Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
mimča nepriberaš preto lebo maš v tele nepokoj,nervozitu,vykašli sa nad takymi ludmi,vermi,keby si aj bola uplne zdrava kto chce ten chyby bude hladat inde,dobrému človeku nevadi žiadna diagnoza,aj ku mne chodia dievčata čo začali s travou so sexom velmi skoro a ja ich preto neodsudzujem a to ešte neznamena že su to zly ludia.preto tak ludia reguju lebo sa to netýka ich,a mi niektorý slivaci sme taky pokial sa nas dana vec netýka nevieme sa vžit do tej situacie choreho človeka,tak nič si z toho nerob a dokaž ludom že si silns,že to zvladneš nech si každy vravi čo chce.
Oli mam ešte nejaké nevyjasnené otázky ktoré ma trápia a neviem si snimi poradit ako mám reagovat na reakcie ludi ktorý sa dozvedia alebo nejako nevedomky zistia moju diagnozu a zareagujú úplne inak tak odmerane a potom si mam verit? ano maš úplnú pravdu neverím si i ked cela moja rodina mi pomaha dohovara a najme sestra ona sa o mna najviac o mna stara a zaujima sa o všetko čo robým. A ta pevná vola mi tiež chyba mam problem aj s vahou nemožem pribrat nemam ani 50 kg a to je velky problem lebo užívam lieky.
ahoj dadylydy,ty si velmi mudra,maš velmi dobre pamatove schopnosti,mala by si sa vzdelavat a študovat,bola by steba vynikajuca podnikatelka.neviem čo by ta zaujimalo...ten partner bude ale netreba to silit,lepšie je byt sama než mat doma niekoho kto ta nervoznie,rozčuluje.neboj bude aj partner to ma čas,radšej mat 100dobrych kamaratov než jeden zly partner
ahoj Mimča.u teba je problem v tom,že si neveriš,prečo?Si velmi šikovna rodina ta ma rada,spoliehaj sa na seba.,ved maš pre koho žit,alebo nie?maš dieta ukaž mu,že si silna,že to dokažeš,nesmieš byt taka trdohlava,život maš pred sebou tak ho ži,su ludia ktorý su horšie na tom ako ty a chcu žit,aj ty to dokažeš len pevna vola ti chýba,ale to nieje problem alebo je?
pardon, zabudla som: 1. 8. 1983
Oli, prosim, mozes sa vyjadrit aj ku mne? Mam zdravotne problemy nad ktorymi sa stale zamyslam (mam aj panicku poruchu) ale aj otazniky v hlave ci stretnem nejaku tu lasku. Dakujem
Oli prosim ta chcela by som nieco vediet o svojom probleme ktorý mám a trápy ma pretože kvoli tomu trpí aj moja rodina a najme moj malí syn a mam strach že sa bude tažko vyrovnávat s tým ak sa moj stav nezlepši aj ked navštevujem lekarov a aj uživam lieky možeš mi niečo povedat niečo aj podla datumu narodenia 31.10.78 prosím napíš mi svoj názor"
vacsinou mi každy da kolko chce,vaščinou 10eur.ja to nerobim len koli peniazom,za to čo mi ludia daju si kupujem lieky,knihy a dost mi to pomaha v tejto krize.pošli mi mailovu stranku napišem ti tam moj mail ak chceš
oli007 tak mozes mi dat nejaky kontakt na teba?kolko to u teba stoji?
toto nieje veštenie....veštenie a horoskopy su somariny a to mna nezaujima.pretože nechapem ako možu tak všeobecne ludi posudzovat,ved každy sme iny