Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

klodi

Práve sa trapim pp, pri platení v obchodoch sa roztrasiem.i ked viem že je to prkotina aj tak to nezvladam.horsie je ze sa sa zacinam chviet aj pri inych situaciach kde som stredobodom pozornosti.

zsofa

Ahoj mrkvicka
Ja trpim na PP 1rok,chodim k psychiatrovi a aj k psychologicke na sedenia-tiez mi velmi pomahaju.Tie priznaky co udavas, su priznaky PP,takze to patri k tomu, ja ich mavam este tiez.Hlavne ich pocitujem pri zmene pocasia,ked prichadza oteplenie.Ked to na mna pride, aj ja mam strasny strach,ze zomriem.Preto treba chodit k psychologicke.ta ti to pomoze prekonat.

mrkvicka

ahoj tiaaa.aj ja mam pp.bola som u psychiatricky ta mi zistila pp.a aj u psychologicky tam chodim na sedenia ato mi velmi pomaha.

mrkvicka

ahojte vsetci. volam sa monika.Aj ja trpim pp.beriem zyloram,xanax som uz vysadila.chcem vas poprosit ak ma niekto taku skusenost ako ja tak mi prosim odpiste poradte rada si vypocujem nazor niekoho kto trpi pp.pp mam pol roka teraz je to uz lepsie ako na zeciatku.no niektore bolesti ak to mozem tak nazvat ostali dodnes.casto skoro kazdy den ma boli lava lopatka,ruka a pri srdci ma nieco stale tlaci, picha.nieje to az take stasne ale ja to citim a je to dost neprijemne a ja sa bojim,ze mi nieco vazne je.stasne sa bojim,ze dostanem infarkt.ze zomriem.obcas mi pride zle,tazko sa mi dycha a mam bolest na hrudi.uz som bola na vsetkych moznych vysetreniach a podla doktorov som ok.az na to,ze kardiolog mi zistil zrychleny tep,ale aj to nie je az take zle.tep mam stale tak okolo sedemdesiat do osemdesiat.takze podla doktora nic strasne.mala som vysoky cholesterol ale aj to je uz ok.a ja sa stale bojim,ze mi nieco je,ze dostanem infarkt,ze zomriem.tak ak ma niekto chut napiste.dakuje.A vsetkym praje vsetko dobre v novom roku,vela zdravia a vsetko ostatne potom pride samo.pa.monicka.

macka05

Ahojte vsetci aj ja mam panicku poruchu mam problemi s dychanim mam strach ze sa my moze zastavit dychanie a mam rozne pociti pri dychani akoby som nedychala ma niekto taky problem mozte my napisat aj na moj mail kicsinkom@zoznam.sk. vopred dakujem velmi by mi to pomohlo

ketsut

ahojte všetci...dúfam, že ste dobre zvádli sviatky, hlavne ten zhon pred nimi a ani zmeny počasia tak hrozne neprežívate, dobre my panikári vieme, že je to len prechodný stav...

Všetkým prajem zvládnutie tejto našej poruchy, prajem vám rok 2010 lepší ako predošlý hlavne v zdraví....v súkromí, práci....

Dúfam, že ivanka ty môj anjelik si zahodila už benzáky do koša, a tie výchadzky a všetko zvádaš lepšie.

Mia, že s cítiš lepšie a pracuješ ma dvojnásobne teší....som rada, že sa ti darí...

Chýba mi Zuzka, človek iteligetný, ktorý ma prehlad a rozhľad a dala mi veľa písaním na tejo stránke...

Zienky moje ja užívam štvrtinu už len občas a cítim sa tak premenlivo vy viete ako to myslím,ale je to v celku OK.

Napíšte!