Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
budem ti držat palce a uvidiš ,že rok 2010 bude omnoho lepši,myslim,že to najhoršie už maš za sebou.si silny tak nim bud aj nadalej,uvidiš,že to zvladneš
oli007, vdaka, robis aj vacsie rozbory ? v podstate je to pravda, na tlak beriem prave od minul. roku tabletky, ale je to lepsie, zo straaasne vela tabliet mam uz iba jednu polovicnu, snazim sa uz jest zdravo, z tou biedou, zatial ju netriem a verim ti, ze nubudem, toto je oblast, ktora mi nahana strach, mam hypouver a poznas to, obavy aby boli financie
(a potom z toho stres). mamzelku mam, jasne a aj tu povahu si odhadla, ja som sice kamaratsky ale ludia to zvyknu zneuzivat a potom to cloveka stve ...
no rok 2009 bol pre mna doteraz hadam najtazsi, myslim, ze taky medznik medzi novym zaciatkom :)) dal mi fakt zabrat, rok na pn - nic moc. verim, ze uz bude lepsie. za tabletky velmi nie som, i ked nieco malo uzivam, taku baby davku rivotrilu, antidepresiva lekari radi predpisuju a hovoria, ze ake su fajn, no mam na to svoj nazor. radsej pretrpim a popracujem na svojich pocitoch sam, bez tabliet. a clovek, ktoremu je fakt zle, zacne riesit alternativne postupy. a ma to samozrejmie nieco do seba. neverim vsetkym, lebo su aj taki vytahovaci penazi, ale mal som stastie na normalnych dobrych ludi.
Moj datum je 6.4.1986 a jeho 16.5.1983 a toho druheho 19.9.1980 Neviem kto si,ale dakujem ti...
12.2.1972 si velmi citlivy chlapec,si velmi kamaratsky,ludia ti doveruju,v živote nebudeš nikdy triet biedu,nemal by si pit alkohol,pozor na tlak vysoky,to znamena poriadna životosprava nie prejedanie.byvaš vtipny a tym si ziskavaš aj kamaratov,caka ta uspešny rok,polepsi sa ti aj zdravotne ale začiatkom roka pozor na prechladnutia...stači?mas aj pertnerku,lebo sex maš rad...mal by si byt neznejši a menej tvrdohlavosti,v podstate si dobry clovek
Katka, mam isty dokument o zlucitelnosti cisiel oboch partnerov a vyjde spolocne cislo, ktore urcuje o aky vztah ide. Zadaj tvoj aj jeho datum narodenia a ja ti to opisem co je tm napisane, ked zratam.
MAS PRAVDU romanoo aj mne lekar povedal týžden pred prvou operaciou,že som uplne zdrava,až kym som neodpadla až vtedy iny lekar zistil,že na vaječniku mam nador.operoveli ma ihned,keby nie asi by som tu nebola,pretože pri operacii mi prasklo aj slepe črevo,keby sa to stalo doma tak by som to asi neprežila,dakujem velmi lekarovi ktorý ma hned operoval odvtedy k nemu chodim.
oli007, prosim, aspon zopar viet o mne (ak nechces nemusis), 12021972, nar. BA 20,30 hod.
myslim, ze niekedy treba "zabehnut" mimo realitu, pretoze aj veci medzi nebom a zemou celkom dobre ucinkuju, viem o tom nieco. lekari pokial nic vazne nezistia, resp. nezistia povod problemu, vacsinou to hodia na psychiku - to je jasne, a s tou psychikou sa musime sami pohrat, preto je fajn zabrdnut do alternativnej liecby, ak to tak mozem nazvat. na sebe som zistil, a aj ini mi to potvrdili, ze v mojom pripade sa jedna o velmi nahromadenu zlost a z toho vyplyvajuce dychacie problemy, cakra solar plexu slabo energizovana. vela citam literaturu alternativy a beriem si z nej ponaucenie, samozrejme, netreba fanatizovat ...
Prepac...mam uzkost pri novom priatelovi....