Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

WSJGJFGFHGF

ahojte vsetci trpitelia,tak ako pisala Zanulas,ze bude 3.svetova vojna a ze nas v roku 2016 bude strasne malo tak to nas ma len prebudit k tomu ze si mame zivot uzivat,vsak co ak sa to naozaj stane????? Musime kazdy den zit ako keby to mal byt nas posledny.

siisa 25

cauko zanulaz,no radsej na tu vojnu neverme,lebo to len nas stav zhorsuje taketo veci,zaplavy to je hrozne dnes som aspon prispela cez mobil 2 eura,ked uz nic viac sa neda pre tych ludi urobit,aspon trosku,a u vas to ako vyzera so zaplavami?A tak ten strih neviem si to predstavit ako to asi vypada,zalezi aj podla farbi oci,alebo tvaru tvare ako to komu pasuje,no ale chcela by som Ta vidiet,dufam,ze niekedy s stretneme,ja to nechcem zakriknut,ale po psychickej stranke som teraz napodiv celkom ok,ale trapi ma zas silna alergia

zanulaz

ahoj.vikend ubehol velmi rychlo,v sobotu sme mali same navstevy,od rana full house.vcera vecer to prislo na mna zas velmi,skoro som skoncila na pohotovosti.snazila som sa rychlo zaspat,uz potom neviem,ale rano ked som sa zobudila to bolo zas priserne.dnes na obed v robote sa zastavil cas,nie a nie sa pohnut do predu,ale uz som konecne doma.neviem preco,ale cely den mi bolo na plac.zabudla som ti napisat,ze som sa ostrihala na kleopatru.mojmu priatelovi sa to nepaci,ale kazdy okolo mna je z toho hotovy,ze to je fantasticke,aj mne sa to paci.mohla som uz skor.minule som citala,ze tento rok v oktobri sa ma zacat 3.sv.vojna a ma trvat do 2100 a ze v roku 2016 bude velmi malo ludi na svete.teraz toto mam stale v hlave.ok,mozno je to hlupost,ale co aj teraz je s tymi zaplavami,t.j nieco katastrofa,zo srdca lutujem tych,co ich to zasiahlo.okrem toho,coraz viac ludi je bez penazi,roboty,ludia si nepomahaju,ale skodia,niekde aj verim,ze toto nebude mat dory koniec.tato zemegula nas uz pomaly neznesie.

Banan12

Citalec mi pomahal pri silnych depresiach. Teraz je to u mna otazka psychiky, strach a pod., na to mi Citalec vobec nezaberal, preto mi predpisal Paroxetin, ten sa zameriava skor na liecbu psychiky ako len depresie. Paroxetin je najnovsi hit, to mi povedali v lekarni:)

niko666

Ivana 4837..a ake liky ti potom zabrali?odis mi sem alebo este lepsie na mail kockosss@zoznam.sk dakujem velmi pekne

romanoo

Ahojte, kto z Vas ma skusenosti s AD Citalec a Seroxat, ktory podla Vas, ti co maju PP, ma menej vedlajsich ucinkov ? Clovek, ked si precita pribalovy letak ani nema odvahu ich uzivat. A pomohli Vam, hlavne tym, co mali problemy s dychanim ???