Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

oli007

ahoj chiko.v kratkosti aj k tebe.teba čaka pospešný urok .zdravie sa ti polepši ale až po tvojich narodkach sa budeš citit lepšie.mala by si viac pit čajov bylinných alebo sypaných.zlepši si stravu jedavaj pomalšie,niekedy to nahadzeš do seba velmi rychlo,si prieduškarka ale zvladneš to.niekedy sa slabo obliekaš,a povieš si ved vydržim nieje to tak.to vydržiš ty ale nie tvoj organizmus.pozor na vaječniky a maternicu,celkovo hormony...bud menej tvrdohlava a daj si povedat,nie vždy tvoj nazor je naj....zatial pa

oli007

ahojte všetci.ahoj Katka.pišem ti až teraz mala som vela roboty.ty 6.4.1986 davaj si pozo na prechladnutie najbližšiu dobu horne dychacie cesty,priedušky.velmi malo piješ mala by si viac a ak sa da nebud taka vybušna trošku sa kontroluj,inač si dobre dievča,niekedy tvrdohlava,v neskoršom veku pozor na gynek.problemy.ten tvoj prvi 15.5.1983 dobry chlapec často na neho mysliš a nemožeš zabudnut na neho.ten druhy 19.9.1980 velmi často byva rad stredom pozornosti,rad sa predvadza,nieje až taky citliva dost byva arogantny,nerad sa prisposobuje tan prvy je omnoho lepsi,ja by som si vybrala toho a na toho druheho zabudla.urob ako myslis ale v tomto druhom sa velmi sklameš.zatial tolko,zachvilu tu mam jedno 14ročne dievča,tak musim pracovat...pa

chiko

ahoj mrkvicka ano vela krat so si myslela ze som ok aj som znizovala lieky ale potom z nicoho nic som zase dostala uzkost a uz som letela v tom.