Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

ketsut

lebo ak si aj pár dni ju nedám sa cítim niekedy lepšie..hoci tá hladia serotonínu je v zásobe...ale ja tak
a závratmi trpím stále....ataky nemám

chiko

do leta sa chcem zbavit liekov uz nadobro a popasovat sa s tým sama.Mysim si ze lieky mi bohvie ako nepomahaju.Je to len v mojej hlave.

ketsut

ja som užívala celú postupne som znižovala ako mi lekárka doporučila
a fungujem na štvrtine
dokázala som byť bez AD štyri mesiace,ale opať som sa vrátila k štvrtine
mám taký dojem, že som urobila chybu

chiko

ahoj ja mam 10ml balenie a teras beriem polku kazdy den.dost som to znizila.Ja mam teras len taky problem ze sa mi casto toci hlava a niekedy som nervozna tak sa bojim ze uz to namna lezie a ty?

chiko

oli007 a co srdce?inak si trfila presne mam problemi s hormonmi a mam nadku celi rok uz som bola aj u alergol.a dala mi nejake lieky a sprej do nosa ale teras som to vyhodila lebo som bola u liecitela vola sa Šíma a ten pracuje len s bzlinkami takze som dostala plnu igelitku byliniek a mam to pit a macat sa v tom ale nedokazem si davat tie vyplachy do nosa velmi to boli.A este som nedokazala uplne vysadit liek cipralex lebo sa bojim ze to nezvladnem .Ale v podstate som ho znizila a to ma tesi.Inak aj tak som niekedy dost nervozna,

chiko

Ok oli007 chcela by som ta osobne navstivit das mi na seba kontakt?co si myslela ze na maternicu pozor?je tam nieco vazne?dakujem