prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Adaptogenov je hromada a kazdy z nich ma viacero dobrych uzitocnych vlastnosti pre nas. Aj na obranu, aj na regeneraciu aj celkove chod tela. Pozri
en.wikipedia.org
Citala som, ze podla TCM dviha energiu obliciek... Tak preto by zom ho chcela skusit, ale aj pre mamu na rekonvalescenciu po tazkej chripke... Ona moc nechce brat nejake doplnky, som rada ze minuly rok vybrala aspon collostrum.. A este astragalus jej chcem objednat...
Cordyceps ma vyse 3000 rokov staru historiu ako velmi uzitocny adaptogen. Takze tam nie je nic nezname alebo skodlive . Najma je uzitiocny na regeneraciu pluc, kde ho casto odporucam, ale iste aj na imunitu a ine zdravotne problemy
a ten cordyceps? na co si dat pozor?
mastie, farmacia sa snazi pouzivat svoje chemicke lieky na cokolvek, tj aj na veci, na ktore vobec neboli navrhnute. A ich "informaciam" zasadne velmi neverim, lebo su schopni "dokazat" prakticky cokolvek.
Prijdu casto s novymi liekmi, podla nich fantastickymi, a po 10 rokoch z nich znacnu cast odvolaju, lebo narobia viac skody ako uzitku.
redka masivne davky colostra, 15 gramov praskoveho a viac.
natrafila som na nemeck. článok,že pri začínajúcom Alzheimere,nastalo zlepšenie pri užívaní Metrifonatu,čo je antiparazitikum,prosím o Vaš názor k tomu.ďakujem
Ahoj RNG! Je nieco, na cosi treba dat pozor pri kupe cordycepsu?
Co by pomohlo najlepsie pri rekonvalescencii po tazkej chripke u osoby nad 60r.?
Ako som povedal, ucinne su quaternialne zluceniny a vyrobok co ich nespomina ma len maly zlomok ucinnosti. Pozor na rozne ine vyrobky, co spominaju len polyfenoly ale nie quaternialne zluceniny.
Vlado, aj koloidne striebro sterilizuje, ale zialbohu dostavame zo vzduchu a jediel stale nove a nove mikroby takze najlepsia zbran proti nim je ich konkurencioa, probiotika. V ustach si tie mikroby vzdy najdu nejaku potravu aj ked si cistis zuby 5 krat denne.