Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Aj sme sa o tom uz bavili spolu, a slubili si, ze taki uz nebudeme, no vzdy do toho napokon sklzneme:( su to akoby take bezpecne pozicie, ked som ja bezmocna a on sa o mna moze starat, no zaroven to trochu obmedzuje. On je strasne starostlivy a mne sa to zas velmi paci.
OLI to je super,dakujem ti,zajtra tu budem Sladke snicky Papa
Dakujem. A ked ti poviem ten fakt, ze ja si pripadam skor ako jeho dcera...to asi nezavisi od datumu narodenia, ze. To asi uz od toho v akom prostredi som vyrastala a jak to prezivala. NO hej, byvam v depresiach a tak nemam ani silu a tendencie dirigovat ho. Skor cakam, co navrhne on. Radsej som, ked mne ini hovoria, co a ako mam urobit, lebo sa bojim, ze inak vsetko kazim. On to nezneuziva, nie je voci mne diktatorsky, skor taky zhovievavy a niekedy si pripadam ako jeho maciatko:) co je na jendnej strane prijemne no na druhej je to divne, lebo...ved vies, potom mi pride divne zacinat si s nim nieco sexualne, ked si pripadam ako jeho dcera alebo domace zvieratko. Nemoze za to len on, ze to tak je, ja mam tiez taku tendecniu a dost ma to trapi, ze som taka pri nom. Akoby som nebola potom sama sebou, nemohla byt.
Katka tebe to vyrátam zajtra lebo o 8hod rano čakam jednu pani zo SALE A musim aj spinkat.tak zatial všetkym dobru noc,koho to zaujalo nech sa zajtra prida
OLI xixi prepac..ja som tiez stratena,este skusam aj najst partnerske horoskopy tak mam velku hlavu z toho;))
nie Katka to bol mail pre jednu moju kamaratku pre jej sestru,len mi blbne myš tak sa mi to skopirovalo tu,malo to ist inde.
OLI niektore z toho bolo pre mna?ja som 6.4.1986 a oni 16.5.1983 a 19.9.1980 EHM dakujem za tip,prave sa snazim najst suradnice mesta;)
vieš omnoho viac by si sa dozvedela,keby som ta videla,mala by si byt trošku sikovnejsia si dost pohodlna a velakrat robiš iba čo sa ti chce,naopak tvoj partner je velmi šikovny tak si ho viac važ.
TKžE 25.10.1980 TY SI s tým partnerom rozumieš dobre ak by ste sa vzali nerozvediete sa.mala by si byt citlivejšia,nežnjšia to ti chýba,ale naopak si velmi tvrdohlava,rada diriguješ ludi a určuješ im čo maju robit.mali by ste si zlepšit vztah uprimnou komunikaciou,menej sa hadat za someriny.to nikam nevedie.ty pozor na srdce,depresie a ten priatel na klbove ochorenia,on je velmi šikovny,mohol by pracovat s ludmi bol by oblubeny.čo by ta ešte zaujimalo?
Aha, ale ta chrbtica sedela...aj ta sikovnost jeho.