Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Prosím Vás o radu.
Budúci týždeň idem na operáciu,a na papieri,kde mám inštrukcie,aké vyšetrenia potrebujem mám napísané,že 7 dní pred operáciou vysadiť tricyklické antidepresíva.Beriem citalec 20.Psychiater povedal,že to môžem,ale neviem,nie som si istá.
cau siisa,som po dlhom unavnom vikende v robote,tak ma bolia nohy,ze sa neviem skoro postavit ani zo stolicky.ten gulas dopadol dobre,bol chutovo velmi dobry,a ledva sme sa najedli,uz nas zahnala donutra burka.hrali sme sa potom karty,co bola velka sranda.tabletky si davam skoro kazdy den,nejak sa zas necitim vo svojej kozi.co ma tery utesuje su steniatka,ktore pekne rastu,su take zlate,ale potrebuju taku starostlivost ako babatka.aj neviem,co bude,ked ich zoberu,budu mi velmi chybat.teba to picha koli tomu,ze sa velmi namahas ked kasles.ja neviem,tie kvapky ti nepomahaju?mne stale zabere ten bromhexin,ale naposledy mi predpisal dr.stoptusin,aj tie boli dobre.mala by si sa poriadne vypotit kazdy den.ked som bola mala,mama mi zvykla na hrudnik prikladat handricku s bravcovou mastou
u nas bolo dnes tak vselijako,raz slnko,zamracene a tak sa to striedalo,dnes ma chytil zachvat smutku,potom sme sa s frajerom isli prejst a to trochu preslo,z toho kaslu som teraz taka otrasena,zasa ma boli na pravej strane pod prsiami ako rebra alebo co,nemozem ani kychnut,poriadne sa nadychnut,zakaslat tak strasne to picha neviem,a ty ako ten gulas dopadol?
dnes u nas konecne svieti slnko,od rana som vonku.boli u nas nasi,teraz cakam zas navstevu,budeme robit gulas v zahrade,dufam,ze vydrzi pocasie.dnes ku mne ma prist aj moja šéfová na kávicku.teraz som sama doma,nieje to dobry pocit.tesi ma,ze sa uz mas aspon troska lepsie.
ahoj,no uz to zacina ustupovat,uzivam stoptusin od kaslu,paralen,pijem vela vody,dufam,ze do leta sa dam dokopy,no to mi nemusis hovorit o tom jedle,ja som jeden cas jedla len stravu v tekutom stave,taka panika ma chytala pri tuhom jedle,orechy doteraz nejem,ani supky z jablka,to mi priserne vadi v krku,to je inak dobre hnusne,tie pocity,ze to tam skrabe,az dychat som niekedy nemohla pri jedle taku paniku som mala,strach ked som mala ist jest,ale uz je to lepsie,to si casom zvyknes,ale uz to asi nezmizne uplne
cau siisa,no nic nove pod mrakmi.zla nalada,nervozita.posledne dni ako jem,stale sa mi nieco zasekne v hrdle.teraz ma prave otravuje tam ryza.v robote sa mi zasekol oriesok,no nepytaj sa aku paniku som chytila.akoze ti este nieje lepsie?co na to dr?ake lieky beries na to?
Ahojte... ako znášate toto zamračené, upršané počasie? Mňa to začína dosť oslabovať... plus teda mám dosť náročné dni, stále sa niečo rieši a deje, ideme si adoptovať 1,5 ročného chlapčeka, tak stále niečo okolo toho... predvčerom večer sa mi tak točila hlava, že som len zírala, lebo to sú už zabudnuté veci... a dnes som taká slabá, že ledva hýbem rukami, chcela som upratovať, ale nevládzem, proste strašná slabosť... Ale aj môj pes je dnes taký strašne zgegnutý :), tak počítam, že to bude počasím a zase sa vzkriesim... joj len keby nám už trocha slnko bolo dopriate, však? ALE VYDRŹÍME!!
ahoj zanulaz,prepac,ale je mi vazne hrozne,vobec to neprechadza,stale ma boli hlava a som velmi slaba,vacsinou polehujem a ty ako sa mas?
ahoj siisa.prosim ta,mohla by si sa uz ozvat,co je s tebou