Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

ehm

Oli, pozries aj mne a priatelovi? Ja 25.10.1980 a on 11.2.1983 Vdaka. Som pripravena aj na negativa:(, takze nimi prosim nesetri.

KatkaBr.

OLI prosim ta nedalo by sa nieco take ako pre romanoo dat urobit aj mne a tymto mojim dvom 'zivotnym skuskam'?;)

KatkaBr.

EHM tak to je dost vystihnute...on je taky akoby strasne muzsky,proste vidiet,ze on sa snazi ovladat,ze sa snazi byt tym 'lidrom'...co to vlastne znamena pre mna,ze on ma moje nerozvinute rysy..nerozumiem tomu celkom..

ehm

A s tym druhym:
Tento tarot poukazuje na pripravenost pre harmonicky vztah. Tuzite po skutocnej vnutornej vyrovnanosti a ste pripraveni zasadit sa o dosiahnutie tychto cielov. Mali by ste si vsak dat pozor, aby vasa tuzba po harmonii a usporiadanych pomeroch nebola len vyrazom strachu z otvorenosti a spontannosti. Nemali by ste sa snazit o poistenie vasho vztahu a vzajomnej lasky nejakou zmluvou. Laska je dietatom slobody a ak ju sputate, je to prvy krok k jej zniceniu. Hlbka vasho spojenia nema nic spolocne so zabezpecovanim. Ak ste spoznali lasku v sebe, nemusite ju nahradzovat formalitami. Vasa vyvazenost a harmonia prudi z vnutornej hlbky, nie z toho, co je potrebne manifestovat navonok. Mozno vas vztah bude podrobovany tvrdym skuskam, ktore spochybnuju stabilitu, prostrednictvom posobenia z okolia. Ak mate tieto problemy, alebo by sa vyskytli, najvhodnejsim riesenim je urovnat si myslienky a vlastne postoje kazdy sam a potom sa opatovne stretnut. Ziskate tym odstup, vyjasni sa a prehlbi sa vasa otvorenost. V podstate tento tarot mozete chapat ako vyzvu k hladaniu pevneho bodu medzi branim a davanim, blizkostou a odstupom vo vztahu. Vztahy nie su preto, aby fungovali, skor maju za ulohu rozvijat potencial, ktory vo vas drieme. Stale hladajte nieco nove a nechajte sa prenasat do svetov na odvratenej strane rozumu. Zamyslite sa nadtym nakolko sa vnutorne obohacujete a pomahate si.

oli007

romano mas velmi mudru manželku,mala by studovat,je velmi dobra matka ak mate deti ale mala by byt menej vybušna,krotit svoj temperament,ak chcete mat vinikajuce malželstvo musite viac komunikovat,to vam v niektorých situaciach chýba.tvoja manž.obdivuje na tebe tvoju čestnost

ehm

tak s tym prvym uvedenym:
Tato tarotova karta reprezentuje muza v spolocnom byti oboch partnerov. Stelesnuje vlastnosti ako su aktivita, schopnost formovat veci, ohniva dynamickost, schopnost dobyvat a prenikat,, volu, priamost a cin. V prenesenom vyzname spolocny zivot predstavuje muzsku autoritu, otcovstvo, dobyvatela, vodcu. Je tu riziko, ze muzsky princip pod vplyvom spolocenskych pravidiel podlahne tomu, aby popieral svoje zenske aspekty. Z toho vznika autoritativne spravanie, nutnost ovladat samych seba, co ale predstavuje len karikaturu skutocneho muzskeho aspektu. Ak muz odvrhuje svoju zenskost, potlaca aj realne existujucu zenu. Partner po boku svojej parnterky touto kartou dostava moznost rozvinut svoje muzske stranky osobnosti a je prenho velmi dolezite, aby sa oslobodil od starych predstav o muzovi, ktore mu boli vstepene vychovou. Inak zacne budovat mocenske pozicie a jeho spravanie bude len autoritativne. Ak vsak ukaze svoju makkost a senzibilitu, pomoze svojej partnerke rozvinut jej zenskost a rozvije svoju skutocnu velkost muza. V tomto vztahu je potrebne, aby zena pochopila svoje muzske vlastnosti a partner, s ktorym zije ich reprezentuje. To, co ju na muzovi pritahuje su jej vlastne nerozvinute rysy. Ak je vas vztah konfliktny, je dolezite vysporiadat sa s nespracovanymi problematickymi vazbami na otca. Pokial zena v muzovi hlada perfektneho otca, alebo muz sa snazi sa mu uplne podobat, tak si musite uvedomit, ze ak sa tejto svojej predstavy nezbavite, budete celu svoju zitovnu energiu davat boju s nedostatkami muza.

romanoo

oli007, dakujem, zivot skusa vraj len silnych ludi, takze vydrzim. aj tebe vela zdaru. mozno mi daj mail kontakt na teba. moj je ROMANL@CENTRUM.SK

oli007

mily romanoo davaj si na ten tlak naozaj pozor,čo sa týka financii budeš mat vždy presna tolko kolko budes potrebovat,nikdy nie navyse.a manželka sa kedy narodila,ak to nieje tajomstvo?každy kto pride ku mne to je asi min jedna hodka