Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

Navy

Sevaste. Mne z ťažkej depresie pomohol až MMS2.

Takže po tejto skúsenosti som presvedčený, že ak si depresiu nespôsobuje človek sám, negatívnymi myšlienkami, tak už môže byť depresia len fyzická. Som presvedčený o tom,že ju z drvivej väčšiny spôsobujú parazity všetkého druhu a toxické materiály nachádzajúce sa v tele. Stačí, že začne zlyhať nejaký druh imunity a choroba sa začne kopiť. Takže aj ste presvedčený o tom, že si depresiu nespôsobujete sami negatívnym myslením, tak detoxikujte a budete zdraví.

Jojko 123

Tatianka a ako sa to zacalo u teba??Moze to byt sposobene stresom??a asi na to neexistuju tabletky co ?No som rad ze ti tie stavy netrvaju cele dni ale len chvilkovo..mne ako kedy ale myslim si ze sa uz lepsia :D..len ma trapi ze nechodim poriadne von, ako chodim, ale nie moc do spolocnosti.Niekedy si myslim ze je na mne nieco zvlastne abo co a pri tom viem ze nie je..dufam ze uz konecne zacnem nad tym vsetkym vyhrawat a bude zas vsecko v starych dobrych kolajaach..

tatiana26

Jojko áno, má to názov derealizácia a ja ju dobre poznám...teraz ma stretne v malej intenzite a v krátkom trvaní tak cca raz za deň, ale vôbec si to nevšímam. Najhoršie je to v obchodných domoch, dnes som musela z hypernovy ujsť. FIDA tlak a pulz má každý vyšší, keď je v strese a má PP...ale ak sa ti zvyšuje tlak a si tehotná, tak to nerieš na fóre, ale choď lekárovi. Vyšši pulz mám aj ja dlhodobo a tiež sa zvyšuje pri strese

kamea

Metros--- ved aj ja som bola už u neurologa a nie raz...velakrát a tiež mi robili aj EMG aj mnoho vyšetrení,bolo to ok...aj ja ich mávam tie nohy tažké ako aj ty,aj Magnézium som skúšala všetko možné a dofrasa stále sa nič nezlepšuje.Tie zlé pocity sú tam stále a ty ked stojíš nemáš pocit,že ti v nich aj napína?..myslím pocity napínania svalov..odpíš...

fidaf

napíšte mi nietkovaše skúsenosti s pulzom a tlakom...tiež mávate s tým problémy a čudné pocity?? mňa aj srdce občas bolí

Metros

Neviem, či sa z PP dá celkom vyliečiť, mám pocit, že to má lepšie a horšie fázy, ale ani v lepších, keď sa polroka cítite dobre, by vám váš psychiater nemal úplne vysadiť lieky, pretože sa to potom vráti a ešte horšie stavy budete mať ako predtým. Viem, o čom rozprávam. Dostal som sa do rúk psychiatričke, ktorá by ma bola najradšej liečila bez liekov, iba tým, že ma oblbovala nejakými rečami o prospešnosti orechov a väčšinou som sa poriadne nedostal ani k slovu. Teraz som ju zmenil a mesiac chodím k staro-novej, ktorá vie vypočuť, poradiť, myslím, že je profesionálna. Neviem, ja mám tiež horšie a lepšie dni, ale skúšam myslieť len pozitívne!! Takže pozitívne myšlienky všetkým.

fida

ahojte..aký máte tlak a pulz počas panickej poruchy?? ja mávam stále zvýšený pulz aj 120 úderpov/ minútu..a takisto mi stúpa tlak,,stále mám také divné pocity a neviem sa ich zbaviť..aj vy to mávate?

Metros

pre "kamea": mne to nehrmoce, ale to brnenie, tŕpnutie okrem toho keď niekedy stojím len pár minút, tak mám pocit, že mám nohy zo železa, také sú ťažké a akoby veľmi prekrvené. Skúšal som si ich vyložiť pri ležaní do výšky, ale to bolo snáď ešte horšie. Ja to mávam najhoršie, keď nimi "musím" v noci všelijako napínať, keď ich napínam a nasilu nimi hýbem. Budievam sa práve na takéto stavy. Moja PS mi odporučila Guajacuran, ten by mal pôsobiť upokojujúco a uvoľniť svalstvo, tak si ho dávam na noc, zatiaľ môžem povedať, že je to dobré. Ale bol som včera u neurológa, robil mi bežné vyšetrenia - určite to radím aj Tebe! a objednal si ma na EMG, lebo sa mu tiež zdá, že tá ľavá časť je nejaká "iná". Ty si bola u neurológa? Nepapáš Magne B6? Skús ho.

Jojko 123

Cawte

No ani som nevedel Tatianka ze sa tento stav neako nazyva.Dakujem za vysvetlenie.Aj ty si ho zazivala?Resp. este zazivas??No ale niekedy si pripadam uplne normalne , ale inokedy uplne zle.Berem coaxil cca 1 a pol mesiaca a zda sa mi ze my pomaha.A cim mohol byt spustac?ze by stresom?potom rozchod s partnerom?asi to..
Vyliecena mam na teba jednu otazku..ako dlho si sa liecila??A bola si aj na PN?A hlavna otazka ze ako si sa liecila??
dikes za odpowede :D

vyliecena:)

Ahoj. Ja som uz takmer z PP vyliecena. Da sa to!!! Nemam vela casu na rozpisovanie, len sa vas chcem opytat - nemate divne stavy na mostoch? Lebo mne sa to stava - nikde inde ma uz ataky nechytaju, ale ten most - no neprijemny pocit. Ale zvladnutelny! Vdaka za odpoved.