Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

zuzanama

Aha, takze pol roka. No, urcite si urobil chybu, ze si nebral lieky podla predpisu. Pamatam si, ze aj ten seroxat som vtedy brala zo zaciatku nizsiu davku, po tyzdni sa zvysila, a po dalsom tyzdni zas, zda sa mi, ze tak to bolo pisane aj v pribalovom letaku. Potom by bolo pre zmenu po seroxate tak fajn, ze som bezala na 110%ˇ, tak mi musela Dr. znizit davku. Vraj je to pre AD tak, nemusi ti sadnut davkovanie a niekedy ani samotny liek. Ale ani necakaj zazrak, ak neberies lieky poriadne. Pri AD je trochu neskorsi nastup ucinku, ak necitis prve dva tyzdne zlepsenie, to je upne normalne, niekedy to trva aj mesiac. Chce to trpezlivost a hlavne odbornu lekarsku pomoc, svojho lekara sa pytaj a tiez si zozen dobreho spychologa.
Drzim ti palce.

niko666

MAVIKA ahoj ja tiez beriem seroxat ale ziadna slava beriem ho uz asi pol roka doktorka mi predpisala 20mg denne rano ale braval som len polku stoho nechcel som sa dopovat,neviem ci to nebola chyba teraz som ho zo dna na den vysadil a cista katastrofa.tak som ho nasadil naspet...v akych davkach si ho brala ty?

zuzanama

Niko666, ja som brala seroxat, myslim, ze mi zabral. Ako dlho si uzival seroxat, kym si ho vysadil? Ja nieco vyse roka.( rok a tri mesiace) Tiez som ho vysadila asi po 10 mesiacoch, ale som sa musela tiez vratit k nemu znova a potom pomaly vysadzovat, ale bolo to hrozne, asi som nevysadzovala dost pomaly :D.

niko666

mavicka ahoj...potrebujem tvoju radu...beriem seroxat uz pol roka doktorka mi predpisala 20mg ale beriem len polku stoho ale nic moc sa nezlepsilo teraz dva dni do zadu som sa rozhodol ze ho visadim a aj som tak spravil ale katastrofa strasne stavy som mal tak som si ho dal zas...ty si ho v akych davkach uzivala?lebo neviem ci som nespravil chybu ked som bral len polku stoho co mi predpisala doktorka...

niko666

zuzanama ahoooj...ake lieky si brala?ja som teraz vysadil serxat a bolo to vazne peklo...musel som si ho dat naspet