Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Aj ja prajem všetkým šťastné a veselé Vianoce.
Šťastné a veselé Vianoce všetkým a, hlavne, bez depresie a úzkosti!!! :-)
ewicka, da sa liecit, o tom tu uz tiez dost ludi pisalo...
preco mi tolko ludi vravi ze pp sa neda liecit ze to uz je na cely zivot ako napriklad cukrovka?
blondacik25, da sa to riesit a mozes byt uplne ako predtym. PP je liecitelna, len sa nevzdavaj a bojuj! Ked budes naozaj chciet, tak sa z toho dostanes! :-)
Blondacik25,ja som mavala take problemy.Sice u doktorov nie,ale doma ano.Napriek tomu som si ale ten TK niekolkokrat za den merala..pre istotu :D.Len ma to zbytocne stresovalo,postupne to ale preslo a dnes s tym nemam problem.Ved ked viem,ze mam srdce zdrave,tak kaslem na to.Ale tiez to trvalo nejaky cas...
Ma niekto s PP aj problem si merat TK?No ja mam a nie len u lekarov ale uz aj doma.Furt si namyslam ze ho mam vysoky,asi mi uz šibe.A hlavne aj ked sa uz 6 rokov liecim na PP stale to nie som ako ja co som bola,namyslam si niekedy choroby,bojim sa aj o rodinu aby sa im nic nestalo,no myslienky su strasne a este ked je len maly naznak ze sa so mnou nieco deje napr.bolesti hlavy,chbta ,na hrudi uz myslim len nato najhoršie.Zasa nehovorim cely den som v pohode vsetko zvladaam je to na 90 percent dobre so seroxatom..ale uz to asi nikdy nebude ako to bolo v pohode pred prvym atakom.