Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

KatkaBr.

kamoska6 precitaj si temu mam uzkosti pri partnerovi.Asi mame nieco podobne..Oli ja asi do NR najblizsie nepojdem,ale keby som mala cestu,tak sa urcite ozvem,.;(

oli007

vieš je vela ludi ktorý ku mne pridu a ja citim,že mi neveria,chytaju sa každeho stebielka ako zmenit svoj život,a teraz polovica z nich chodi ku mne raz mesacne,mam jedneho pana ktoremu umrela manželka bol na tom velmi zle nebavil ho život,deti sa na neho vykaslali odisli do cudziny.a on ku mne chodi pravidelne už skoro dva roky.co myslis prečo,?

oli007

vies Katka mala som zhubny nador 3krat na moje narodeniny tri roky po sebe.tomu veriš?to sa naozaj stalo a preto svoje narodky nikdy neoslavujem.viem,že ochoriem ešte raz ale to už budem stara.mam syna ktory nebol od narodenia chory a ma 14rokov.tomu veriš?

oli007

škoda,len človek je tvor ktorý veri až vtedy,ked sam skusi na vlastnej koži.ja som tiež neverila,že budem važne chora až dovtedy,kym sa to nestalo.ked som mala dvadsat rodine som na oslave povedala,že važne ochoriem.nik tomu neveril,až kym sa to nestalo.ale ked neveriš čo už,ja ludi nepresviedčam aby verili,iba sa s nimi rozpravam a upozornujem čo robia dobre a co zle a akych ludi maju na blizku.ty mi neveriš,lebo neveriš ani partnerovi,predpokladam,že je mimo Slovenska.predošly partner ta asi naplnal viac ked na neho nemožeš zabudnut,už mi veriš?nepoznem ta ale podla toho čo mi pišem citm čo ta asi trapi...

oli007

ahoj romanoo,to zatial nie,musim toho človeka o ktoreho ide vidiet,jeho auru a na dialku to nejde.ale ak budeš mať cestu do NR ohlas sa.zaoberam sa s numerologiou preto,že viem,že pomáha a pomohla už vela ludom a to mna velmi teši.

romanoo

ahojte, vidim, je nas tu dost s podobnymi problemami. u mna sa to vsetko toci okolo dychania, tooolko vysetreni som za minuly rok absolvoval, ze poistovna sa zo mna musela zblaznit, no na nic take pozoruhodne sa neprislo. z toho dedukujem, ze psychika je "svinka" a hlavne tie myslienky v hlave, ktore to zhorsuju (strach zo zachvatov myslim). nieco podobne som mal okolo 19 r., spustac musel byt silny stres, po 2 r. to na 90 perc. zmizlo, ale bojoval som, zacal som chodit von, pomaly som zabudal na mozne zachvaty, trochu pomohol rudotel a ... mal som pokoj. az do minuleho roku. mam 37 r., len pre info. ziadna padavka, som mohutnej postavy, dovtedy bez nejak. probl., v praci boli soky, narazil som na ludske spiny, nahromadilo sa vo mne veeela zlosti ... a spustac ako vysity. no teraz po roku, ako tak, vo vacsej pohode ako na zaciatku.

oli007

ahoj KATKA,myslim ,že v každej situacii sa da najst riešenie,myslim si,že aj v tvojej.potrbujem tvoj datum aj partnera a vidiet ta,to znamena,že by si musela pricestovat do NR.