Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
vlocka:), si strasne zlata, velmi ma to potesilo, naozaj!!:-)
no mne od Teba neprisiel ani ten predtym, vtedy som Ti aj pisala, neviem ci Ti prisiel ten mail, ale pisala som, ze ako sa mas, lebo ze si sa dlho neozvala..
som rada, ze u Teba vseto super, u mna teraz trocha tie stresy, ale po dlllhom case, tak nemoze byt stale len dobre;-)
urcite Ti napisem hned ako to bude mozne:-)
drz sa, ahoj!!:-*
ahoj Usmev:)
Tak som strasne rada, ze si sa ozvala. Kazdy den pozeram, ci si nepisala bud na mail, alebo tu, lebo som ti posielala mail pred 2 tyzdnami, tak som sa normalne zacala trochu strachovat.
ale som velmi rada, ze sa mas fajn. Aj ja mam teraz velmi dobre dni, takze som stastnaaaa.
inac, ked si teraz pisala, ze ti mail neprisiel, tak som si ho skusila poslat na iny mail a prisiel mi. Takze problem bude asi v tvojich mailoch. Takze ak budes mat inu mailovu adresu, tak mi ju posli.
zatial sa maj pekne a len tak dalej pokracuj. Tesim sa z toho riadne.
Papa.
ahoj Ivanka!!:-)
na internete som si nasla jej mail (neviem, ale vzdy najradsej prvotne napisem mail, az potom zvyknem zavolat, ked uz viem komu) a stale mi neodpisala.. a to som jej ho pisala hned ako som obdrzala od teba kontakt, tak uz je to peknych par dni.. budem jej musiet zavolat alebo skusit KTB terapeuta opat na slepo - pri vyhladavani na nete mi to nevyhadzuje ziadne osobne skusenosti ludi, pravdepodobne je to stale dost neznama tema :/
ahoj Vlocka:)!!
nie, nic mi na ten mail nechodi, budem nutena si zalozit nejaky novy, ale na uplne inom portali, lebo s tymto mam neustale problemy.. dnes ale budem preinstalovavat PC, mozno aj to pomoze, neviem, no akonahle budem mat novy mail alebo sa to spojazdni, napisem Ti mail:-)
inak sa musim pochvalit, ze posledne mesiace boli rozpravkove a to doslova - narazam na moj stav.. ja ani neviem co mozem k tomu viac povedat, dakujem Bohu, ze mi tak pomaha a ze mi dovolil tieto tyzdne zit tak nadherne ako som zila:-) teraz troska stresujem, lebo ma caka stuzkova a ja velmi nechcem vystupovat v programe, len mam kvoli tomu troska nezhody s par ludmi v triede, ktori tvrdia, ze musim a nechcem byt s nimi pohadana.. a tiez mam troska strach z toho nastupu a celkovo prihovoru - vtedy tam budeme v strede miestnosti dlhsiu dobu stat a nebudem moct si ani sadnut, ani sa napit, viete ako to chodi:-) viem, ze zasa zbytocne taketo veci riesim, ale nejako same od seba mi prichadzaju na rozum:-)
a inak vam baby dakujem! naozaj velmi.. kolkokrat si spomeniem na to co tu odznelo, minule ma tak napadli slova ZuzkyMa a postupne si stale viac a viac uvedomujem ake pravdy tu pisala, len ked nam bolo najhorsie sme to nevedeli pochopit.. a mnohe veci si clovek uvedomi az casom, az ked pridu nejake ine neprijemne veci, napr. ako ja teraz s dedkom.. az vtedy si uvedomime, ze co za kraviny to riesim, ked sa deju aj ovela horsie veci, ked vidim ako strasne sa on trapi, ze co je to bolest.. uz to bolo tak, ze prislo aj k zlepseniu, ale teraz opat je to uplne zle, snazim sa to akceptovat, ze ak by prislo k tomu najhorsiemu, ze sa aspon prestane trapit a spolu budeme aj tak navzdy.. hlavne, aby sa ani moji rodicia tak netrapili, lebo aj to ma boli, vidiet ich utrapenych..
drzte sa a napiste ako sa vam dari:-)
Ahoj Usmev:)
chcela som len vediet, ci ti prisiel odo mna mail 13.10. papa
Ivanka, vsetko dobre aj Tebe! :-)
Dík! ;-)
Ahoj úsmev,
podarilo sa to skontaktovať s tou psychologičkou?Daj vedieť ako sa máš...ako sa ti darí,tiež by som bola veľmi rada,keby sa ozvali Ketsut,Zsofa,Mia,Janka,Tatiana...
Pozdravujem aj našich vševedkov (to však myslím v dobrom,ste fakt ščítané a inteligentné baby a vážim si Vaše príspevky ohľadom snahy vždy pomôcť ľuďom,ktorí to fakt v tej chvíli VEĽMI potrebujú...)
Všetkým prajem krásny víkend!!!
pekny clanok o panickej poruche je v oktobrovom cisle casopisu MIAU. Skoda, ze nie je na nete.