Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

zuzanka65

For Denz dnes 11:00: presne popisujes ako zaberaju AD nie Xanax. Xanax sa uziva koli tomu, aby mal clovek trochu pohodu, kym zaberu AD.
Potkan, praveze podvedomie si ozaj pamata viac ako my. Ak si sa rozhodol mat radsej celiakiu, je to tvoja vec, ak zijes zivot ozaj bez stresov, tak to ti v dobrom zavidim, ale neverim, moze za tym byt vselico, ale nechcem ta prehovarat na psychicku poruchu.
Co sa tyka ludi nad 60 rokov, tu by som si tiez dovolila pochybovat, myslim si, ze oni maju uz aj trochu ten organizmus opatrebovany, hoci vela fyzickych chorob ma priciny v psychike. Ono to jedno s druhym suvisi, ale zeby malo 90 percent starsich ludi psychicku poruchu, to sa mi vidi pritiahnute za vlasy.
Ketsut, Ivanka, AHOJ! Mam teraz kopu prace, dnes som tu po troch dnoch, co je asi rekord za posledny rok a pol, tiez sem chodim denne, len niekedy nepisem, len citam. Pozdravujem vas a prajem zdravicko a pohodu, majte sa.

nexus

ketsut.. to je mozno aj pricina, preco som v takom stave..ja som ale v takychto veciach dost nezodpovedny...lenze s tymto si neradno zahravat.. to je nieco ako drogy..mozno este horsie...
takze...mne sa zda, ako keby aj tu uz bol nejaky najodstrasujucejsi pripad...

ketsut

Denz, to by mu tu napísal každý....kto netrpí týžden chorobou...

tí, ktorí tu píšu dlhšiu dobu vedia dobre ako to je..všetci chcú sa tak cítiť ako predtým, chcú neužívať lieky...ale to nejde hned..to nie je otázka týždna dvoch....

a takého pokusy s liekmi ako skúša on tak, to už nejdem ani komentovať...

ak mi nezaberajú počas určenej doby alebo nepasujú, oznámim to lekárovi a ten posúdi,čo dalej...zvolí bud iné lieky alebo možnosti.....

ketsut

už tu xy ľudí písalo, že lieky majú aj negatívne účinky....a pri ich braní zo začiatku je to ťažké, a mne bolo na "hovno" sorry za výraz, ale vydržala so to....

tiež mávam závraty, pocity úzkosti....
ale výrazne sa vyriešili moje iné problémy...a vieš koľko úsilia, času, trpezlivosti ma to stálo...o tom by som ti mohla napísať román....

tiež som nemoha vôbec spávať kým som nebrala lieky...potom som začala užívať a poruchy spánku som mala...blbé sny, potenie v noci, prebúdzanie sa niekoľko krát za noc...a postupne sa to vyriešilo, teraz spávam normálne...uplne normálne bez problémov,prv to bola pre mna kovbojka tak ako teraz pre teba, aj branie liekov aj choroba skrátka všetko...

ale v hlave som si dala dohromady všetko, lekárku som na slovo poslúchala, pomáhala si aj sama...vydržala som to všetko...aj sa mi plakať koľkokrát chcelo, aj všeliako mi bolo ......

a teraz som na seba hrdá, kde som, všetko o chorobe viem, ako a čo robiť, viem, že nie som sama....atd...

nexus

ketsut.. kovbojku nerobim, to je kovbojka...
trpezlivost nemam, to je pravda, mam vsak pocit, ze tie lieky mi nezaberaju...oni maju ucinkovat hned xanax je benzak...
par dni..a malo by to fungovat...
ja sa bojim, ze to uz potom nepojde vysadit...
chcem uz normalne fungovat...
ale co, ked si dam aj xanax a za dve hodiny na mna pride taka uzkost...tak naco to je dobre?

ketsut

nexus tebe sa neodváži radiť, po tom čo tu čítam čo píšeš..ty z toho máš riadnu kovbojku...

ja na tvojom mieste, ked som u lekára by som a opýtala, aké sú vedlajšie účinky liekov, ktoré mi predpisuje lekár, potom po akej dobe by mali zabrať, a ak sa znich necítim dobre, tak to poviem lekárovi konzultujem to s ním....

ale ty si robíš sám na sebe pokusy...raz si dáš a ako ti pasuje..nie ako máš určené....po svojom...no a potom tu stále píše čo a ako...

však pristupuj k zdraviu svojmu zodpovedne máš ho len jedno...bud lieky užívaj ako máš, alebo neužívaj....a jedna vec mi u teba chýba trpezlivosť....

Denz

nexus- xanax zabera najskor po mesiaci.....
zo zaciatku ma clovek pocit zhorsenia ale to len preto,ze sa mu upravuje chemicka rovnovaha v mozgu....
Tak skus to brat poctivo a uvidis potom zlepsenie.

nexus

ketsut...ja ten xanax sr uzivam asi tri tyzdne a chcem ho vysadit.. nieje mi lepsie s nim, tak sa radsej par dni potrapim..
a zbavim sa toho svinstva.. myslis, ze to stoji za pokus?

ketsut

ahoj ivanka, ja sem chodím skoro každý den a čítam si tu príspevky...
to som rada, že ti je lepšie...a že tie džady benzáky za chvíľu hodíš koša to si želám...je úlna pravda, že benzáky utlmujú a AD povzbudzujú..to mne psychoška hned povedala, a jasne ma upozornila, že dlhšie ako dva týždne je nevhodné ich brať, treba ich vysadiť, lebo sa stane človek na nich závisly a aj celkovo sa bijú dohromady. Vačšinou ich predpisuje na tie dva týždne preto, lebo ľudia nie sú oddychnutí a ked su na PN, tak to za tie dva týždne tu malátnost doma zvládnu, ale isto nie dlhodobo užívať, ja som ich hned hodila do koša po dvoch týždnoch, to som ti hned napísala....
ja sa má dobre, len keby bolo tak stále tiež sme mali oslavy doma, aj pohreb a všetko som zvládla.....

chýba mi tu písanie zuzky, mie, teba.....my babský klan....to bolo super, ked som si s vami pohovorila cez leto.....teraz mám aj školu, pracovné povinnosti, dcéra....

myslím na teba každý den ako sa máš ty príšerka moja s.r.o....

držím ti palce, až sa zbavíš tých benzákov aspon...ja som na tom s liekmi..len štrtina AD, ale isto s nimi skončím uplne raz...tomu verím...občas si ich nedám vynechávam dávku a ide to.....