Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
ahojte,
zuzka, ivanka, mia....ako sa máte?chodievate sem ešte?
ako sa vám darí, napíšte mi, budem veľmi rada....ja som bez AD, štrtinu som už zrušila tak uvidím dokedy mi to vydrží....hádam sa mi to tento rok už konečne podarí.
inak už mám koniec ročníka na výške a na budúci rok končím...tak mi držte palušteky!
ivanka, moje dvojča napíš mi ako sa ti darííí.
všetkým prajm príjemné sviatky, a hlavne zdar pri zdolávaní slečny alebo pani panickej.....!
no ale ta pozicka neviem,to nie je moc dobry napad,ale ked to nezaplatia bude zle,robi vobec tvoj tatko niekde?no to by ma tiez asi nastvalo,a mama ho preco vlastne v tom chlaste podporovala,co sa jej nejak vyhrazal alebo nieco,no a ty mas teraz kvoli nim problemy,nehnevaj sa ale aj tie psychicke,ale je pravda,ze ty za to ani trochu nemozes,a najlepsie by bolo keby sa liecil z alkoholu tvoj otec,ale ako ho tam dostat ze?ja neviem a nemoze sa mama od neho nacas odstahovat,a toto je ten podvod co Ti mama urobila za chrbtom?stale ale nechapem preco mu na ten chlast poziciavala peniaze
To pichanie pri srdci moze byt aj to, co pises a moze byt aj prejav uzkosti a nadmerneho stresu
Dufam, ze ti tu pozicku nedaju. Uz aj tak si v dost peknej kasi, tvoj psychicky problem je z toho, ake pocity prezivas v suvislosti zo svojimi rodicmi. Viem ze nie som psycholog a nemam pravo ti toto tu hovorit, ber to len ako jeden nazor, no obavam sa, ze psycholog by mi dal za pravdu a mozno by ti vysbetlil, ze ty nie si zodpovedna za svojich rodicov. Mat rad rodicov je jedna vec, ale brat si na starost este aj ich financie, okrem ich alkoholom zbabraneho zivota, nie je tvoja povinnost. Si dospela, zi svoj zivot a chran si svoje zdravie. Svojej mame pomozes najlepsie vtedy, ak jej pomozes zbavit sa zavislosti na alkoholikovi otcovi, snad najst domov pre tyrane zeny, alebo ju pekne krasne dostat na psychiatriu, kde jej mozu len pomoct, ved pokus o samovrazdu je vazna vec, patri do ruk odbornikov. Dievca, zacni uz konecne rozmyslat.Nemusis mi verit, najdi si psychologa a porad sa s nim, verim, ze ti povie nieco podobne ako ja. A urob to cim skor, vo vlastnom zaujme.
ozaj na nete som nasla,ze to moje pichanie pri srdc moze byt aj od chrbtice,ze tam mam nejake nervy seknute
uz je to stale lepsie.v stredu vecer sme sa tak husto pobhadali s priatelom,ze sa chcel stahovat k mame domov.revala som cely stvrtok,nakoniec este,ze ja som to pocopila zle,uz sme sa udobrili.to vsetko zas koli mojmu opitemu fotrovi.a o mame,co som ti pisala bolo,ze som sa dozvedela,ze preco nikdy nema peniaze.vies ty kolko poziciek si zobrala za mojim chrbtom?to ma dorazilo najviac,ona mi o tom ani slovo nepovedala,dozvedela som sa to od inych.urcite by to mrzelo aj teba.a co je zaver tejto veci?ze neviem kolko mesiacov ma nezaplatene.surne musim zacat platit aj ja,inac sa z toho nakoniec sama nedostane.a maximalny bonus je,ze vsetky peniaze prejebali na otcov chlast,a teraz ja mozem platit dozadu.tie cirkusy a bordely,co som prezila,tak teraz to este mozem platit aj zo svojej vyplaty.no chapes to??teba by to nedorazilo,neviem sa proste z toho spamatat.bohvie este kolko mesiacov budem musiet este robit na mamine pozicky,co predrbali na chlast.a este k tomu moj foter o tom vsetkom ani nevie.keby vedel,kolko ma mama na chrbte,by ju vlastnorucne zabil.teraz uvazujem o nejakej pozicke ja,ze si zoberem vacsiu sumu a ztoho vyplatim mamine dlzoby.vies tak ostanu nejake peniaze navyse.chapes ako myslim?takto ma 300 vydavky a keby som vybavila,mala by len 50.je to rozdiel nie?uz som dala ziadost,dufam,ze mi ju schvalia.mimochodom prijemne prezivanie velkonocnych sviatkov aspon tebe.
mrkvicka- dakujem a drzim vam palce .
To som ja....denz.
Hlavne sa nevzdavajte.
mrkvicka ahoj ako sviatkujete? :) ja som dnes mala nakupovaciu maniu trosku som si oddychla a inak ma stve hrča v krku, niekedy to pri pp nemavas? hruza :))) inak pribeh co napisal denzl dalej je fajn, ale tak reaguje vacsina ludi v ohrozeni zivota, len neprijemne je, ak tu hlinu musis podkopavat cely zivot, ked ju mas parkrat za zivot zvladnes to, ale ak denne organizmus sa vycerpa ovela skor
Keksa - ahoj malemu je uz ovela lepsie a aj mne lava strana prestala boliet tak ok.To som rada,ze aj tebe je lepsie. DDenz - tak to co si napisal bolo pekne velmi sa mi to pacilo a myslim si ,ze mas uplnu pravdu aj ked pri pp je tazko ale ja viem,ze sa s toho da dostat treba cchciet a pojde to niekto tym trpi dlhsie niekto kratsie ale za seba mozem povedat,ze sa to da pretoze ja pp trpim desat mesiacov a uz asi take tri mesiace mi je fajn az na mensie bludne myslienky sem tam bolest chrbtice atd ...ale to sa dda.tak vam vsetkym prajem vela sil a pozitivneho myslenia.A tebe denz dakujem za ten pribech povzbudil ma este viac.....