Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

krut.-jana

Ahojte aj ty denz, fajn príbech velmi ma potešil.... budem sa určite vždy ním riadiť! Dnes som ho vyskúšala asi dvakrát, točilo a bála som sa ísť do obchodu.... ale povedala som si musím čo dám deťom na raňajky tak som išla a... prešla som v pohode, a teraz zase varíma... zabudla som si kúpiť cibulu no čo už, a zase ako prejsť do toho obchodu, tak sa asi blečiem a musím ísť no čo...

ajka 2

ahoj margit,
tu je môj e-mail:amjadranka37@gmail.com,
môžeš mi napísať sem, ja týmto problémom trpím asi 2 roky, ale keď si tak spomínam dozadu, tak som takého príznaky mala už veľmi dávno, len to nebolo také akútne a neriešila som to

ksenia

ahoj Denzl..tiez som par dni sledovala pokec medzi dievcatami..mas pravdu, ked treba liecu aj pomocou liekou treba ju prijat a liecit sa, hlavne vydrazt a nevzdavat liecu na zaciatku..tiaz mam uz nejake skusenosti..ten pribeh je vyborny..budem aj ja nan mysliet

Denzl

dievcata.....par dni som sledoval vas komentar.....sorry.
V prvom rade nechapem preco odmietate liecbu.
No ak k tomu mozem nieco povedat,lebo mam skusenost s maniodepresiou.....musite si uvedomit,ze liecba nie je nieco zle,ale je to nieco co vas posunie v pred.
Viem,ze je to podobne ako dat malemu dietatu injekciu,ktore sa silou mocou snazi o opak a pritom si vobec neuvedomuje,ze to je jeho zachrana zivota.
Odmietanie liecby len zhorsuje stav a budete sa tocit v kruhu .....
V horšom pripade to vedie k samovrazde a pritom je velka pravdepodobnost dostat cloveka k normalnemu fungovaniu v zivote.
Zlatinka.......drzim vam palce a nevzdavajte sa hlavne.
Precitaj si toto-
Kde bolo tam bolo, bol jeden dedko, ktorý mal starého somára. Somár jeden deň padol do studne. Chudák cele hodiny zúfalo plakal a dedko sa snažil niečo vymyslieť, aby ho odtiaľ dostal. Nakoniec sa rozhodol, že somár je už aj tak starý a studňu chcel aj tak zakopať a tak nebude ďalej rozmýšľať nad nejakým riešením, ako ho dostať von. Zavolal na pomoc susedov, aby mu pomohli. Každý sa chopil lopaty a začali hádzať hlinu do studne. Starý somár pochopil, čo sa deje a začal hrozne nariekať. Na prekvapenie každého sa po nejakom čase ukľudnil. Po niekoľkých lopatách nahádzanej hliny dedko nakukol do studne. Prekvapene videl, že somár po každej lopate hliny robí niečo fantastické. Otriasa zo seba hlinu a vždy ju zadupe pod seba a tak sa dostáva vždy vyššie a vyššie. Dedko a susedia ďalej hádzali hlinu, a somár sa otriasal a dostaval sa vždy vyššie. Každý sa len udivene pozeral, keď somár vykročil zo studne a šťastne odkráčal. Život na nás bude vždy hádzať rôzne smeti a hlinu. Trik ako sa dostať zo studne je, zo všetkého sa otriasť a urobiť krok hore. Každý problém je len určitá možnosť/príležitosť urobiť krok ďalej. Z každého problému je nejaké východisko, kým to nevzdáš a nezastavíš sa. Spomeň si na tento príbeh, keď bude ťažko.

siisa 25

ahoj,dnes som zasa cely den prespala a teraz nemozem,nejak si nepisala co je s Tebou?ako si sa dnes mala,mna to dnes nastastie nechytilo,ziadna triaska proste nic,mama bude zajtra volat mojej dr,dufam ze jej o tom pokuse o samovrazdu nepovie,lebo to bude pruser u dr,ale myslim si,ze jej to povie zo strachu o mna

zdenča

ahojte, tiež trpím touto chorobou a rada by som sa o nej porozpravala s niekym,kto ma podobne problemy. kedze nemam kazdodenny pristup na internet, bola by som rada ak by som sa mohla s niekym porozpravat telefonicky, staci prezvonit, zavolam :) moje telefonne cislo je 0905 204 198. budem rada, ak sa niekto ozvete :)

zsofa

Ahoj niko

ja beriem citalec 20, a brala som xanax,ale ten som uz vysadila.Ale hlavne mi pomohli sedenia u psychologicky.

zuzanama

Mala som vysoky tlak a neprijemne pocity ako to uz pri zvysenom tlaku byva, tiez sumenie az piskanie v usiach a hlave, nervozitu a podrazdenost, nepokoj. Ano, seroxat mi zabral si myslim, ale som ho aj poctivo brala. To tvoje davkovanie 20 mg jeden krat denne, no, neviem, ja som urcite brala 2x denne, rano a na obed, kolko, to si uz nepamatam, ale to nie je dolezite, kazdy by mal mat svoje davkovanie, je to individualne. Tie stavy mi trvali minimalne dva tyzdne, potom to bolo lepsie, presne ti to nepoviem, lebo som bola potom dost chora, chripka a tak, tak neviem, ci to spolu suviselo, alebo nie. Lenze, ak si cital moje prispevky, co som pisala uz skor, na lieky sa spoliehat nestaci.

niko666

zuzanama ake si mala stavy ked si ho vy sadila?a potom ked si sa knemu vratila a vysadzovala ho pomalsie tak kolko ti trvali tie stavy?