Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
ahoj aabbccdd 14.7.1970,ty si velmi starostliva,vynikajuca matka.maš ku všetkemu zodpovedny pristup,ty si naozaj velmi spolahliva,ak pracuješ si aj velmi oblubena,vztah neviem či maš ale vo vztahu až taky uspech nemavaš,ale to zaleži akeho partnera si vyberieš,
NO vidim ze tu sa to zmenilo na vestenie
a moja osoba, tú by si ako opísala?
vieš ešte si mladučka,uvidiš neskor a to je super že nefajči,potešila si ma
lentilka29,neviem ale asi ta sklamem,ten 3.10.79,tento vztah si vyžaduje vela vela kompromisov,medzi vami po laske/začiatky/hrozia časte roztržky,obaja ste tvrdohlavy a mate svoju pravdu,veru ak jeden z vas ustupuje tak je dobre.ale nie na dlho.on je pracovity a dokaze čo chce,bva často uspešny viac sa mu dari v kariere ako vo vztahoch.on pozor klbove ochr.chrbtica.
nefajčím a ani nikdy som nefajčila...mám k tomu odpor
pitný režim dodržiavam, srdce mám v poriadku, prechladnutia liečim
skôr som chcela vedieť o mojej osobe aká som a či by mohol fungovať vzťah s mužom 3.10.979
oli môžeš mi odpovedať...nižšie som uviedla dva dátumy?
ahoj lentilka29.20.3.1980.neviem,čo by si ty chcela vediet.ak zdravotný stav,daj si pozor na srdiečko,cievy a klbove ochorenia.nemala by si fajčit a dodržovat pitny režimkažde ochorenie by si mala poriadne vyležat,nepodcenovat,lebo sa ti neskor vždy vrati.
ahoj chiko,ja netriafam,iba som ti napisala aky maš predpoklad chorob podla tvojho datumu nard.toto nieje až take presne na dialku,vždy je lepši osobny kontakt.numerologia je veda,to nieje veštba ani nič podobne,ked sa chceš naučit numerologiu,čisla použivat,musiš ju dlho študovat.zaklady numerol.su zakladom fengshuj neviem či ti to niečo aj .ja sa jej venujem už 10rokov a denne sa stretavam s ludmi,ktorým numerologia pomohla.zmenili pohlad na svet,začali ho vnimat tak trochu inač a ich problémy začali lepšie znašat.hoevori sa tomu sila vole a vela z nas potrebuje akoby postrčit aby si začali viac doverovat.