Otázky na RNG

RNG

Menna , zapal v zaludku je z rozmnozujucich sa roznych mikrobov. A tie mozu v zaludku ptrezit len ked je tam NEDOSTATOK kyselin. Ked zoberies naraz viacero antimikrobialnych znicis naraz vela mikrobov, ktorych toxicky obsah sa vyleje von a sposobi taku jemnu otravu, nazyvaju to uhynova/herxheimerova reakcia. pre to je lepsie vzdy zacat s niecim novym pre telo, doplnkami, jedlami liekmui od mensich davok a stupnovat ich podla toho, ako to telo dovoli na plne davky.

redka

diky! odhodlavam sa :D mam kupeny kalinat, ale nejak sa neviem dokopat pouzit to :D mam aj chlorid horecnaty aj ten sa bojim brat (ale asi zacnem lebo horcik pomaha rozbijat kamene a ja mam asi nejaky v oblicke... nemam to zatial potvrdene c itam je)... skusala som ho jedine zvonku vo forme horcikoveho oleja, ale nemam rada ako to lepi a tiez neskor aj picha.... mozno to zriedim a skusim taku jemnejsiu koncentraciu... skusim ten kalinat asi v sobotu.... ako citis, ze je to prisilne? ake mas potom pocity v zaludku a celkovo? travi ti potom dobre? bojim sa ci nemam slabsiu kyselinu a ze sa mi to moze este zhorsit tymto... aj ked sa najem az po hodke....

lumaraki

redka,
kalinat beriem 1 hodinu pred jedlom a to pol
cajovej lyzicky v pohari letnej vody.
Niekedy musim este zapit viac vody, lebo ta pol lyzicka je niekedy vacsia, niekedy mensia. To zistis ci ti to nebude prisilne.
Inac RNG aj odporuca aj 4 dl vody a moj pohar ma iba 2dl.
POzdravujem, lumaraki

mastie

ďakujem za odpoveď,ale malo by sa jednať o Geranium Robertianum,že okrem iného čistí lymfu, a preto sa odporúča na boreliozu..
ináč vlasovce patria medzi tie najproblematickejšie,tak neviem či záleží od koncentrácie a teda výrobcu,ale napr.orechová tinktúra podľa Clark receptúry extra silná,má byť aj horká,lebo vyskúšala som od Fin club,tá nie je a nepomohla,
žiaľ neviem po anglicky,tak mi viete povedať,ako je to s tou horkosťou?

menma

zdarvim rng včera som začal znova z citricidalom dal som si aj berberin,oreganový olej cat claws a leaft olive extrakt asi olývovi extrakt no a dnes mam same hnačky... je to nejaka reakcia na niečo že?? nevieto očo by mohlo ist ? bakterie? virusi ? infekcie?? na ednoskopii mi našli zapal, čo sposouje zapal bakterie či virusi ? tiež mavam už asi 4 dni cititelne bušenie srdca počas celeho dna mi tlčie silnejšie srdca a mam dojem že aj rýchlejšie proste ked si lahnem na postel citim ako mi bije srdce z čoho to može byt ma to suvis z týmito bakteriami alebo virusmi?

inak je dobre mat kysli žaludok ked je zapal v žaludku alebo potlačat kyselinu liekmy?? pretože doktorka mi dala lieky na potlačanie kyselini ani neviem z akeho dôvodu, len viem že mi našla v žaludku zapal

RNG

Geranium je zname aj pod menami Pelargonium graveolenses a ucine z neho je olej z listov.
Nesmies si to mylit s Pelargonium sidoides, ktoreho korene obsahuju liecive latky najma proti zapalom dychacich ciest, znama na trhu ako Umckalobo.
Rose geranium, alebo G. graveolenses olej z listov dostanes napr cez iherb.com, kde maju produklt firmy NOW foods, destilovany olej z jej listov. Nakolko je ale ucinkujuci na vlasovce/filarial worms ti povedat neviem.
Internet ale hovori o roznych domacich odcervovacoch
www.natural-homeremedies.com a ja som tu casto spominal protokol dr Huldy Clark, co najdes napr z domacej firmy JUKL ako protiparazitalny balicek.

mastie

prosím o odpoveď,kde by sa dala zohnať geranium tinktura, a čo by mohlo pomôcť na vlasovce-filarie podkožné
ďakujem

RNG

Amorfne znamena ze nestacili vykrystalizovat do kamenov.Ale tam nie je ziadne zlocenie, tj kto vie o co sa vlastne jedna.
Neviem, o ake vlakna sa jedna. Moze to byt vselico, od bielkovin az po rozne mykozy.
Cela ta "diagnoza" je znacne nejasna.

RNG

Maslo v prirodnom stave je tuk v mikroglobuliach z proteinov, takze sa neusadzuje nikde. Po pasterizacik a homogrenizacii sa tieto mikroglobuly rozpadnu a maslo moze zacat oxidovat, a teda mnohe tuky v nom sa kazia oxidaciou a polymerizaciou. Pretopenie masla oxidaciu urychli, aj ked odstani zvusky bielkovin cim maslo "stabilizuje" tj vacsina mikrobov sa don nepusti, podobne ako su stabilne aj hydrogenizovasne oleje, ako margariny, ktore prakticky ziadny "normalny" mikrob nevie pouzit, preto je ta "stabilita"
Oxidovane a polymerizovane zlozky masla su lepkave a nasadaju si na steny ciev, kde dalej oxiduju a tvrdnu
Toto je vsetko vec chemie, zname uz vyse 100 rokov, zialbohu nerespektovane ludmi, co sa tvaria ako odbornici na vyzivu a s kludom odporucaju znicene oleje ako "zdrave"