Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

Lara1

Krút. Jana, prosím ťa napíš mi ako sa máš, prípadne ktoré lieky užívaš? Ja trpím závratmi - točením hlavy, prípadne kto mal podobný problém a čo mu pomohlo resp. ktoré lieky mu zabrali?

niko666

krút.-jana
ahoooj,,chcem sa ta spytat odkial je a kde ordinuje ta neurologicka co ti pomohla..?dik toto je moj mail kockosss@zoznam.sk napis mi na ten mail dakujem

niko666

DUFUS...ahoj...mam podobny problem ako ty...ako si natom teraz?zmenilo sa nieco,pomohlo ti nieco?prosim ta ozvy sa mi na tento mail. kockosss@zoznam.sk

niko666

KURT JANA ahoj,,,potrebujem tvoju radu ako dlho si brala ten xanax?ja ho beriem 6tyzdnov a becitim sa vobec dobre tak som ho vysadil a konecna ako sa zle citim.silne depresie a migreny!!!porad mi prosim ta!!!!toto je moj mail. kockosss@zoznam.skprosim ta ozvy sa mi cim skor lebo uz neviem ako dalej...

niko666

darena ahoj...rivotril kvapky beriem aj ja,,su dobre ale su dost navkove tak oparne..ten druhy liek neviem.len si nedaj predpisat xanx...mne ho doktor predpisal tak 7tyzdnou do zadu a je to hrozne svinstvo!!!

darena

Ahojte všetci, chcem sa len spytať ake lieky beriete na PP? ja sa liečim už 3rok,brala som Ludiomil, a teraz ho vraj už nevyrabajá tak mi doktorka predpísala Noveril a Rivotril.Už som pár člankov prečítala o PP ale ešte tam nikto nespomenul tieto lieky.Vačšina berie Paretin-Seroxat.Myslíte že mam od lekarky pytať ine lieky?

Vevi

Starcrossed: Jemine normalne ked toto čitam o tebe mam pocit ako keby o sebe. Mne sa to iste stalo v decembri 2008 ked som bola v maturitnom ročníku, teraz som prváčka na vysokej a 1 a pol roka som sa citila takmer uplne fit, ale v poslednych tyzdnoch je mi stale zle, kruti sa mi hlava, mam pocit akokeby som bola opitá.. Nechápem to lebo na výške sa mi celkom páči, aj ked je to tam veľmi náročné.Ale ja si proste nechcem pripustit ze je to zas PP. Radsej to zhodim na tlakovu niž alebo čo:D