Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Ahojte:(
Čo vám pomáha proti depersii? Je mi teraz ťažko:-(
Metros--- ahoj..pravdaže ich mávam tažké tak ako aj ty,neustojím dlho ,lebo sú ako 100 kilové,naplnené nejakou tažobou.Ja som mala vyšetrenie CT-mozgu a dobré bolo.Tlak mám dobrý.Myslím že to máme moc podobné obaja ,ako tu tak píšeš ,vela zlého máme spoločného...radšej keby dobrého sme mali spoločného že? ozvi sa.
Jojko123: stres je sviňa, ver mi, poznám tie nestíhačky a podobné nepríjemné záležitosti. Ja to vnímam tak, že vtedy mi to ani nepríde, že som z toho vystresovaný alebo že by to mohlo pôsobiť negatívne na moju psychiku, ale o pár týždňov/mesiacov sa to prejaví. Kľudne sa to môže prejavovať aj keď berieš lieky AD a pod., lebo niekedy dostane človek zabrať,,,a každý je stavaný trochu ináč. Nezávidím, že Ti partnerka nadávala a zhadzovala Ťa, tým Ti len pohoršila.
mišakk: pravdaže, ja ho mávam dlhodobo zvýšený, niekedy mi ho lekár skúšal odpočítať, ale sa mu to ani nepodarilo, lebo mi srdco bilo ako zbláznené - 120 za minútu a pritom normálne je to tuším nejako 60-80 pulzov. Skúšal si to konzultovať so svojou psychiatričkou? Aké lieky berieš?
Ahoj kamea: to že by ma v nich napínalo, to nie, ale skôr tie ťažké nohy, ako keď strašne dlho stojíš a máš ich preťažené. Stáva sa mi, že stojím desať minút na zastávke a už sa cítim ako po dvojhodinovom státí. Poslal Ťa Tvoj neurológ aj na MR vyšetrenie mozgu? Prípadne nemáš problémy s tlakom - vieš kvôli srdcu a cievam sa pýtam...aj ty odpíš. ďakujem, že sa delíš o svoje starosti so mnou!
Ahojte ludkovia
Tatianka no mam chut chodit von i ked to nie je vzdy, niekedy sa musim strasne premahat,,tak ako dnes ked som siel cca 5 min sam za kamosom do mesta, tak som mal starsny pocit.Ledva som videl, chodil a myslel som ze uz odpadnem,,potom sme sli do jednej krcmicky, sme posedeli vonku a pak sme sli o vnutra.Ma to preslo, nevrawim ze uplne ale zlepsilo sa to.Mavas podobne zazitky??A vies co ma desi najviac..ze niekam idem a nepamatam si dost veci.Potom vecer si rozpamatam,,mavas podobne stavy??ako s tym bojowat??lebo som bojovnik.No podla mna bol u mna spustac stres.Prisiel som o robotu ktoru som milowal, mal som tam aj supis plat..nasiel som si pak druhu ale ta ma vobec nebavila { na personalnom pracujem, ted som este PN} a ani nebavi.Strasne vela prace, nestihacky, same vybavovacky,,nemal som cas na nic,,pak doma s byvalou tez o nicom.Ma len zhadzowala a nadawala a jednoducho som uz nevladal,,a mam este byt na HU a to ma dost trapilo tiez,,,no podla mna bol u mna spustac toto,,vies kazdy co ma pozna powie, ze si inteligentny sikovny at,,lenze nevedia cim trpim,,niekedy mam pocit ako keby som uz nic nevedel a pri tom to nie je pravda..dik za rady tesim sa na odpowede...cawte
Máva niekto kto trpí depresiou, alebo panickou poruchou aj zrýchlený tep, dlhodobo?
NEXUS MMS2 je veľmi zaujímavá vec, ja sa jej trochu bojím, ale poznám ľudí, ktorí to skúšajú a sú fakt spokojní...pozri si v googli
Jojko podľa mňa je to určite spôsobené stresom, teda aspoň u mňa to určite bol spúšťač a ešte vždy je...Keď prešvihnem svoju hranicu tolerancie stresu, tak sa mi pohorší...Lieky konkrétne na DR neexistujú, zvyknú ju tlmiť antidepresíva, ale je to individuálne...lepšie, keĎ skúsiš iné spôsoby. Ver mi, ak si na tom tak, že máš chuť chodiť von a aj chodíš, tak si na tom ešte dobre...
Navy, co je to MMS2?