Mate niekto skusenosti s pripravkom Lipoxal Extreme?

domi-mouse

ahojte,
viem ze je to asi prekvapujuce mam 15rokov no uz by som chcela vyskusat nieco co mi pomoze ja sa snazim a chodim do fitka ale stale mam pocit ze potrebujem niecim dopomoct co myslite je to velka blbost.a este k tim vasim problemom s nespavostou niesom expert ale ked beriete tabletky s kofeinom nepite este aj kavu -ved ta ma tiez kofein alebo si ju dajte len rano al. doobeda a poslednu tabletu do 14-15:00 a potom by to nemalo byt tak strasne a prosim povecte mi vas nazor mam 180cm a 78

majkl

JA SOM LIPOXAL UZIVAL,V LETE ALE TEN PRVY,MAL TAKY ZELENY OBAL.ONO TO FUNGUJE,ALE TREBA MAKAT.NA MNE BOLI VIDIET RAPIDNE ZMENY PO 2 TYZDNOCH,IBAZE SOM 5 KRAT V TYZDNI NASLAPAL NA BICYKLI 25KM.TAKZE TO NIEJE LEN O TYCH TABLETKACH.TREBA SA HYBAT

lucyl

Myslite si,ze mozem ostat pri tej prvej davke? Jedna tableta 2x denne? Lebo sa bojim dat si dve,ze co to so mnou urobi :)

tana_2

No ja mam tiez problemy so spanim vecer nemozem spat a celu noc sa len prehadzujem.Jem vsetko beriem ho pomaly 2 mesiace a niekedy sa citim velmi zvlastne napr.vcera myslela som,ze odpadnem tak mi bolo zvlastne akoby ma triaslo a bilo mi zvlastne srdce cely den aj sa mi hlava krutilo no neviem ci to z lipoxalu.Ja som schudla 1 kg a mam v pase o 4 cm menej a zo zadku a z bokov 2cm po sviatkoch sa to urcite zmeni,ale zacinam chodit do posilky dufam,ze to pomoze a budem mat hlavne pevnu volu.

jana431

Ahojte ja mam tiez skusenost s Lipoxalom a musim povedat ze zatial dobru beriem ho vyse tyzdna.Vela ludi tvrdi,ze po nom nemoze zaspat no ja som cely den aktivna a vecer nemam problem zaspat.To zalezi od oragnizmu jednotlivca.Zatial neviem ci z toho chudnem ale inak sa po nom citim dobre a nemam ani problemi s travenim.Aj mne byva sem tam zle ale to sa naozaj da prezit.nie je to take strasne...

lucyl

Dnes som si kupila lipoxal extreme (za 698 sk)Cela nadsena som prisla domov,ale ako tak citam tieto prispevky,neviem ci sa odvazim dat si zajtra rano prvu tabletku :)ale asi to risknem a dufam,ze budem patrim medzi tych stastlivcov ktorym lipoxal pomohol :)

smutná :((

ahojte ja beriem lipoxal extrem už meisac a pol ale nič osm neschudla cvičím a nejem mäso, sladnké tak neviem prečo to nefunguje :((

lucyta

ahojte všetci. ja som si lipoxal tiež kupila. užívam ho 4. deň a zatial som nemala žiadne problémy akurat po užití tabletiek je mi strašne horúco inak nič. v noci som spala ako babätko. výsledky zatial žiadne no uvidíme zatial pa

qecko

ahojte, aj ja som adeptkou na schudnutie s lipoxalom extreme. beriem ho stvrty den, tuto noc sa mi nedalo zaspat, ale ako tak citam asi to patri k tomu. tusim obsahuje vytazky zo zeleneho caju, guarany a kofein, tak sa ani velmi nedivim. je to este kratko cize vysledky zatial potvrdit nemozem, ale je fakt ze nemam chut na sladke. ked som ho kupovala poradila mi lekarnicka, ze sa skor treba merat-okolo pasa a vsade kde to ma zabrat- ako vazit, lebo ze tuk je lahsi...
:-) bude to asi velmi individualne. drzim vsetkym palce

andreyka

Hehe baby, kaslite na cely LIPOXAL - zbytocne vyhodene peniaze - radsej si za to kupte nejaku zeleninku ;))) Ja som ho brala mesiac a akurat som z neho mala vacsiu chut na sladke a busenie srdca - nestoji za to!!!!