Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
ja uz aj neviem povedat ako sa citim.stale sa mi este toci hlava,mam bolesti,aj pichanie na hrudniku,potom to prejde na hlavu rychlo ako blesk,alebo to citim na krizoch.velmi rozmyslam,ze pojdem na masaz,mozno mam naozaj zaseknuty nejaky nerv a ten ma trapi.ta crevna chripka je katastrofa.ja som cez nu presla minuly rok dvakrat,ale neprajem nikomu,nevedela som sa dostat ani k dr.zachod ma nepustil,a tie strasne krce,no horor.
Pre nestastnicu
Mila priatelka, len jeden postreh skus si zmenit meno prezyvku pretoze meno nestastnica s cislom 1 je naozaj v Tvojom podvedomi, a Ty tieto veci chces zmenit to mozr byt prvy krocik, skus si povedat tak ja sa mam vyborne tak bolo je bude,...
Ahojte, čítam tu každý deň vaše príspevky aj ked nepíšem, a som hrozne prekvapenaá aj ja sa trápim svojou chorobou a pp a krútením ale čo tu píše -Ja jedna a ešte Nešťastnica1 je fakt hrozné dievčence aj ja mám malé deti, bože držím Vám obidvom palce nech sa s toho dostanete ale len si nič nespravte máte detičky. Aj ja som závislá na manželovi, nemôžem si nájsť prácu k tomu moja choroba kde ma zoberú ked sa mi len točí hlava a mám strach chodiť dalej von..nokde nič nedostávam tak len manžel má kasu, ale máte hrozné smutné príbehy, napíšte kludne prečítame si a vám to určite pomôže ako pomáha aj mne ked si čítam čo si tu navzájom radíme alebo radia iný. Ešte raz držte sa ahojte.
boze, taky trapoas, spravila som tvrdku, ze my to povie, samozr. mi to povie, ale som neskutocne rozrusena, az vytocena...
PRE JA JEDNA:
chapem Ta uplne, som na tom podobne, akoby si mi z duse pisala..
Povedze, keby sme mali dostatok penazi na zabezpecenie fungovania rodiny bez manzela, tak by to bolo ovela lahsie..aspon ja...mam fakt vyborne zazemie, muz zaraba, ale mam aj 3 male deti a na ucte polku materskej. Muz ma drzi v sachu. aj my to povie, bez neho by som skaňpala od hladu.
nemam kam odist, rodina nepocuje moje volanie o pomoc. Chcela by som umriet, ale tak, aby som to nemusela spravit/nemam na to gule/.predstavujem si, ako by som umrela, najradsej by som si prerezala zily, ale skusala som to a nedokazem, trochu som sa skriabla a koniec!!! moje predstavy su ako umieram a ako kludne lezim v truhle a mam zopnute ruky a aj pokoj...VTEDY SU SNAD NIEKTO VSIMNE MOJU BOLEST!!aj to len preto, ze mrtvolu treba spratat. som pre kazdeho vzduch, muzovi som dnes povedala, ze on by si vsimol, ze som umrela len preto, ze by som uz smrdela a zrali by ma cervy a aj tak by len zavolal pohrebnu sluzbu a siel si znova do roboty akoby sa nic nestalo.
Ale potom si predstavim aj moje tri deti...ako ich vychovavaju cudzi ludia, moja svokra, urcite aj nejaka cudzia zena by ma nahradila..iste by ich nemal nik tak rad, ako ich milujeme my!!!
nikto nikdy!
Neboj, my sa raz postavime na nohy a uvidime este nase deti nastuzkovej a na svadbe a budeme MY stat po ich boku, nie nejaka cudzia putka...ja mam dokonca tak male deti, ze dve z 3 by si ma zrejme ani nepamatali. nepamatali by si ako velmi velmi som ich milovala..a preto to musime znasat, aj ked nas to boli, lebo keby sme zomreli, ich by to bolelo este viac.
Manzel je pre teba cudzi clovek. Ked sa s nim rozvedies, so konca zivota ho uz nemusis vidiet a budes v pohode.
Ale deti su Tvoja krv, nikdy by ti neodpustili, ze si ich to nechala. Ba dokonca by si mozno vycitali, ze si odisla koli nim:
NIKDY IM TOTO NESMIEME SPRAVIT...
tak velmi by som Ti chcela pomoct aj inak nez slovami,m ale sama som v podobnej situacii. po dlhej dobe som sa s tym zverila sestre a vies co mi povedala do telefonu??No tak doooobre, tak cau!!!ukoncila to, ako keby som ju obtazovala.
Nikdy som nikomu umyselne neublizila, snazim sa byt dobra, napomocna, robim vsetko, co matka a zena ma a aj tak som nedocenena, len neschopny vzduch.
co koho zaujima, ze som skoncila s cervenym diplomom a karieru nemam len preto, ze som sa obetovala rodine a kariere muza?
ale raz sa z toho vyhrabeme a potom sa budu divit!!!drzim palce
Ahojte,
ja dnes asi trochu pochmúrnejšie... (už 3 či 4 dni mi nie je dobre, inak by som sem asi ani neprišla, veď to poznáte) ... ja viem, že to zase prejde a bude lepšie, ale štve ma na tom to, že raz je lepšie, raz je horšie, ale nikdy nie je dobre... že ja sa proste neviem dostať do takého štádia, že je mi dobre a skutočne si začínam myslieť, že to už nikdy nezažijem... ten pocit, že je všetko ok, že som "normálna"... ja vám fakt hrozne závidím, ktorým sa to podarilo vrátiť do starých koľají, že sa cítite zdravé... u mňa takýto výsledok asi nepôjde dosiahnúť... plus to teda môže byť aj tým spôsobené, že mám za sebou, čo sa zdravia týka, hotovú kalváriu...
a vidis ja mam uz davno po puberte vsak mam 23,mam to vraj z hormonov,lebo este antika ako tak pomaha,aj teraz mi dali tu silnu chloe na plet a vlasy proti masteniu a tvorbe virazok,ale teraz mam aj pred kramami tak je to zas vseliake,davam na to koloidne striebro,svietim biolampou,mame ju doma tak to treba nejak vyuzit,a inak mi mame v rodine tiez chripku ale brusnu,kazdy den zvraca niekto iny,neter,synovec,vcera pred robotou frajer,ale svokra mu dala algifen a potom mu to povolilo,noa mne je dnes na nic,boli ma brucho cele,zaludok proste vsetko,a psychicky sa ako citis uz lepsie?
ahoj siisa.je mi velmi zle.mam tazku chripku,nesmierne sa mi toci uz tri dni hlava,a dneska ma chytala aj depka.beriem tabletky aj kvapky,ale xanax som si nedala od nedele.taka som slaba,nemam silu.ty sa koli tej tvari nehanbi,pekne chod ku koznej.ty nahodou nechodis s tym ku kozmeticke?pocula som aj taky pripad,ze kocka bola u kozmeticky vycistit si pori,a nejak jej nesadla ta mast,alebo co to jej natierala na tvar,hned na druhy den sa jej cervenala tvar a tvorili sa jej male jamky,ktore jej zacali hnisat.ak ti ta kozna nevie pomoct,najdi si inu.musi sa to dat nejak odstranit.podla mna,aspon si myslim,nemala by si pouzivat ziadny mejkap,puder ani nic.ktovie,co to je.nechaj si peknu cistu plet,nech sa ti"vetra"ja si pamatam,ked som bola v puberte,cim viac kremu som si davala,aj "maltu"na tvar,tym sa mi tazsie hojili.
ahoj zanulaz napises mi dnes,uz mi aj chybas akosi
ahoj ja jedna,ja som sa tiez pokusila o samovrazdu v depke,chcela som zjest tiez tabletky ale frajer ma prichytil a potom som strasne revala,ty mas deti kvoli ni to prosim Ta nerob,vies co by bolo s nimi bez teba,bolo by im hrozne,zajdi k psychologovi alebo k psychiatrovi,ak si este nebola a vyrozpravaj sa tam,urcite Ti nejako pomozu,a ake lieky si zjedla,ja som chcela zjest lieky od psychiatricky,ja deti nemam,ale mama by sa zblaznila keby ze sa zabijem a frajer by bol smutny