Mate niekto skusenosti s pripravkom Lipoxal Extreme?

stanicka3

ahojte. chcela by som predať lipoxal extreme..ide o 50 ks, určite sa dohodneme. ozvi sa mi: stanicka3@azet.sk ZNAČKA: lacno :)

rose77

No ja užívam Lipoxal Extreme od arpíla a schudla som6 kíl a je to na mne aj vidieť. Tiež som zo začiatku mala závrate ale po týždni to prešlo a už ani neviem že ho beriem:)

Martin_242

lipoxal: Prečo ten svoj rozbalený zázrak neskúsiš predať v inzercii, ale tu?
Je to proti pravidlám, jednak je ten prípravok neúčinný a jednak je drahý, takže dovidenia.

RNG

uz to velmi zapadlo prachom, prinasam znova:
RNG
24/02/2008 15:50
Co tak Xtreme lean supreme, ten ma ovela viac termogennych ,aj CLA podla obsahu. Pozri na Google.sk

janulka14

ja lipoxal extreme užívam 3.týždeń a len čo ma zbytočne rozboleli kĺby, niekedy som sa nevládala postaviť ráno z postele a chutí mi ako vždy.

lilina

Ahoj ... pred dvoma dňami som si kúpila lipoxal extreme ... dúfam že to bude nejak účinkovať ... ale vždy ked sa najem ma pichá v žaludku .. je to normalne??? inak lipoxal nemá žiadny ucinok na antikoncepciu

jozeffa

Aj ja som si kupil lipoxal extreme za 706sk v lipt.mikulaši a po tom čo som si prezrel prispevky nedufam že schudnem a ešte ani neviem ako to budem znašat,tak mi držte palce.ahoj?

ses

No ja som lipoxal brala zaciatkom maturitneho rocnika a oktober, november, december som prevracala a prelezala v posteli, sice som schudla, ale za aku cenu. Mam 158cm a 43kg, ale uz to nastastie preslo. Ale sestra to bere a nic jej neni,ale ani nechudne..
Myslim ze kazdy chudne z toho jak mu je zle....