Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Bolo by dobre navstivit aj psychologa.....
lieci sa to napr. aj citalecom,seroxatom a pod.
Teda ak ti nezistili nieco ine....napr. problem so stitnou zlazou.....
bubinko- no.......vyzera to,ze je to ono.
pozri si tu stranku.
primar.sme.sk
denz myslim si lebo:raz som bola v pokročilom štadiu tehotenstva v obchode uplne kludna a zrazu mi prišlo zle,strašne mi začalo bit srdce a mala som ako keby zahmlene pred očami,strašny tlak do hlavy,nie bolest,bolo mi chvilu teplo a o chvilu zase zima,zostala som strašne bleda.Trvalo to asi 20 minut,ale manžel ma zaviezol na pohotovost kde mi namerali tlak asi 180/120 a pulz asi 130!!Strašne som sa bala že zomieram.V nemocnici mi podali magnezium do žili ,ale nejak extremne mi to ten tlak neznižilo .Prešlo mi to same od seba po nejakej chvili ked som sa uplne ukludnila. Mam porobene všetky vyšetrenia intrene aj kardiologicke v poriadku.Zopakovalo sa mi to asi 4x behom toho tyždna takto ale potom už v takej jemnejšej forme.Tlak mam stale zvyšeny ale okrem štitnej žlazy sa na nič ine neliečim..Som stale ustrachana,bojim sa že som važne chora alebo dostanem infarkt z toho bušenia niekedy.
bubinko- ako vies,ze si mala panicky atak?
ako sa to prejavilo?
denz a mysliš že ak som mala panicky atak asi len 4x asi pred rokom a pol može sa mi to vratit? Alebo prečo sa to neopakuje? A ešte otazka možem mat pri panickom ataku extremne vysoky tlak?
bubinko- nie.....vela citam.
denz ty si lekar?
DOBRA RADA-
Vitamín B12 ovplyvňuje úspech liečby depresií.
Liečba depresie môže byť ovplyvnené aj takým faktorom, ako je množstvo vitamínu v tele liečenej osoby. Vo Fínsku pri liečbe niekoľkých pacientov nedávno zistili, že úspech liečby antidepresívami je závislý na výške hladiny vitamínu B12 v tele depresiami trpiaceho pacienta.
ludia citite sa aj vy taky ako keby ste stale napätý?Myslim ako na strune?
Ahojte,Tatiana moje deti majú 3a 8 rokov chlapci. Ale dnes sa musím fakt a som na to hrdá- prešla somsama do lekírne a do obchodu len tu cez ulicu konečne bez točenia a strachu ani som nikomu nevolala pre istotu som mala mobil vo vrecku v ruke keby dačo ale nie júj konečne.Ja si ale myslým,že mi pomohol aj ten xanax cítim sa lepšie niesom taká napätá a nervózna , nerevem tak že neprejdem a malý že sa jeduje ked sa nechce učiť alebo dačo spraviť tak už ma to tak nerozhodí a aj určite preto mi je lepšie( myslým toho 8ročného) a to dnes sú prázdniny, som sa toho aj obávala lebo ked som sama snimi večne sa priečia, lebo sme doma (dnes duplom majú nádchu obaja ten mladší viacej), ale bo, nás pozrieť svokor ja som odbehla do tej lekárne tak sa dáko zatial asi vypreiečili a sú kludnejší alebo žeby tá nádcha?!Ale do tesca určite neprejdem tam mám strach ,vela ludí pobehá mi popred oči potom sa točím a je my hrozne zle a pri pokladni stáť v rade fúúúú nie ani na tú pokladníčku od búšenia srdca nevidím:-), ale ked idem s manželom pohoda, teda teraz ako mám tie lieky xanax asi som mala fakt aj tú deprsiu a neviem čo pp z toho jedného kolotoča a 4stenanami doma a s tej krútiacej choroby krčnej chrbtice, tak dúfam že sa polepší aj vám mne sa začalo lepšiť, ešte sa učím nerozčulovať sa a nekričať, ked ma nepočúvajú ale niekedy to nejde..držte sa zase napíšte aj ty MyškaD1, držím aj tebe palce a všetko, čo sa dá aby sa aj tebe polepšilo ... majte sa ideme si asi poležať po dobrom obedíku.