Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
lebo ak si aj pár dni ju nedám sa cítim niekedy lepšie..hoci tá hladia serotonínu je v zásobe...ale ja tak
a závratmi trpím stále....ataky nemám
do leta sa chcem zbavit liekov uz nadobro a popasovat sa s tým sama.Mysim si ze lieky mi bohvie ako nepomahaju.Je to len v mojej hlave.
ja som užívala celú postupne som znižovala ako mi lekárka doporučila
a fungujem na štvrtine
dokázala som byť bez AD štyri mesiace,ale opať som sa vrátila k štvrtine
mám taký dojem, že som urobila chybu
ahoj ja mam 10ml balenie a teras beriem polku kazdy den.dost som to znizila.Ja mam teras len taky problem ze sa mi casto toci hlava a niekedy som nervozna tak sa bojim ze uz to namna lezie a ty?
chiko akú davku berieš cipralexu?
ja štvrtinu len a to pol roka a vysadenia sa bojím tiež
oli007 a co srdce?inak si trfila presne mam problemi s hormonmi a mam nadku celi rok uz som bola aj u alergol.a dala mi nejake lieky a sprej do nosa ale teras som to vyhodila lebo som bola u liecitela vola sa Šíma a ten pracuje len s bzlinkami takze som dostala plnu igelitku byliniek a mam to pit a macat sa v tom ale nedokazem si davat tie vyplachy do nosa velmi to boli.A este som nedokazala uplne vysadit liek cipralex lebo sa bojim ze to nezvladnem .Ale v podstate som ho znizila a to ma tesi.Inak aj tak som niekedy dost nervozna,
Ok oli007 chcela by som ta osobne navstivit das mi na seba kontakt?co si myslela ze na maternicu pozor?je tam nieco vazne?dakujem
oli hodia sa k sebe títo dvaja ľudia 20.3.1980 a 3.10.1979?
oli napíš niečo o mne 20.3.1980.Dakujem
OLI 007 prosim napišeš aj mne som narodena 14,7,1970.Dakujem