Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Ahoj Oli..nechcem byt otravna..len mam teraz taku dost vyostrenu situaciu,som da sa povedat na zivotnej krizovatke a predlzujem to uz rok..z toho sa mi vyvinula aj depresia a panicke ataky a uzkost..je to velmi dlhy pribeh..vedela by si napriklad z mojho datumu narodenia ale datumu priatela ci sa k sebe naozaj hodime?ja uz hladam pomoc vsade...moje srdce na to nestaci...
AHOJ,som z Nitry.
Ahoj chiko.citala som tvoj prispevok,tak sa ta chcem opytat,teraz sa citim uz asi tyzden super ziedne pichanie,trpnutie atd.mala si aj ty take obdobie,ze ti bolo super a myslela si si ze si za tym.a ako dlho trvalo?A inac ta nepoznam,ale z toho co citam citim,ze si super.:-)tak dakujem.(a este kamoska6 drz sa aj ty)
to maš pravdu,ludia su velmi zly,chamtivy a zakerny,ale samozrejme nie všetci.ja sa venujem numerologii pretože som mala 3krat zhubny nador operovany na vaječniku a pohlad na svet sa mi zmenil,možno preto ku mne chodia ludia,možno im to sedenie u mna pomaha,ked chodia ku mne z roznych časti slovenska,včera bola u mna pani s dcerou z PRAHY.
Nemyslim ze som az utrapena,len som asi nestretla v zivote tych najlepsich ludi a som taka citliva povaha.A na ludi si radsej davam pozor!
tvoj datum ti vela napovie o tvojom živote,napr.aky je predpoklad,že s určitým partnerom budeš alebo sa rozideš,či maš predpoklad byt dobrou žiačkou,v akej praci by si bola uspešná,v čom si nadana,akym ludom sa vyhnut,ktorý su zly a ktorý dobrý pre teba,atd....
nie to nieje veštenie.je to niečo čo s teba vyžaruje aura a tvoj datum narodenia vela znamena,podla neho sa da určit v čom robiš chyby,v čom vynikaš atd....
To je nieco ako vestenie,horoskopy?
ahoj kamoška 6.venujem sa numerologii ak vieš čo to je.vela ludi chodi ku mne vyrozpravat sa velmi diskretne a krok po kroku riešime spolu problemy,ak by si chcela ozvi sa,rada sa s tebou zoznamim,zda sa mi,že si dobre dievča,ale velmi utrapene životom.tak zatial pa porozmyšlaj....