Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

siisa 25

ahoooj,clnkovanie bolo dobre,kebyze sa s frajerom nepochytime,taka vymena nazorov kvoli hlupostam a jeho ziarlivosti to bola,bolo nas tam vela z rodiny,bolo nas vlastne dokopy 11,a 5 nas chybalo takze skoro cela frajerova rodina,sestry,mama,brat s rodinami,co sa pre pana u vas stalo,lebo citala som to az teraz co mi pises a na tie noviny som sa nedivala,nestras dufam,ze tebe sa nieco nestalo,a ako sa mas po psychickej stranke a tvoja mama ako pokracuje jej liecba?

zanulaz

cau siisa,hej,robim cely vikend.zes je u nas veselo.pozerala si dnes noviny?ak nie,pozri si na jojke huste tv krimi.ja ti hovorim,ze u nas je kocurkovo.inac sa mam dobre,ale som veelmi unavena.daj mi vediet,ako to clnkovanie dopadlo.

siisa 25

no mna niekedy filmy psychicky velmi rozrusia hlavne horory a katastroficke,ja mam najradsej vanilkovu a slahackovu zmrzlinu s jahodami,ale dobry je aj nanuk ecorino vanilkovy z Lidlu,ja tiez ked si dam Lexaurin,tak beda sa mi zobudit a ked pospim aj cez den tak ani mobil nepocujem ked mi niekto vola a to ho mam pri posteli,dnes si pracovala a ako si sa mala napis,no tento vikend asi pojdeme na clnky do Martina,ale mame ist s priatelovou sestrou a jej rodinou,ale ochorel im ,boli ho hrdlo a sa vysypal,tak neviem ci pojdeme,ale uz by sme mohli niekde zajst konecne spolu vsetci

zsofa

Ahoj Lola69,
to čo si popísala,no je toho dosť veľa.Ale hlavu hore.Moja mama má tiež rakovinu prsníka, skoro pred troma rokmi mi behom 2 mesiacov zomreli najlepšia kamoška,otec a starý otec, a o mojom bratovi už ani nehovorím, je vyše 10 rokov na tvrdých drogách.
Ja som sa obrátila na psychiatra pred 2 rokmi,lebo som sa zrútila.Mám uzkostno-panickú poruchu.Ale ako som začala brať lieky,ver mi,že mi pomohli.A alergických reakcií sa nemusíš obávať,tých liekov je strašne veľa druhov,ale veď to sama vieš.
A čo sa týka tých gyn.problémov,v roku 2004 mi robili konizáciu krčka maternice, kvôli zlej cytológii, a odvtedy mám cytológiu 1.
A teraz som 2 týždne čakala na výsledky z histológie,nakoľko som mala v maternici polypy,ktoré mi vyberali teraz v júni.
A odporúčam ti aj návštevu psychológa.
Držím palce.

zanulaz

to,ze si sa neisla clnkovat,to mozes lutovat.my sme sa minuly rok v septembri,kazdy volny den sme boli.to je fakt super pohoda.no naposledy som tam chytila kliesta,potom som uz nesla.v robote mame zhon,vela ludi,vies mame najlepsiu zmrzlinu v celom okoli,keby sa dalo by som ti aj poslala.mna pred vcerom obchadzali stavy,ale to koli hlupemu filmu som mala debilne myslienky,ale som sa snazila rychlo zaspat,ale dala som si xanax.stale ked si ho vecer dam,rano sa neviem zobudit,a som strasne leniva.keby ta presla aj ta alergia,tak si uz super aj ty.

siisa 25

ahoj mila zanulaz,to je super,ze sa otec o mamu stara a natiera jej to,no ja celkom dobre sa mam ale nechcem to zakriknut,a vy pojdete do Bojnic?Mohli by sme sa dohodnut a tam sa stretnut co ty na to?a v robote je zhon ci mas pokoj,my sme v Bojniciac neboli,lebo sa nakoniec tuto sobotu nikomu nechcelo ist a tak skoncili pri vode,isli sa do Martina k jazeru clnkovat,ale ja som nesla,lebo som mala cez vikend z pelov velmi opuchnute oci,ale uz je to lepsie a chystam sa na alergologiu na dalsie testy na co dalsie este som alergicka,ale dufam,ze uz toho moc nebude,lebo mi hlava praskne,ved som alergicka pomaly na vsetko

Lola69

Prvýkrát som na tejto stránke a hoci to znie blbo teší ma že nie som sama s panic. poruchou. Odmalička som bola úspešná,obľúbená, možno aj prehnane sebavedomá a roztopašná so zmyslom pre čierny humor a zrazu bác.Behom dvoch rokov som prišla o otca,tetu/rakovina/, absolvovala som dve autonehody. Pri jednej som prišla onajlepšieho priateľa, pri druhej o samu seba.Nemohla som sa už vrátiť na pracovisko kde som pracovala 20 rokov, lebo som nebola schopná vojsť do sanitky/pracovala som ako zdrav.záchranár/. Tú druhú nehodu som absolvovala práve počas služby.Vošiel nám do dráhy mladík v plnej obojstrannej rýchlosti a takmer prišiel o život.Jasom to prežila ale niekedy sa pristihnem pri tom že ma to štve. Neviem sa zaradiť do normál.života, hoci účty platiť musím a sama sa starám o voch teenagerov. Ich otec ako skrachovaný hudobník skončil na drogách a neviem sa na neho vykašlať hoci už ani neviem ako mu mám pomôcť.Robila som rok na psychiatrii s nádejou že ho nejako zahojím ale nedalo sa.Sama som musela odtiaľ odísť, lebo som sa už cítila ako pacient. Odišla som zo dňa na deň bez toho aby som mala náhradné zamestnanie a 2 dni na to som zistila že musím absolvovať Gyn.zákrok kvôli podozreniu na rakov. mater. krčka.No a teraz sedím tu nad klávesnicou so strachom z histolog.výsledku. Neviem ako ďalej a s týmto nákladom sa mám tešiť zo života kým ho mám. Teraz som citovala zo psych.podpory svojich priateľov. Všetkých som poslala do....Nikdy som neužívala žiadne psychofarmaká lebo mám z nich po tom čo som videla na psychiatrii fuckt strach. Ani neviem komu tento článok adresujem ale možno ak si ho prečíta niekto kto sa cíti na dne pochopí že dno môže byť ešte hlbšie ako sa zdá. Ja si ešte stále myslím že sa mi môžu stať aj horšie veci hoci sa bojím si ich čo len predstaviť. Strašne sa bojím ďalšieho života a ak sa nájde nejaký odborník ktorý by mi vedel aspoň poradiť QUO VADIS, budem veľmi vďačná. Len prosím žiadne lieky lebo určite by som schytala všetky nežiad.účinky a alergie. No stačí, sama som prekvapená z toho čo som tu za krátky čas skomponovala. Nikomu by som sa nevedela takto osobne \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"vyzliecť\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" lebo posledné čo potrebujem je ľútosť. No na druhej strane sama to prestávam pomaly zvládať.

zsofa

Ahojte,
uz som tu dlhsi cas nebola,ale prispevky si citam.Mala som totiz zdravotne problemy.
Chcem sa len spytat,ci mate skusenosti so znizovaním citalecu.Chcela by so ho totiz začať znizovat,nakolko by som chcela v blizkej buducnosti mat dieta.Lekar mi povedal,ze si mam dat tabletku kazdy 2.den.Od štvrtka minuleho tyzdna to tak aj praktizujem,ale vcera ma chytila taka panicka porucha,co som mala pred 2 rokmi na zaciatku.Bolo to nieco hrozne,nezabral mi ani xanax,ani dychacie cvicenia.Je sice pravda,ze v poslednej dobe je toho na mna trocha vela,ale je to mozne,ze po 2 rokoch ma chytil az taky atak?Ak teda mate skusenosti zo znizivanim citalecu,poradte mi, ako to robit spravne.
Ďakujem

zanulaz

cau mojenka,prepac,ale cez vikend sme behali hore dole,vcera som tu bola,ale nejako to zas nefungovalo.nestalo sa nastastie nic,len mi to nevyslo,aby som sem prisla.mojej mame sa to pekne hoji,otec ju lieci s kremikmi.a co vy?boli ste na tom zamku?a inac tebe sa ako dari?aky si mala vikend?my sme si konecne oddychli,nerobili sme vobec nic. no a dnes som uz bola v robote,aj zajtra idem,potom mam zas dva dni volno.

[zruseny12]

USMEV...nemas za co...hlavne aby pomohla ta praslicka...tiez mam oslabenu pravu oblicku...preto robievam tie kupele v praslicke,ale to robievam len raz za cas...a aj pijem caj...