Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

ehm

Aj sme sa o tom uz bavili spolu, a slubili si, ze taki uz nebudeme, no vzdy do toho napokon sklzneme:( su to akoby take bezpecne pozicie, ked som ja bezmocna a on sa o mna moze starat, no zaroven to trochu obmedzuje. On je strasne starostlivy a mne sa to zas velmi paci.

ehm

Dakujem. A ked ti poviem ten fakt, ze ja si pripadam skor ako jeho dcera...to asi nezavisi od datumu narodenia, ze. To asi uz od toho v akom prostredi som vyrastala a jak to prezivala. NO hej, byvam v depresiach a tak nemam ani silu a tendencie dirigovat ho. Skor cakam, co navrhne on. Radsej som, ked mne ini hovoria, co a ako mam urobit, lebo sa bojim, ze inak vsetko kazim. On to nezneuziva, nie je voci mne diktatorsky, skor taky zhovievavy a niekedy si pripadam ako jeho maciatko:) co je na jendnej strane prijemne no na druhej je to divne, lebo...ved vies, potom mi pride divne zacinat si s nim nieco sexualne, ked si pripadam ako jeho dcera alebo domace zvieratko. Nemoze za to len on, ze to tak je, ja mam tiez taku tendecniu a dost ma to trapi, ze som taka pri nom. Akoby som nebola potom sama sebou, nemohla byt.

oli007

Katka tebe to vyrátam zajtra lebo o 8hod rano čakam jednu pani zo SALE A musim aj spinkat.tak zatial všetkym dobru noc,koho to zaujalo nech sa zajtra prida

oli007

nie Katka to bol mail pre jednu moju kamaratku pre jej sestru,len mi blbne myš tak sa mi to skopirovalo tu,malo to ist inde.

KatkaBr.

OLI niektore z toho bolo pre mna?ja som 6.4.1986 a oni 16.5.1983 a 19.9.1980 EHM dakujem za tip,prave sa snazim najst suradnice mesta;)

oli007

vieš omnoho viac by si sa dozvedela,keby som ta videla,mala by si byt trošku sikovnejsia si dost pohodlna a velakrat robiš iba čo sa ti chce,naopak tvoj partner je velmi šikovny tak si ho viac važ.

oli007

TKžE 25.10.1980 TY SI s tým partnerom rozumieš dobre ak by ste sa vzali nerozvediete sa.mala by si byt citlivejšia,nežnjšia to ti chýba,ale naopak si velmi tvrdohlava,rada diriguješ ludi a určuješ im čo maju robit.mali by ste si zlepšit vztah uprimnou komunikaciou,menej sa hadat za someriny.to nikam nevedie.ty pozor na srdce,depresie a ten priatel na klbove ochorenia,on je velmi šikovny,mohol by pracovat s ludmi bol by oblubeny.čo by ta ešte zaujimalo?