Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
zufaly ak si z NR kraja, tak odporúčam primára psychiatrie v NR nemocnici MUDr. Čecha, skvelý odborník
zufaly to nie su abstaky.uz aj za psychiatrickou ak ma co i len naznak psychickej poruchy.ja som bola totalne mimo 3 mesiace co som z postele nevstala.ona nepotrebuje oblbovaky ale AD.
zufaly to nie su abstaky.uz aj za psychiatrickou ak ma co i len naznak psychickej poruchy.ja som bola totalne mimo 3 mesiace co som z postele nevstala.ona nepotrebuje oblbovaky ale AD.
Ahoj robko 10,nepomohlo...
zufaly.....ty nehladaj liecitelku,ale psychiatricku!!
Prosím Vás,je možné aby mal niekto absťáky, ktoré trvajú už 8 mesiac po troj mesačnom užívaní Lexaurinu? Moja žena ich má také silné, že jej to nedovolí vstať z postele,je velmi slabá... som z toho zúfalý,velmi jej chcem pomocť.Bývame v nitrianskom okrese.Prosím nepoznáte v okolí Nitry liečiteľa-ku? ďakujem za akúkoľvek radu!
Ahoj úsmev,
kontakt je Mgr.Vojvodinská,t.č.0904 621 314,ordinuje v Galante,ale ak by si to mala k nej ďaleko určite ti poradí dobrého kolegu v tvojom okolí.
Držím palce!!!pa
Ivanka, nechodievas sem uz? bola by som velmi rada, ak by si mi napisala ten kontakt.. dakujem!!:-)
napis aspon ake lieky si brala. ja som tiez zvedavy.