Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Ahojte všetci dakujem za odpovede..
inak testy na tetániu sú negatívne takže ju nemám,ostatné výsledky sú v poriadku len rengen na krku mi ukázal iné postavenie a trošku vyštrbenie 6a7 stavca na krčnej chrbtici tak by to mohla byť tá príčina môjho krútenia.. ešte s výsledkymi idem o týždeň k neurologičke tak uvidíme...
a ten ľudový liečitel nepýtal peniaze odomňa on nechce ak mu dáš, ale radšej si zoberie kávu alebo také...lebo to mi poradila známa tak uvidím ved za to že my vymasíruje nohy a krk ešte nič nedám nie??? uvidím potom napíšem inak tú hubu krištál pijem no neviem je to celkom dobré ako limonáda...chichi
držte sa no dnes som šťatná že nemám ani jednu z chorôb ktoré si mysleli... uch len to krútenie ešte keby prešlo....želám všetkým pekný víkend pááá
Rena, davam ti do pozornosti vetu, ktoru som napisala, kopirujem:
Pomohla mi niektore veci pochopit, hoci este nie som uplne presvedcena a ani nemam odvahu podstupit vsetky ocistne kroky podla tej knihy, vela veci je mi teraz jasnych.
Mam na tie veci, co pises ty, klystir a urinoterapia, podobny nazor, hoci, nikdy nehovor nikdy...
Mna zaujala hlavne cast o vyzive a delenej strave, otrave organizmu zo starvy a liekmi. Ya precitanie to stoji podla mna.
Zuzanama, ja tu knihu mam a pripada mi uletena - klistir a vlastny moč ako zazracny vseliek, to nie je prave podla mojho gusta. Kazdodenne klistiry dokonca mozu tak poskodit sliznice a crevnu mikrofloru, ze Ti uplne odide imunita ap., ...
ked príde na mna uzkost vyplacem sa a aspon sa uvolním je mi lepsie cize plac plac plac a to mi je potom hned ok ale lieky mi zaberu az o pol az hodinu
Krut. Jana, verit, neverit, to je tazka otazka, urcite vsak nepodliehaj panike. Mozno by si mala manzelovi povedat co ti povedal liecitel, ked uz pre nic ine, aspon na to nebudes sama. Ja osobne by som verila liecitelom ,ale len takym, co netahaju z ludi peniaze a evidentne niekomu znamemu pomohli. Vyskusaj to co ti kazal, uskodit to nemoze si myslim. Inak, ja uz davnejsie rozmyslam co je pricinou tohto vsetkeho, nedostatok mineralov, zaneseny organizmus... To sa lahko povie, myslite pozitivne, ale to nie je vsetko. Aj ked myslienky su "opravene", nemusi byt este odstranena pricina, preto sa stavy mozu vratit. nakoniec som objavila nahodne jednu knihu, u nas doma u mojej mamy. Pomohla mi niektore veci pochopit, hoci este nie som uplne presvedcena a ani nemam odvahu podstupit vsetky ocistne kroky podla tej knihy, vela veci je mi teraz jasnych.
Odporucam, precitajte si Sám sobě doktorem (Jiří Cingroš)
Evulik, ja rozmyslam o vysadeni, ale este som nenasla odvahu. Napis, prosim, nieco blizsie - ake lieky si brala, ako si vysadzala a ako sa Ti prejavili abstaky. Dakujem.
Inak ma chitila taká panika z toho že som to radšej ani manželovi nepovedal,lebo neviem neviem čo to je či hej alebo nie veriť neveriť och bože.... ale ked mi do teraz lekári nezistili nič čo by sa týkalo toho krútenia hrozného už 3roky tak aj verím aj nie je to hroznéééé díkes za vypočutie fúúú