Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Ajojky chla by som sa s niekym poradit trpim pp a mam problemy z dychanim je tu niekto taky co ma taky podobny problem dakujem
AJOJKY MA TU NIEKTO PROBLEMY Z DYCHANIM PROSIM NAPISTE MY RADA BY SOM SA S NIEKYM PORADILA
bolo by super keby toto fórum diskutovalo o téme na ktorú bolo založené,teda o PP a depresii
Ahoj metros:o))Mne doktorka nasadila zyloram a xanax.ja som vecer vobec nevedele spat tak vecer som brala xanax a ten mi zabral naozaj skoro.hned po par dnoch asi tak dvoch ,troch mi zabral a vedela som zaspat.tak to som bola naozaj velmi rada.nehovorim,ze som sa citila Ok ale,aspon v noci som vedela spad.no cez den to bola katastrofa.xanax uz neberiem doktorka mi ho vysadila a spim v pohode,az na to ,ze obcas ked zaspavam,tak sa strhnem akoby som sa nieciho bala ale da sa to.zyloram mi zacal zaberat tak asi po troch mesiacov.zacala som sa citit trosku lepsie.teraz sa citim povedala by som uplne super uz par dni mi je skvelo nic ma nepicha atd az si myslim ze tetaPP odisla.no neviem uvidim ako to bude dufam,zedobre.aj ja ti prajem pekny dnik a hlavne pozitivne myslenie,to je velmi dolezite.tak zatial pa a do skoreho pisania.budem rada ak si este popiseme.pa pa :-)
Ahoj metros:o))Mne doktorka nasadila zyloram a xanax.ja som vecer vobec nevedele spat tak vecer som brala xanax a ten mi zabral naozaj skoro.hned po par dnoch asi tak dvoch ,troch mi zabral a vedela som zaspat.tak to som bola naozaj velmi rada.nehovorim,ze som sa citila Ok ale,aspon v noci som vedela spad.no cez den to bola katastrofa.xanax uz neberiem doktorka mi ho vysadila a spim v pohode,az na to ,ze obcas ked zaspavam,tak sa strhnem akoby som sa nieciho bala ale da sa to.zyloram mi zacal zaberat tak asi po troch mesiacov.zacala som sa citit trosku lepsie.teraz sa citim povedala by som uplne super uz par dni mi je skvelo nic ma nepicha atd az si myslim ze tetaPP odisla.no neviem uvidim ako to bude dufam,zedobre.aj ja ti prajem pekny dnik a hlavne pozitivne myslenie,to je velmi dolezite.tak zatial pa a do skoreho pisania.budem rada ak si este popiseme.pa pa :-)
mrkvicka: za malo, rad "pomôzem" aspon takto .-). Neznie to od Teba sebecky, prave ze ja to tiez potrebujem citit a vediet, teda, ze niekto sa ma rovnako ako ja a nie som v tom sam. Je fajn, ze si si nasla cestu k psychiatricke, rovnako aj ja chodim, hoci som menil lekarku, lebo ta pôvodna mi nevyhovovala a nastavila ma na homeopatiu - teda snazila sa a ja som sa tiez snazil a veril, ze to pomôze, ale bolo mi horsie. Neviem, niekomu homeopatika pomahajú, inemu vôbec, myslim pri rôznych chorobach, nielen pri tej nasej. Ja beriem AD - myslim, ze sa volaju Citalopram a Rudotel. Tuto kombinaciu mam asi 6 tyzdnov, pred tym som mal slabsie AD, ale nepomahali mi a bol som uplne na dne. Nevladal som nic robit, bol som skluceny a bal som sa, co mi je. Mam jednu dobru kamosku, ktora sa sama lieci pre podobne priznaky u PS a upokojovala ma, ze to bude to iste, nemam sa bat, nie je to fyzicke. Trochu to pomohlo vtedy, ale v cloveku to stale je. Tebe tie lieky po akom case zabrali natoľko, ze si si mohla povedat, ze fakt zaberajú a je Ti lepsie? Môzem sa opytat, ake beries? Dakujem za odpoved. Pekny den :-)
vieš Mimča,chodia ku mne aj ludia na voziku,jedno mlade dievča nema čast nohy,tiež mala podobne problemy ako ty ohladne ludi.odkedy ku mne chodi,vnima svet inymi očami,načo sa trapit ludmi,ktorych zaujima len jej výzor,malokoho zaujima čo sa skrýva v jej vnutry,aj ty neopuštaj sa,chceš,aby tvoj synček bol slaba osobnost?ukaž mu,že aj ked je človek chorý dokaže niekedy viac než zdravy človek,len stači malo....chciet...
oli007 pig@centrum .sk to je pre teba napis mi dik.