prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
V téme Paleo ste napísali, že ghee spôsobuje upchávanie ciev. Môžte to prosím podložiť nejakým výskumom/článkom? Totiž ja som našla napríklad tento www.ncbi.nlm.nih.gov a to nepotvrdzuje vaše tvrdenie, ale tak zrejme sa v tom aj vyznáte, tak teraz neviem :/
Ďakujem
Babu, ber to pokial mas problemy.
Zaludocvne problemy su najma z nedostatku kyselin co si musis s jedlom doplnat.
Ani kapsule, entericky pokryteho oreganoveho oleja sa nehodia do nekysleho zaludka . Ja napr musim zobrat aspon jednu kapsulu kyseliny a pockat 15 minut, kym mozem zobrat entericky pokryte doplnky, aby sa mi ani nahodou nerozpustili v nedostatocne kyslom zaludku. A oreganovy olej aj tak odporucam brat s jedlom, lebo je to silna korenina.
Zdravím pán RNG,prosím o radu.Kúpila som si od NUTRIBIOTIK grapefruit seed 125mg a neviem zistiť ako dlho to môžem brať.Mám žalúdočné problémy a dlhodobo mám hlieny v krku ale nekašlem tak by bolo treba aj oreganovy olej v kapsuliach a odhlienovač?Dá sa to brať spolu a v akých dávkach?Bojím sa aby mi to nezaťažilo žalúdok.
lumaraki ako presne beries ten kalinat? tak ako radil RNG rano nalacno niekolko hodin pres jedlom? aspon 1,5-3 hod. pred jedlom? pol lyzicky zamiesat ndo vody a vypit?
Lumaraki, kyselina mocova je slabo vo vode rozpustna, tj moze sa v tele hromadit vo forme ostrych ihliciek, co mechanicky narusaju svalstvo a vytvaraju zapaly
Kedze mocovan draselny je az 300 krat tak rozpustny vo vode,ako kyselina mocova, vies s nim telo ocistit od mocovej kyseliny, samozrejme
Kalinat( KHCO3 ) je na to velmi dobry doplnok, neutralizatot/alkaliator tela. A zaroven je to dobry zdroj draslika vseobecne. Lebo tohoto nemame dnes v potrave dostatok
Dendo 111, ucinne latky z ovocneho stromu Annona muricata, ktoreho ovocie je zname ako guanaba/guanabana nie je ovocie, ale listy tohoto stromu, co obsahuje az 74 protirakovinnych zloziek. Casto ho tu spominam pod menom Graviola, kde ucinna davka, citotoxicka, je 6 gramov suchych listov.
Podobne protirakovinne zlozenie ma aj ovocny strom Paw-Paw, z ktoreho dostat priamo uz vytazky Viac na
alternativecancer.us
Katy , cholestroly aj triglyceridy sa daju upracvit jedenim menej cukrov, najma fruktozy, a tiez upravou tvorenia tychto v peceni branim policosanolu(2 x 20 mg) a Red Yeast Rice(2 x 1 gram)
Ahoj, RNG.
Chcem sa podelit s jednym uspechom.
Mam dost slabe nohy a k tomu ma bolia svaly
na stehnach a lavy klb aj so slachou.
Klby mam zdrave, takze som nechapala pricinu tych bolesti.
Pomahala som si s Glucosamin a chondroitin, B12, biotin, calamarin.
Citala som, ze pri dne mozu boliet aj svaly akedze moji dvaja bratia maju dnu, v zufalstve som si povedala, ze vyskusam kalinat.
No a zafungovalo to.
Viem, ze by ma mali boliet male klby, kde sa tvoria krystaliky, no mna boleli svaly a velky klb. Kyselinu mocovu mam hranicne hodnoty,
tak som bola dost prekvapena.
Prosim, mozem kalinat brat stale?
Dakujem za vsetky tvoje rady, lumaraki
Ahoj RNG, chcel by som od teba počuť názor na tento článok.
RNG
dakujem Ti, pomohlo mi to. Drz sa , vsetko dobre Ti - Vam zelam !