Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sínus pilonidalis

anonymous

no je to fajn naprd choroba. Ja som s tym bojoval vyse dva roky a absolvoval 3 operacie. Dobra sprava je, ze sa nato neumiera, ta zla je, ze to nevedia poriadne liecit a bezne sa to moze tahat aj tak dlho ako u mna. Zalezi ake ma kto stastie. Ja som tam mal vlasy, takze to nevedeli na prvy sup poriadne vycistit. Niekto tam nema nic, najde sa aj zub... Operacia neboli, iba ked ti to nejaky suflikant ansteziolog zle umrtvy. Horsie je to potom s hojenim a so sedenim... Zelam rychle uzdravenie a hlavne trpezlivost... Pokial to budu chciet operovat, samozrejme si treba najst kvalitneho chirurga

Ivka 1

Nič sa zatiaľ nevrátilo a už sú to dva roky a dá sa to znovu opakovať ak bude treba.First má penetračné vlastnosti,takže
preniká a lieči aj zvnútra.My sa bez neho
už doma nezaobídeme.

RNG

Ked to vyhnisa a zavrie sa, casto tam zostanu zvysky a hnisa to po case znova
Moj brat to mal vyse 25 rokov, kazde 2 3 roku sa to opakovalo
Teraz si to preliecil striebornou elektroforezou hned, ked sa to byt citlive. Necakal, az to naplno zahnisa. Zda sa, ze sa to lepsie vstrebalo, dufam ze sa mu tkanivo okolo postupne zregeneruje.

Ivka 1

My sme to doma liečili hrejivou mastičkou,
Aloe heat lotion. Krásne to vyhnisalo a
potom sme to striekali firstom. Za týždeň
to bolo krásne zhojené.

RNG

Je to vred aj je to hnisajuce. Tj tam je nejaky mikrob-patogen. Snad vacsie davky antimikrobialnych oralne by to mali pomoct vyliecit.
3x1.5 gramu extraktu z olivovych listov,
30 kvapiek GSE do pol litra vody,
3x 300 mg oreganoveho oleja(-s jedlom!)
A nejake enzymi ako bromelain, vacsie davky
Alebo skusit elektroforezu striebra
Zobrat cistu striebornu mincu, zapojit ju na + pol 3 az 6 voltovej baterie
Minus pol zapojit napt na lyzicku, prisadnut ju
Strieborne iony putujuce cez vred vybiju v nom patogeny(bakterie, kvasne a hnilobne kulturyaj virusy, keby tam nejake boli) a sterilny zostatok telo rozlozi a vstreba.
Doba posobenia-5-10 minut niekolkokrat denne.Za par dni by malo byt vidiet vstrebavanie.

frisíková mária

Prosim o popisanie príznakov ochorenia,
ako sa prejavuje ako sa lieči a ako dlho
sa lieči.
Ďakujem