Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Mne homeopatia nepomohla...
Ahojte Vsetci,
Podobne veci ako tu pisete som prezil a aj sem tam prezivam ale je to stale lepsie a lepsie od kedy som zacal brat HOMEOPATIKA.Vysadil som AD lebo ma len oblbovali a skutocne len potlacaju veci ale neriesia ich.Od kedy som zacal brat homeopatika tak sa citim fajn, i ked nie na 100 perc. ale oproti tomu ako som sa citil sa to porovnat neda.Preto Vam chcem poradit a podelit sa zo skusenostami.
Ak mate hociaky problem tak mi kludne mozte napisat na jjoozzeeff10@gmail.com
Ahojte, aj ty evička akokeby si my čítala myšielnky súhlasím s tebou,že to pekne napísala aj ja sa tak cítim ako ty aj s tým chodením von , raz je to super...a inokedy znovu späť ten hnusný strach musíme ho stále prekonávať a bojovať,je to hrozne ťažké...
Dva dni prejdem pohoda a potom hup zase idem začnem sa krútiť hlava a je to späť zase sedím a čakám lebo sa bojím ako znovu ísť, tak zase skúšam malé kračie trate a potom zase dlkšie aj podla psychologičky. aj ked prejdem určité trasy -ako cesta s deťmi ráno do školy ale iné nie ,preto mám trénovať sama aj ked len do blízkeho obchodu sama, je to niekedy hrozne ťažké inokody malina a ked zvládnem a ja ok, idem skúsiť aj medzi kámošky na kávu niekde do reštiky jeden deň pohoda druhý triaška a horor.. ja už neviem...
ale nevzdám sa musím bojovať... Ved raz je dobre inokedy horšie.
Držte sa všetci .
natuľa tvoj clanok ma dost motivoval, pacila sa mi ta veta kde si napisala ze : pochopila som,že tí, čo chodia ku psychiatrovi sú normálni ľudia, len majú bolesť,ktorá sa nedá nahmatať,lebo je v duši....
Toto som asi este pre pol rokom nechapala,mala som rozne predsudky, ale ked som obehala vsetky vysetrenia a vsade vsetko ok tak som zo zaciatku nechapala ze co sa to so mnou deje.. ale uz pomali zacinam tomu chapat a lepsie rozumie mojim stavom, aj ked viem ze som na zaciatku bojim sa chodit von,len k doktorke na sededia idem, ked mam ist inde prepadne ma pocit strachu busenia srdca,mdloby, ale snazim sa to pomocou toho dychania zvladat. Viem ze toto je beh na dlhe trate ale oplati sa to a dufam ze onedlho budem fit,budem si schopna najst neaku pracu a zacnem zas normalne zit :-)
ahojte poprosila by som niekoho kto by mi vedel poradit,, mavam strasne krutenie hlavy , je mi na zvracanie, a pocitujem , ked si lahnem strasnu nervozitu celom tele, neviem ci to nieje zo psychyky,, bola som aj na ct,, vsetko ok, doktorka mi pichne trekan,, trochu to polavy a potom znovu,sa toci,, mam navstivit psychyatricku,, prosim porad te mi,, beriem lieky na srdce aj na,,tlak,,
Ahoj Usmev:)
som velmi rada, ze si sa ozvala.
Je mi velmi luto, ze Tvoj dedko zomrel, ale mala som takeho tusaka, ked si sa dlho neozyvala ani na mail a ani na forum.
Budem Ti drzat palce, aby si to vsetko zvladla a potom sa ozvi. Budem rada, lebo mam tiez take vseliake obdobie. Asi po tom dobrom to zle musi prist :).
papa
a dodatocne pozdravujem Vlocku:), chyba mi nase mailovanie, musim to co najskor napravit!! neviem co sa s tymi mailami na centre deje..
dufam, ze u Teba vsetko ok..
ahojte vsetci!!
pozdravujem vsetkych skalnych, ale aj vsetkych novych, ktorych tu vidim.. som rada, ze sem prispievate, toto forum a konkretne tato tema vie cloveku dat naozaj velmi vela, ja som tu stretla uzasnych ludi, ktori mi neraz velmi pomohli..
dlho som neprispeivala, skor iba citala..
teraz citim, ze je nacase niecim prispiet..
pred par dnami mi zomrel dedko.. myslela som si, ze uz som s tym zmierena a ak to aj raz pride, tak to zvladnem.. v kutiku duse verite v zazrak, verite, ze sa z toho dostnae, obzvlast, ked vam samotni lekari povedia, ze sa to zlepsuje.. a potom jeden telefonat a obrovsky zial a smutok je na svete..
momentalne sa mam tak vselijako.. mala som sa az strasne dlhe obdobie strasne fajn.. nadherny zivot.. vedela som, ze to tak nebude vecne, lebo zivot nie je len o tom, aby som bola stale hore.. clovek musi padnut aj dole, aby si zasa vedel vazit tie chvilky, ked je hore.. len som necakala, ze tato udalost tak velmi zaboli..
momentalne mam take pochmurnejsie obdobie - to co sa stalo, k tomu vela povinnosti, na ktore sa ani poriadne neviem sustredit, od kedy nam povedali tu spravu, tak sa to vsetko naakumulovalo a citim sa dost zle.. fyzicky, psychicky.. stala sa mi aj jedna potesujuca vec, ale pri tomto vsetkom si ju ani len vychutnat neviem, ani sa z nej netesim, hoci to bolo mojim snom od detstva.. ale verim tomu, ze RAZ to preboli, len to chce cas..
akurat pred chvilkou som sa chcela ist ucit a zrazu strasna bolest pri srdci, take silne zvieranie, az smerom trosku nizsie.. davno som sa tak nezlakla, lebo citila som uz vselijake palenia a tazoby na srdci, no toto bola vyslovene taka zvierava a velmi neprijemna bolest, az som sa vyplasila.. dufam teda, ze je to dosledok tohto vsetkeho a nebude to nieco ine..
momentalne mam dost stresov aj s tym ako zvladnem pohreb.. pomaly sa s tym zacinam zmierovat a neviem si to predstavit ako to tam zvladnem v tom prostredi, medzi vsetkymi tymi uplakanymi ludmi, tou smutnou atmosferou, vsetky spomienky sa vratia a ja neviem ci som na toto vsetko pripravena..
dufam, ze to bude lepsie.. zase take ako predtym, ked som sa citila tak strasne fajn..
dakujem specialne Zuzke, lebo prave v roznych situaciach zivota si vybavujem tvoje slova, ktorym som hned po precitani neraz ani nerozumela, resp. nechcela rozumiet, lebo sa mi zdali nerealne.. ale s odstupom casu chapem vsetko co si chcela povedat a ze vsetko to bola pravda..
baby, drzte sa!! pri takychto situaciach si clovek uvedomi, ze co je v zivote naozaj dolezite.. vsetkym vela zdravia hlavne..
PS: ked mi bude lepsie, prejde tento hekticky tyzden, zvladnem vsetky tieto neprijemne udalosti, tak vam sem urcte napisem, lebo je toho dost co vam chcem povedat..
vsetko dobre, papa!!
ja beriem paretin asi rok a pribrala som 15 kil nejem cvicim a ziadne vysledky co pred tym nebolo mohla som jest co chcem maju mi menit lieky ale mam strach aby to nebolo este horsie prosim vas kto ma taky problem ze pribera