Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

zanulaz

ahoj ivana.presne viem,o com pises.ja to mam presne tak ako ty.nie vtedy to pride na mna,ked som vystresovana,alebo ked mam problemi,ale ked som v klude a par dni na to.mam aj taku robotu,ze cely den je toho dost,no zle mi je stale vecer,ked sa vratim domov a lahnem si do postele.

Camel

Ja s tým mám skúsenosť. Po vysadení som mala abstinenčné príznaky, hoci išlo o lieky, na ktoré údajne nevzniká závislosť. Podľa mňa vzniká na každé. Telo si musí zvyknúť, nič ho už umelo neupokojuje a pod.

ivana4837

Zuzka,

chcela som len počuť tvoj názor,samozrejme som rátala aj s tým,že nemáš s tým osobnú,alebo niekym iným sprostredkovanú skúsenosť,ale veď za opýtanie človek nič nedá...
Viem,že oveľa dlhšie ako ja chodíš na toto disk.fórum a tiež čítaš veľmi veľa info ohľadom našej choroby,tak preto som chcela vedieť či si sa s tým náhodou nestretla.

Psychologička mi pred vyše rokom vravela,že u mňa sa aj choroba vlastne spustila následkom traumy z detstva,čiže akási forma postraumatického šoku,takže asi aj ataky fungujú podobne.

Vážim si každý tvoj názor,lebo hlavne Ketsut a TY ste ma v mojom boji s touto chorobou posunuli vpred a to tak,že dnes dokážem fungovať ako človek,pred rokom som bola iba ľudská troska.

TAKŽE VEĽKÁ VĎAKA !!!

zuzanama

Tocky mi trvali asi 2-3 tyzdne, sumenie v hlave aj usiach, obcas sa mi pusila krv z nosa, vtedy nastala ulava. Potom som dostala virozu, bola som odrovnana asi na dalsie dva tyzdne. Rng mi radil pit vela vody, aby sa detoxikoval organizmus a vysoke davky vitaminu C. Je to uz dva a pol roka, tak uz presne neviem, len viem, ze to bolo velmi neprijemne. Neboj sa prejde to, len treba vydrzat. K tej doktorke aj tak chod, pre istotu. Kazdy organizmus je iny, nerada by som ta mala na svedomi.:-)

mrkvicka

Ahoj Zuzanama ja som vysadila lieky ale nie sama od seba ale na odporucanie psychiatricky kedze sa citim velmi dobre co sa tyka pp.samozrejme a ani nie naraz ale postupne.ja jej zajtra zavolam ci je to vlastne ok a ako dlho ti trvali tie tocky atd ked si vysadila lieky kedy ti bolo zase ok? a dakujem ti krasne ze si napisala.

zuzanama

Ivanka, lahsiu otazku pre mna nemas? Vlastnu skusenost s tymto nemam. Pocula som o tom, ze sa toto stava. Aj moj prvy panicky zachvat sa dostavil dva dni po stresujucej udalosti, v uplnom klude, v noci som sa zobudila a panika ako z ucebnice. Ivanka, neviem ti vysvetlit, preco sa to stava, to sa budes musiet informovat inde. Viem len, ze to existuje, tak ako existuje diagnoza postraumaticka stresova porucha, alebo postraumaticky sok, mozno to bude nieco podobme, v slabsom vidani a bude to mat nieco spolocne s hormonmi, chemicke zalezitosti, toto ja ozaj neovladam.
Cosi podobne, ale o stasti, bolo pisane v plus sedmicke tento tyzden.

zuzanama

Mrkvicka, urcite to bude od toho, ze si telo odvyka od liekov. Mala som to tiez, tiez som lieky vysadila sama. Uz by som to nerobila. Predpokladam, ze hovoris o antidepresivach. Radsej chod k doktorke, neboj sa nemaju sa preco na teba pozerat tak, ze co tam chces. Normalne povedz, ze chces vysadit lieky a uvidis, co ti povie doktorka.

mrkvicka

Ahojte vsetci :O))Chcem sa opytat ci ma niekto skusenost uz s vysadenim tabletok.Respektive ja uz neberiem tabletky tyzden no od piatku sa mi zacala tocit hlava no ale tak,ze niesom schopna nic robit je to strasne az take tocky som nemala.trosku ma pobolieva v oblasti srdca vlastne aj busenie citim aj v hlave,ale co sa divim,ze nemam strach no trosku ale taky ako predtym vlastne na zaciatku pp tak to urcite nie.tak sa vlastne chcem opytat ci to moze byt z toho,ze si telo odvika od liekov.uz som mala na mysli,ze pojdem ku lekarke co sa so mnou deje ale rozmyslela som si to radsej nie ved som tam chodila ako na klavir a tie ich pohladi,ze co tam zase chcem no proste na to nemam chut.No nevzdavam to a budem bojovat aby to bolo dobre tak ak mozte napiste budem rada.Vsetkym drzim palce,Ahojte.

Camel

Veď si skúste nechať urobiť očistu aury, on to nazýva odrobenie. Mne to pomohlo. Ten pán pracuje od pondelka do štvrtka od 13-18 hod. Urobí to aj cez mobil za cca. 30 euro. Tu je kontakt na neho: 0907 747 744, Treba sa dohodnúť už s ním. Vrelo odporúčam najmä tým, ktorí majú nepriateľov alebo sa zapodievali čarovaním.

Keituskaaaa

ahojky,uz nevladzem dalej...vratila sa mi uzkost a v stredu som mala v praci aj maly panicky atak,cely cas len lezim v posteli.viem z coho to mam,nemam nikoho na koho sa obratit ked mi je najhorsie,nemam rodinu,nemam kamosky tie ktore mam zaujima len ako schudnut a chlapi,rozchod po 6rokoch kvoli niekomu kto za to nestal,stres v praci,natlak,nikto kto by ma objal,ked mi je zle,kazdy na mna kasle,vcera som sa rozpravala s mojim ex,byvame spolu,lebo nemam kam ist,povedal mi ze som trapna,ze sa mam pozbierat,lebo on neznasa ked placem,mam chut to ukoncit,predvcerom som bola blizko,prosim pomozte mi...pisala som do temy uzkost ale nikto tam nie je :(