Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Halooo. Usmev:), ak tu este chodis, tak napis, prosim ta, aspon par riadkov, ako sa Ti dari, ci si v poriadku.
Krút. Jana, prosím ťa napíš mi ako sa máš, prípadne ktoré lieky užívaš? Ja trpím závratmi - točením hlavy, prípadne kto mal podobný problém a čo mu pomohlo resp. ktoré lieky mu zabrali?
KURT JANA ahoj,,,potrebujem tvoju radu ako dlho si brala ten xanax?ja ho beriem 6tyzdnov a becitim sa vobec dobre tak som ho vysadil a konecna ako sa zle citim.silne depresie a migreny!!!porad mi prosim ta!!!!toto je moj mail. kockosss@zoznam.skprosim ta ozvy sa mi cim skor lebo uz neviem ako dalej...
Ahojte všetci, chcem sa len spytať ake lieky beriete na PP? ja sa liečim už 3rok,brala som Ludiomil, a teraz ho vraj už nevyrabajá tak mi doktorka predpísala Noveril a Rivotril.Už som pár člankov prečítala o PP ale ešte tam nikto nespomenul tieto lieky.Vačšina berie Paretin-Seroxat.Myslíte že mam od lekarky pytať ine lieky?
krut_jana nevedela by si poradit toho ludoveho liecitela o ktorom si tu pisala? Z akeho mesta bol?
Starcrossed: Jemine normalne ked toto čitam o tebe mam pocit ako keby o sebe. Mne sa to iste stalo v decembri 2008 ked som bola v maturitnom ročníku, teraz som prváčka na vysokej a 1 a pol roka som sa citila takmer uplne fit, ale v poslednych tyzdnoch je mi stale zle, kruti sa mi hlava, mam pocit akokeby som bola opitá.. Nechápem to lebo na výške sa mi celkom páči, aj ked je to tam veľmi náročné.Ale ja si proste nechcem pripustit ze je to zas PP. Radsej to zhodim na tlakovu niž alebo čo:D