Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

ketsut

ahoj ivanka, ako sa máš?
napíš ako postupuješ s pani panikou?
dúfam, že benzáky už oddychujú v koši....

ivana4837

Ahojte,

zdravím všetkých a hlavne Vám želám v novom roku veľa zdravia,šťastia,lásky,rodinnej pohody...jednoducho všetko NAJ,NAJ,NAJ!!!

Počas sviatkov hoci som dlho nepísala,lebo som mala určité vážne rodinné problémy,ale myslela som na všetkých mojich "známych-neznámych" z tohto diskusného fóra každý deň...stali ste sa súčasťou môjho života,lebo prežívate to čo vie pochopiť v plnej miere iba človek trpiaci touto chorobou...zdravím moju zlatú ketsut,miu,zuzku,táničku,zsofu...

STE PRE MŇA VEĽMI DOLEŽITÍ,LEBO MI STRAŠNE POMÁHAJÚ VAŠE RADY A VZÁJOMNÁ PODPORA!!!

mrkvicka

Ahojky tiaaa.urcite mi lieky pomohli.na zaciatku som brala zyloram jednu rano,xanax jeden vecer.xanax uz neberiem ale pomohol mi velmi.ja som nevedela vobec vecer zaspat no ked som xanax zacala brat hned prvu noc som spala ako babo.aj ked som zo zaciatku bola z neho otapena a hned asi po pol hodine,ako som ho zobrala ma tahalo spat.teraz uz aj bez neho spim ok,ale urcite mi tie lieky pomohli.neboj sa urcite ti lieky pomozu.drz sa.a ty ako dlho trpis pp.

mrkvicka

Ahoj zsofa.dakujem ti za,ze si prispele k mojmu prispevku.tie priznaky su z pp,ale ja aj ked sa velmi snazim pozitivne mysliet stale si myslim,ze je to nieco vazne.uz druhy den ma picha v hlave citim tam taky tlak,ale da sa to prekonat.musime chciet.a uz zase vymyslam,ze ci nemam ist ku lekarke no moj manzel ma strasne podporuje a vravel ,ze to nie je potrebne-tak posluchnem.a ty si ako mas?

tiaaa

A mozte mi napisat prosim, pomahaju vam lieky, ktore vam predpisali vasi lekari?? bojim sa, ze mi nikdy nebude lepsie :(((