Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
ja takéto nič neriešim cez šarlatánov a podobne....
lieky som užívala, športujem, cvičím to mi veľmi pomáha, zmena stravy.....
na akupunk.som chodila koli migrene
ja so dostala este odporucanie na akupunkturu k dr Solar v Ba .Neviem ci to mam absolvovat lebo ja som raz chodila u nas a aj na homeopatiu a potom som sa zrutila takze neviem ci aj nie nahodou z toho
ked mám vypaté situácie...je dobrá tá štvrtina AD, lekárka mi povedala, že štvrtinou si neublížim a až ked sa budem cítiť uplne ok,tak mám vysadiť....lebo mám za sebou náročné obdobie....a to chce trpezlivosť
a ja som to vydržala dva roky...tak toto je pre mna malina už...
to je super ze studujes urcite ti aj to velmi pomaha.Prides na ine myslienky a mas dobry pocit zo seba ,kdesto ja neviem preco vlastne zijem a preco mam robit to ci ono.
psychické problémy sa odrážajú v chrbtici...to je zistené už.....môže to byť krčná, kríže...to je jedno...zvýšený stres, panika sa odrážajú somatikou
ketsut a kolko ti ta pp trvala?
no mohla ale nevydržala som...ale aj tak som na seba pyšná
nemohla som chodiť von, nič robiť...bola som hrozná
teraz pracujem, starám sa o domácnosť, robím si popri tom ešte jednu výšku..
a tá štvrtina to je moja barlička....
podstatné pre mna je to že fungujem
tak naco to beries?a nemas nieco s krcnou chrbticou?
podla mna si mohla vzdrzat ale aj tak stvrtinka nie je ziadna tragedia ja som tiez brala aj stvrtinku a lekarka mi hovorila ze to nie je nic ziaden ucinok ze to je len taka moja barlicka.