Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Aj nizka latkova vymena=nizsia energia v tele k tomu moze prispievat a to je hlavne vysledok ciastocne znizenej cinnosti stitnej zlazy, kora potrebuje coraz viac jodu, lebo nas on rabuju silnejsie halogeny ako chlor, brom a fluor, ktore sa nachadzaju v jedlach a vode coraz viac.
Tak isto znizene prisuny draslika do tela vyvolavaju pocit unavy a prispievaju k depresiam.Aj to je zdrave si doplnit okrem jodu.
Kazdy mame v sebe strach. Ja som mal strach takmer zo vsetkeho uz od 16tich rokov. A zvladal som ho, zil som s nim az do 30tky bez toho aby som skumal co mi je, preco mi je a ako mi je. vela ludi ma kopec stresu, strachu, obav a starosti, ale iba ja si myslim ze tie moje su najvacsie a ze mi niet pomoci. Prichadzam o vela krasnych veci, nie preto ze nemam prilezitosti, ale preto ze som zamerany na seba. Zabudam na vela veci, nie preto ze by som mal nejaku nemoc, ale preto ze myslim iba na seba a na to co mi je... Nic mi nie je, som zdravy, mam rodinu, skvelych svokrovcov :), byt, auto, pracu. Uz len tieto pravdy nejako pretavit do dusevneho zdravia, uvedomit si ich tak ako som si "uvedomil" ze som chory a bude dobre.
sobaka, jasne, ze tu pliagu mame v sebe, terapia nezabrani, aby uz nikdy neprisiel atak, ale nauci Ta poradit si s nim (niekedy mu dokonca ani nedovolit, aby prepukol v plnej sile) a neskakat hned z mosta. Ja by som to az tak cierne nevidela.
Ked sa to stale vracia, tj je nejaky systematicky nedostatok v tele a treba telu nieco dodat, aby sa chod napravil, o to vacsi je dovod brat neskodne doplnky, nenavykove, nezamorujuce, lebo take sa v pripade potreby daju brat bez poskodenia tela a nervov cely zivot.
A je ich plno a mnohe su v spravnych davkach velmi ucinne.
V Nemecku napriklad sa vytazky zo St John's Wort(lubovnik bodkovany) lekari predpisuju ovela viac, ako vsetky ostatne antidepresiva dokopy.
A komu toto nepomoze, je ich hromada dalsich adresujucich serotonin, alebo rozne ine neurotransmitery,.
ja som si myslel ze pp sa da vyliecit. Ale bohuzial neda. A to mi verte!!! Stale sa to vrati!! a to vtedy ked clovek to najmenej caka. Ja sa liecim uz 10 rokou. Ked beriem lieky je to ok. ked ich vysadim po pol roku sa to vrati. Ja si myslim ze to je v genetike a sa to neda vyliecit. myslim si ze ziadne sedenia u psychologa nepomozu,len jedine lieky ktore rychlo ucinkuju,napriklad rivotril. ale ja to uz beriem s nadhladom. lepsie mat pp ako vysoky krvny tlak,lebo na pp sa neumiera ale ked pride tak vyzera to tak ako pred smrtou. tak prajem vam vsetkym aby ste tu pani panicku porazili!!!!
Prosim Vas pri spolupraci tiež.Vyplnte mi dotaznik na tomto odkaze .Ďakujem
2. milujuca manzelka - lepsie ako vsetky AD, ktore nikdy brat nebudem :)
ale budes brat, neboj :), hoc ti velmi prajem aby si sa z toho dostal bez AD a co najskor.
Ahoj,
Zda sa, ze tiez sa liecim z neduhu zvaneho panicka porucha. Po navseteve psychologa som si uvedomil, ze slabsie alebo horsie stavy tohto charakteru som prezival uz velmi dlho (cca 8 rokov ), ale naplno to u mna prepuklo az teraz v novembri 2010.
Len v kratkosti Vam napisem co velmi pomaha mne v prekonavani sameho seba.
1. Viera v Boha - ( Boh mi dava silu aby som veril aj sebe )
2. milujuca manzelka - lepsie ako vsetky AD, ktore nikdy brat nebudem :)
3. TRPEZLIVOST
4. psychoterapia( ma za sebou 2 sedenia,a este vela pred sebou :))
Zelam Vam vsetkym vela sil a trpezlivosti, pretoze kazdy problem potrebuje cas na vyriesenie. Nieco sa vyriesi skor a nieco neskor. Drzim palec
Ahojte- potočkova to bol len môj názor, nie pravdaže je to každého vec ...
vďaka za pochopenie...
Držte sa..
krút.-jana na lieky by som si nikdy nedovolila dať alkohol, lieky neberiem a nikto tu nepísal, že ho pije na lieky a druhá vec, ja mám tiež strašné problémy s točením hlavy ale to neznamená, že keď niekto oslavuje si nedám, stavy mi to nezhoršuje, práve zlepšuje a tiež tu neni písané, že by niekto pil každý týždeň alebo čo....