Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

tatiana26

Jani no ja zíííram ... super :-) ja viem ako to poteší... také malé, bežné veci a pre nás ako nesmierne významné... mne je dnes na prd... respektíve mám virózu, k tomu PMS a poobede ma chytili divné stavy, slabosť, triaška, točáky, depresívne naladenie... no fuj... ale taký je život, treba aj to vydržať, čo nám iné ostáva, všakže?

Ostatní sa máte ako?

krút.-jana

Ahojte všetci..
4ítam tu vašera rady a ďakujem za ne aj ked nepíšem som tu každý deň a s pomocou vaších riadkov je aj mne dobre..
Ja som už znížila xanax na polovičnú dávku ale prvé dni sa mi to zdalo hrozné ako keby boli väčšie točáky a všetko aj ten poondený strach ale už je lepšie zvládla som aj v štvrtok kupoko, a v sobotu aj rodinnú opekačkovú oslavu a bola som strašne ale naozaj nevyslovene šťastná že sa mi konečne trošku polepšilo a ja som zvládla ešte aj napiecť tortu a koláče...
Držte sa všetci a píšte , píšte pomáha to aj to je barlička...

rebeka3

dakujem ze ste zareagovali na moj prispevok .Velmi mi to pomaha som v uzkych neviem kde sa mam zaradit na koho obratit stale si ma pingponguju a nic nezistili.MOj problem je ze si prestanem vidiet napriklad lavu ruku ono sa to sice strieda niekedy lava niekedy prava,ale podstata je v tom ze potom mi strpne cela polovica tela asi na 2-3 hodiny podla toho aky je atak silny a potom zacnu priserne bolesti hlavy az do druheho dna to potom trva.xgsv

tatiana26

Rebeka3 prestávaš si videť telo alebo cítiť telo?? Lebo ak si prestaneš vidieť telo, tak sa to potom týka videnia ako takého, že vidíš všetkého iba polovicu, nie...?

rebeka3

chcela by som sa zaradit do diskusie aj ja uzivam xanax niekolko rokov podla potreby.Moj problem spociva v tom ze nie stale ale poslednu dobu dost casto dostavam zachvaty ktore prebiehaju asi takto prestanem si vidiet jednu polovicu tela najskor to zistim na ruke idem si lahnut a postupne pride trpnutie tela od noh cez trup na ruku a polovicu tvare stale ide iba o polovicu tela trva to asi hodinu potom to prejde a tak az do druheho dn su priserne bolesti hlavy.Ma este niekto z vas takyto problem a ako ho riesite dakujem.momentalne som na Pn a neviem kam sa mam obratit na neurologa ci na psychiatra dakujem za radu

juliusq

Frenky: Vsetky lieky na nespavost ako Stilnox,Zopiclon,Zolpidem vyvolavaju pocas liecby dlhodobej viac ako 14 dni presne tie neziaduce ucinky ako popisujes,zvysena uzkost tras, clovek sa nevie sustredit.Pomoc treba hladat u psychiatra.Lieky sice v prvej faze pomozu,ale potom vznika tolerancia a je este horsie.Najlepsie by bolo sa ich zbavit.Je to postupny proces, ktory je velmi narocny a moze ho robit iba clovek za pomoci lekara znaleho problemu vysadzovania tazko navykovych liekov.Nie kazdy lekar tomu rozumie a pri navsteve riesi problem zasa len liekmi.

ivana4837

Ahoj zdravý,

stále trpím úzkosťami,PP a často príde na mňa akoby pan.atak,ale TERAZ dokážem situáciu ÚPLNE inak zvládať.
Predtým som vždy spanikárila a intenzita ataku a teda aj úzkosti sa tak dostávala na maximum,nevedela som zvládať tieto stavy a preto mi bolo zle takmer neustále a následkom toho som sa začala postupne uzatvárať do seba a vyhýbať sa úplne spoločnosti...(čo je začiatok KONCA!!!)

Už sa tu toho popísalo veľa o tom ako sa naučiť "pracovať" s atakom,aby sme ho úspešne zvládli a ak sa to človek naučí je z najhoršieho vonku!!!

Nie som vyliečená,užívam lieky (raz dúfam,že nebudem),ale čo je super a to najdôležitejšie,že neprežívam zo dňa na deň,ale ŽIJEM...neizolujem sa od sveta,nevyhýbam sa predtým sa obavajúcich situácií ako je ísť sama von,do obchodu,byť sama doma...a ak príde tá naša blbá chvíľka viem,že opäť bude dobre!!!

Maj sa pekne :-)