Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

KatkaBr.

Ahoj Oli..nechcem byt otravna..len mam teraz taku dost vyostrenu situaciu,som da sa povedat na zivotnej krizovatke a predlzujem to uz rok..z toho sa mi vyvinula aj depresia a panicke ataky a uzkost..je to velmi dlhy pribeh..vedela by si napriklad z mojho datumu narodenia ale datumu priatela ci sa k sebe naozaj hodime?ja uz hladam pomoc vsade...moje srdce na to nestaci...

mrkvicka

Ahoj chiko.citala som tvoj prispevok,tak sa ta chcem opytat,teraz sa citim uz asi tyzden super ziedne pichanie,trpnutie atd.mala si aj ty take obdobie,ze ti bolo super a myslela si si ze si za tym.a ako dlho trvalo?A inac ta nepoznam,ale z toho co citam citim,ze si super.:-)tak dakujem.(a este kamoska6 drz sa aj ty)

oli007

to maš pravdu,ludia su velmi zly,chamtivy a zakerny,ale samozrejme nie všetci.ja sa venujem numerologii pretože som mala 3krat zhubny nador operovany na vaječniku a pohlad na svet sa mi zmenil,možno preto ku mne chodia ludia,možno im to sedenie u mna pomaha,ked chodia ku mne z roznych časti slovenska,včera bola u mna pani s dcerou z PRAHY.

kamoska6

Nemyslim ze som az utrapena,len som asi nestretla v zivote tych najlepsich ludi a som taka citliva povaha.A na ludi si radsej davam pozor!

oli007

tvoj datum ti vela napovie o tvojom živote,napr.aky je predpoklad,že s určitým partnerom budeš alebo sa rozideš,či maš predpoklad byt dobrou žiačkou,v akej praci by si bola uspešná,v čom si nadana,akym ludom sa vyhnut,ktorý su zly a ktorý dobrý pre teba,atd....

oli007

nie to nieje veštenie.je to niečo čo s teba vyžaruje aura a tvoj datum narodenia vela znamena,podla neho sa da určit v čom robiš chyby,v čom vynikaš atd....

oli007

ahoj kamoška 6.venujem sa numerologii ak vieš čo to je.vela ludi chodi ku mne vyrozpravat sa velmi diskretne a krok po kroku riešime spolu problemy,ak by si chcela ozvi sa,rada sa s tebou zoznamim,zda sa mi,že si dobre dievča,ale velmi utrapene životom.tak zatial pa porozmyšlaj....