekne ďakujem za rady.

Metros

Ahoj. Píšem sem prvýkrát, no stránku navštevujem už nejakých pár dní. Moje problémy sa začali pred letom, kedy som mal rôzne závraty a bolesti hlavy, ktoré mi akoby "zázračne" po vydarenom CT vyšetrení hlay prešli, alebo sa opakovali menej. V lete som mal asi mesiac-mesiac a pol, keď mi bolo dobre, bez problémov, potom som bol na objednanom MR hlavy, tiež s dobrým výsledkom, tak som si vydýchol, že budem OK, že to boli iba stresy alebo čo. V októbri mi dala obvodná lekárka antibiotiká, lebo som bolý nejaký chorý a počas liečby sa u mňa začali prejavovať divné slabosti..celého ma to zaplavilo, cítil som tŕpnutie končatín, zrýchlený tep, potenie, nemohol som spať. Pár dní mi bolo špatne, potom pár dní dobre a zase zle a zase dobre...až som nevydržal a išiel k reumatológovi a neurológovi, lebo tie slabosti hlavne končatín sa stále opakovali, tiež tŕpnutia, mravčenie v nich, akési brnenie a hrozný strach, ktorý som z toho všetkého mal. Nezistili mi nič, vraj mám brať Magne B6. To beriem už tri týždne a nebadám žiaden výsledok. Okrem toho som zašiel k psychiatričke, ktorá povedala, že to bude depresia spojená s panickou poruchou, vraj nemám žiadnu fyzickú chorobu, nemám sa báť, predpísala mi Citalec 1/2 ráno a Rudotel 1-0-1, dva týždne som bol ako tak v pohode, začal som si myslieť, že to bolo naozaj všetko zo psychiky a lieky preto zaberajú, ale potom som začal so znižovaním dávok Rudotelu na 1/2-0-1/2, neskôr na 0-0-1/2, lebo som bol z neho hrozne ospalý počas dňa a zase sa mi to vrátilo. Stále sa obávam, že mám nejaké fyzické ochorenie, sklerózu multiplex či také niečo, PS mi hovorí, že to bude určite psychikou, ale ja neviem. Teraz beriem Citalopram 20mg 1ráno, Rudotel 1 ráno a Guajacaran 1 večer. Toto dávkovanie mám len tri dni, jasné, že mi nemôže byť hneď lepšie, ale ja mám pocit, že je mi niekedy ešte horšie ako pred liečbou. A navyše z tých liekov mám hnačky, bolesti brucha, som malátny, taký nijaký, smutný. Má PROSÍM vás niekto skúsenosti podobné mojim? Bral alebo berie niekto Citalopram? Please, napíšte, každá rada ma poteší!!! ďakujem :-)

nexus

denz , s tym alkoholom si to trefne dodal..ked pan manazer mavaju obcas pod capicou, tak potom nemusia zvladat stresove situacie na druhy den...a su z toho frustrovany...
som zvedavy, ci to potkan zakruzkuje :)

nexus

bohvie kto tie dotazniky vymysla, ci druhou rukou nemiesa seroxat v kotli....

ale ja proti nim nic nemam...ja som sa tam nasiel...:)

Denz

nexus- ak si to da clovek pravdivo......:)
ved to chce predsa zistit pre seba....nie niekoho okabatit.
a nevravim,ze je to na sto percent....
ale je to na zamyslenie potom...

nexus

tieto dotazniky nie su az take smerodajne...je to take male huncutstvo...
niekedy aj zdravy, obycajny, hlavne lenivy clovek moze zakruzkovat tie "spravne odpovede"
a hned ho opacia gumenym kladivkomm a uz ma cipralex naaservirovany na lyzicke...