Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
nemozem sa registrovat,lebo nemam ten mail,no musim ho teda zalozit,ale mam pocit,ze tam budeme zasa prekazat,tak neviem
dobre zanu idem sa na tu uzkost pozriet
rena 23 vazne no comment,si sa vyfarbila aka vlastne si hlavne,ze strasne chces ludom pomahat a zatial niektorym len ublizujes ako nam
zuzanama,nevadi mi,ze jej davas za pravdu v niecom to je kazdeho osobny nazor na vec a ja to beriem na vedomie,mrzi ma ale,ze doteraz sa nikto nestazoval,ze tu sme a vobec neviem o co ide je to tu bezplatne a chodila som sem velmi rada,ale teraz som znechutena,s priatelom uz nenarobim nic,nie nemoze za moju chorobu,ked sme sa spoznali uz som mala tieto problemy,ale je pravda,ze mi to trosku priadalo na stresovu zataz,dnes som mala hrozny zachvat placu,traslo ma a vobec som sa nemohla ukludnit,az kym som nezjedla 2 lexauriny a medovkovy caj potom to tak ak si same utichlo,z nicihi nic to zas na mna prislo musim zajst za lekarkou,no uzivam cipralex,lexaurin,alebo neurol,pijem ten medovkovy caj,snazim sa mysliet pozitivne,ale niekedy sa to vazne neda,mam stresy aj doma aj osobne problemy vies
S tymi temami to vidim tak, kedysi bola velmi ziva tema uzkost. Chodila som tam, potom to akosi ochladlo, asi sa ludia preliecili a prestali tam pisat pravdepodobne z dovodov, ktore uviedla Tana.
(Zdravim Tani.) potom to ozilo zas tu a tiez to tu po case stichlo a ostali len verne dopisovatelky Sisa a Zanulaz. Obcas sa zjavi usmev, ked ma problem a aj ini. Poviem Vam skoro denne sem nakuknem, ak nemam lepsie program, tak aj na ine temy, ak mam chut tak prispejem. Stale si myslim, ze ak ludia neporusuju pravidla, nech si sem pisu co len chcu. Je pravda, ze som rada, ked sa tu objavi niekto "stary znamy" Ivanka, ketsut, keksa usmev atd, vsetkych zdravim. Niekedy sa mi uz ani nechce reagovat, ked pride niekto novy, lebo je to niekedy len dookola to iste, tak prepacte, skusim sa polepsit.
Sisa, ty si rozmyslala niekedy, ze by si mala nieco robit so svojim frajerom? Si predsa dost velka na to, aby si mala vlastny mail. (Nie ze by si mi tu vadila) Ako sa vlastne liecis? Hladas pricinu svojich problemov? Nebude za tym tvoj ziarlivy priatel? V jednom davam za pravdu Rene aj ja, a to, ze sa nezda, ze chcete so sebou nieco robit a lutujete sa, ci vam to robi dobre, o tom pochybujem.
Ahojte, tak som si prečítala posledných 5 strán, aby som bola trochu v obraze, popísali sme tu toho ajajáááj... ZUZANAMA veľmi pekné príspevky. Poviem vám pravdu, ja som sem prestala chodiť z dvoch dôvodov: 1. keď je človeku lepšie, nechce sa mu celé dni sedieť za PC a písať si o tom ako mu bolo zle, ale začína žiť a sem sa vracia iba keď mu je zle alebo keď chce niekomu poradiť... 2. začalo to tu byť diskusné fórum veľmi úzkeho okruhu ľudí, ktorí tu riešia bežné denné problémy a to ma nezaujíma... áno, ja som dlho chodila na tému Úzkosť, písali sme si všeličo, aj denné somariny, ale aj veci podstatné a každý sa tam nejakým smerom vyvíjal a posúval a osobné veci sme si začali písať v mailoch a dodnes som s niektorými ľuďmi v kontakte... tak len toľko k tomu.
Aha, zeby preto, ze sa potrebujete predvadzat? Preco by ste inak nesli uz na ten mail, ked uz ste boli na najlepsej ceste? Zeby exhibicionizmus? A nie je pravda, ze tam dlhsie nikto nepise, presunuli sa tam niektori ludia z tejto temy, preco asi???!!!
Ste vy normalne? Tieto temy su pre ludi, ktori potrebuju pomoc! (Kolkykrat to uz pisem???) Preco si nezalozite vlastnu temu, napr "vykecavanie"?
tak pod na temu uzkost,tam aj tak uz dlhsi cas nikto nepise.tam uz hadam nasej milej prekazat nebudeme
Rad by som porosil aby dotycne prestali vypisovat blbe dialogy a korespondenciu riesili sukromne. diskusia toho to fora brutalne upada nulovymi kecami. Dufus co mas depresie?