Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
NIKO 666... ahoj..tak osobne si myslim ze ked ti po vysadeni prislo zle tak si to nemal robit. Ono preto je lekar lekarom aby o tom rozhodol podla stavu pacienta...aj ked viem ze na dobreho lekara clovek velmi tazko natrafi. Ja som prvy atak ako som uz davnejsie pisala roku 2006 a potom mi moja psychiatricka perdpisala seroxat ktory som brala podctivo 20mg kazde rano priblizne 2 roky.a potom som do minuleho mesiaca fungovala ako normalny clovek ale zasa pod tarchou stresu sa mi znizil serotonin. Teraz zase beriem seroxat tak isto 20mg kazde rano. Najprv to bolo horsie ale po case sa to zlepsovalo dnes je 3. apríla a som vypisana od 11.marca....je mi lepsie ale ked sa idem prejst tak sa mi este mierne kruti hlava a je mi na vracanie....rychlo sa unavim a mam pocit ze liecba trva dlhsie ako vtedy prvykrat...za ten skoro mesiac mesiac som bola na prechadzke asi 4krat...ostatok dna prelezim alebo prespim...ale verim ze zas budem fungovat na 100 % len potrebujem este zopar dni kym sa hladina serotonínu ustali...pomaly zacnem chodit do roboty a casom sa vsetko znormalizuje tak ako pred tym....takze neprestan brat lieky kym ti to lekar sam nepovie....iba tak sa mozes vyliecit
Inak aj mňa z tých liekov bolieva len žalúdok, brucho pichá v boku, jem ich už 3roky tie neurologické xanax 3mesiace tak keby sa to dalo bez nich určite by to bolo lepšie pre bruško...
Ahojte ajty Zuzka nebola som nerobila, až po sviatkoch, cibulu som zvládla ísť kúpiť detičky vydržali chvílku a musela som tak som prešla... a vyhrala som tým pádom nad sebou aspoň raz!!!!
Pustila som im rozprávku, lebo ten menší3,5 ročný mal soplíky a ten starší 8,5 ročný ho už postráži.. vydržali 5min a sa im to páčilo že boli chvilku sami ani sa nepohli... chichi
teraza som sa zobudila a neda sa mi uz spat,vies co ani tak moc zle som sa zasa nemala,boli sme v Ziline na nakupy,Tesco,Baumax,Duben a tak,takze dalo sa,a ty si nenapisala ako pokracuje riesenie tych problemov,dufam,ze uz to postupilo dalej a Tebe sa polepsi
ja vazne neviem,co s tou tvojou pletou by trebalo urobit.vobec nemam uz tusenie.a inac ako sa mas?
mrkvicka - ahoj, tieto dni celkom moze byt, to mierne uprsane pocasie mi celkom vyhovuje a tesim sa, ze ide volno a muz bude doma a Ty?este boli a maly je uz zdravy?
denzl - myslim, ze nikto by neodmietal liecbu LEN TAK, mne velmi skodili lieky, vzdy som si vydýchla ked som ich vysadila, keby to bolo tak ejednoduche tak ich jem ver tomu
joj to ma mrzi,ze Ti nie je dobre,to aj ja zvyknem pri tomto probleme tak dlho nejest,ked mam stavy,ja som si tak rozskrabala akne na tvari,ze teraz tak dva tyzdne asi nikam nepojdem,mama aj svagrina povedali,ze mam ist k dr s tym ksichtom,ja mam cele lica flak na flaku a same rozskrabane virazky vypadam ak ufonka,je mi do revu z tej pleti,nevies mi na to nieco poradit,lebo sa zblaznim raz z toho
vcera mi bolo velmi zle,aj dnes to nebolo ruzove,aj nebudem teraz o tom hovorit,napisem ti potom,lebo ma zas chytne plac.co sa tyka tvojej mami,radsej nech to povie tvojej dr.aby ta dala do poriadku.budes sa mat este lepsie.som rada,ze aspon ty sa mas dobre,na mna sa lepi ptoblem za problemom.cely den som revala,od vcera obeda teraz som jedla prvy krat,vsak ti napisem,ale uz sa riesia,mne zacina byt lepsie.
krut.-jana, bola si u toho psychiatra? Asi nie, inak by si to uz napisala. Nevadi, mozes ist na buduci tyzden. Ale inak, mas teraz k tomu spravny postoj,varit treba, jest treba a varenie bez cibule nestoji za vela, cibula je kralovna kuchyne. :-)
Denz, vdaka, pekny pribeh. PP je ako ta hlina, v mojom pripade, ja som aj za tu PP vdacna, vela som sa v tom obdobi naucila, zmenila moj zivot k lepsiemu. Mozno sa cudujete, tomu co teraz pisem, ale je to tak. Viem ake su zachvaty paniky neprijemne, ked mate pocit, ze toto je vasa posledna hodina, ze uz je vsetkemu koniec, lenze nie je, naopak, moze to byt novy zaciatok.